Παλικάρια plz την βοήθεια σας..
Πριν μια εβδομάδα αποφάσισα να πάρω το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο.Με τα διάφορα που διάβασα είχα καταλήξει στο να αγοράσω το Giant της Nobacco.Απο την σελίδα της Nobacco βρήκα ένα μαγαζί(με ηλεκτρονικά είδη) που υποτίθεται πουλάει προιόντα της Nobacco.Πάω εκεί,ρωτάω τον υπάλληλο αν έχει το Giant και μου λέει όχι φίλε μου,έχω σταματήσει να φέρνω προιόντα της Nobacco.Μου λεέι ας σου δείξω όμως τι άλλα εχω εδω στο μαγαζί.
Με αυτα που είχα διαβάσει εδώ,είχα δημιουργήσει καλή εντύπωση έτσι για πρώτο η.τ. το ego-t,ego-w,hybrid και Giant.Μου δείχνει τρία "πακέτα" εκ των οποίων το ένα ήταν υποτίθεται το ego-t.(τα άλλα ούτε καν έγραφαν πάνω κάτι και ήταν σε ζελατίνες).Πάνω στην "βιασύνη" μου να σταματήσω το κ.τ. και να μπω στον κοσμο του ηλεκτρονικού,του λέω "α ωραία,έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το ego-t".Ο υπάλληλος δείχνει να συμφωνεί και στο καπάκι αρχιζει να μου εξηγεί το πως δουλεύει,πως καθαρίζεται κτλ κτλ.Με λίγα λογια με έψησε και το πήρα στα 64 ευρώ.Εγώ απο την ώρα που πήγα σπίτι την ψιλιάστικα ότι κάτι δε πάει καλά αρχίζοντας να βλέπω διάφορες φωτογραφίες στο internet και κυρίως εδώ στο forum με διάφορα πακέτα του ego-t απο διαφορετικές εταιρείες,αλλά λέω έλα μωρέ εντάξει μια χαρά θα πάνε όλα,πάνω στον ενθουσιασμό μου.
Και όντως οι 6-7 αυτές ημέρες ήταν υπέροχες χωρίς κ.τ. Μέχρι που σήμερα το απόγευμα(και δυστυχώς Τεταρτη κλειστά τα μαγαζιά) ενώ και η μπαταρία ήταν φορτισμένη και η αμπούλα γεμάτη και γενικα περιποιημένο και καθαρισμένο και ατμοποιητής και μπαταρία,δε ρούφαγε με τίποτα.Εβαζα πολύ δυναμη για να πάρω μια τζούρα.Κοιτάζω την μπαταρία και τι βλέπω.Το δαχτυλίδι σιλικόνης είχε ψιλολιώσει κάνοντας μισοφέγγαρο.Είναι δυνατόν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα(6.5 μέρες στην ουσία)να το έπαθε αυτό?
Και τώρα μπαίνω στο ζουμί.Ενώ έκατσα και είδα οτι όλα τα πακέτα ego-t οποιασδήποτε εταιρείας είναι μεσα σε πολύ ωραία πακέτα(και όχι μονο τα ego-t),έχουν μέσα κανονικά "βιβλιαράκια" με οδηγίες,οι ατμοποιητές έχουν πανω την φίρμα χαραγμένη καθώς και οι μπαταρίες,
το δικό μου πακετο ήταν το εξής. Απλά μέσα σε αυτην εδώ την θήκη
http://www.google.gr/imgres?q=ego-t+case&um=1&hl=el&sa=N&biw=1876&bih=1027&tbm=isch&tbnid=BXvNTc-P-8X9fM:&imgrefurl=http://www.bestecig.com/product_view.asp%3Fid%3D161&docid=y7fuTFUPqHXZgM&w=480&h=480&ei=tP6MTtGZEOmF4gSgyqmtCQ&zoom=1&iact=rc&dur=687&page=2&tbnh=117&tbnw=113&start=63&ndsp=66&ved=1t:429,r:8,s:63&tx=75&ty=85 είχε δύο μπαταρίες με χαραγμένο πάνω το λογότυπο ego-t tm , δύο ατμοποιητές ολόμαυρους χωρίς να γράφει τίποτα απολύτως επάνω, έναν φορτιστή usb μάρκας DESAN (και αντάπτορα τοίχου) και ένα άσπρο κουτάκι με τις αμπούλες το οποίο απλα απ'εξω έγραφε made in China,τίποτα άλλο.Και οι οδηγίες που είχε ήταν απλα ένα χαρτάκι εκτυπωμένο με 5-10 γραμμές.Μπακαλίστικη δουλειά δηλαδή.
Ποια είναι η γνώμη σας?