vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

681 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, gfilip, thanos1071, Λάμπρος, anetost, Milarepa

nobacco ego-t,ovale ego-t,joye ego-t,tornado ego-t??ποιο ειναι το καλυτερο???

Αποσυνδεδεμένος Georgio

• *
  • 88
  • Φύλο: Άντρας
    • Ο πιο έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας
Απ: nobacco ego-t,ovale ego-t,joye ego-t,tornado ego-t??ποιο ειναι το καλυτερο???
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 22, 2011, 14:32 »
αρα ειναι καθαρα θεμα το καπακι? μπορει να ειναι και η τρυπα? δηλαδη απο την θερμοτητα να ανοιξει περισσοτερο?

Αποσυνδεδεμένος pontmarley

• **
  • 197
Απ: nobacco ego-t,ovale ego-t,joye ego-t,tornado ego-t??ποιο ειναι το καλυτερο???
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 22, 2011, 14:37 »
αρα ειναι καθαρα θεμα το καπακι? μπορει να ειναι και η τρυπα? δηλαδη απο την θερμοτητα να ανοιξει περισσοτερο?
Μπααα δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό...ούτε μου έχει τύχει, ούτε το χει αναφέρει κανείς εδώ μέσα. :) Η τρύπα παραμένει ίδια, αφού και το καρφάκι στο εσωτερικό του ατμοποιητή παραμένει ίδιο. Απλά το θέμα είναι ότι το καπάκι  χαλαρώνει απ' το άνοιξε-κλείσε, όπως σου είπα...γι' αυτό και όλοι προτείνουν το επαναγέμισμα με σύριγγα...για να χει μεγαλύτερη ζωή η αμπούλα. 8)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 22, 2011, 14:45 »
Από αρχές Φλεβάρη έχω πετάξει 2 αμπούλες και τώρα χρησιμοποιώ την τρίτη.
Για λόγους υγιεινής όμως θα ήταν καλό να την πλένεις 1-2 φορά την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 22, 2011, 15:50 »
εγω να ρωτησω κατι; το riva τι διαφορα έχει απο ολα τα αλλα που αναφερονται στον τιτλο; ή απλα το ξεχασατε;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2011, 16:01 από dxdydz »

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 22, 2011, 16:29 »
Μπααα δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό...ούτε μου έχει τύχει, ούτε το χει αναφέρει κανείς εδώ μέσα. :) Η τρύπα παραμένει ίδια, αφού και το καρφάκι στο εσωτερικό του ατμοποιητή παραμένει ίδιο. Απλά το θέμα είναι ότι το καπάκι  χαλαρώνει απ' το άνοιξε-κλείσε, όπως σου είπα...γι' αυτό και όλοι προτείνουν το επαναγέμισμα με σύριγγα...για να χει μεγαλύτερη ζωή η αμπούλα. 8)

Καλησπέρα.
Εγώ όσο καιρό χρησιμοποιώ ατμοποιητές τύπου tank(ovale eGo-T, Joye eGo-T, 510-T, Βουβουζέλα)
δεν έχω πετάξει καμία αμπούλα-ούτε μου έχει χαλάσει.
Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ γεμίζω τις αμπούλες με σύριγγα από την τρυπούλα(απλά και ωραία).
Ψάχνω στην Ελλάδα για μπουκαλάκι που να έχει ενσωματωμένη βελόνα για περισσότερη άνεση 8)
Μια φορά την εβδομάδα, ανοίγω το καπάκι (μπρος-πίσω) και πλένω τις αμπούλες.
Νομίζω για μένα ότι η χρήση φίλτρων τύπου αμπούλας -tank είναι ότι πιο καθαρός τρόπος ατμίσματος.
Επίσης είναι ο πιο γρήγορος και πιο πρακτικός :thumpup:
Έχω πάντα στο σπίτι 15 έτοιμες αμπούλες από όλα τα είδη και όταν φεύγω παίρνω μαζί μου
(ανάλογα με τον ατμοποιητή), ανάλογες αμπούλες για κάλυψη των ατμιστικών μου αναγκών.
Με τους παραπάνω ατμοποιητές με τις αμπούλες τους και σε συνδιασμό με την χρήση
της μικρής μου "Μόντα με μηχανικό πατητό διακόπτη" έχω πετύχει για μένα πρακτικά, καθαρά, και με πολύ καλή γεύση ατμίσματα  8)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 22, 2011, 18:11 »
Κ μενα το συστημα αμπουλας τυπου eGo-T mega atomizer το εχω 3μηνες κ ακομη καλα κρατει.Απλα το χω "παραμελησει" λιγο γιατι τωρα εχω το Hybrid.Αλλα το συστημα αμπουλας ειναι μια χαρα κ πραγματι πιστευω πως εκτος απο πιο πρακτικο,ειναι πιο καθαρο γενικα κ σε γευση.Αλλα τελικα απο τα reviews κ  τα σχολια του forum εδω βλεπω πως το καλητερο συστημα ειναι το 510 καρτο κ το 510-Τ αν κ δεν εχω δοκιμασει κανενα απ τα 2.Αλλα ειμαι fun περισσοτερο των τυπου tank γιατι εχουν σιγουρα λιγοτερες διαρροες(ή κ καθολου) κ λογο οτι ειναι πιο ευχρηστες.Αλλα κ το τυπου Hybrid ως τωρα(15μερες) ειναι απιστευτα κ εξησου ικανοποιητικο.Αργοτερα παντως μαλλον θα προτημησω κ θα κατασταλαξω σε καποιο mod(full package) γιατι το να αλλαζεις συσκευες κ παρελκομενα καθε 3 κ λιγο ειναι εξησου μη οικονομικο κ αξιοπιστο :)
(συγνωμη αν βγηκα λιγο εκτος topic)

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• 514
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 24, 2011, 13:29 »
Einai ο αυτος ατμο κ στις 4 περιπτωσεις

Αποσυνδεδεμένος billypapa

• *
  • 49
  • Take it easy !!!
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 07, 2011, 18:05 »
Παιδιά, επειδή έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα όσο αφορά τις Μάρκες...
και τι εννοώ με αυτό: διαλαλείτε ότι το ovale ego t είναι το μόνο γνήσιο ego t ηλεκτρονικό τσιγάρο και ότι όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις ...
επειδή με ενδιέφερε πολύ να μάθω την αλήθεια, έγραψα ένα e-mail στην εταιρία joyetech η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών τσιγάρων, σας παραθέτω παρακάτω το e-mail που έστειλα καθώς και την απάντηση που έλαβα!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Hello my name is Vassili Papakontantinou and I am from Greece,
I have some questions:
Is the ovale ego-t and the joyetech ego-t the same electronic cigarette ?
I ask you because some people say that only the ovale ego-t is the original.
I have read at the Internet that joyetech is the MANUFACTOR for ovale is that the truth?
Thank you very much.

Dear Vassili,

Here is Betty, the abroad sales from Joyetech. Nice to meet you.Thank you for your email.

Yes, the Ovale eGo-T and Joyetech eGo-T is the same electronic cigarette actually.

Yes, we Joyetech is the manufacturer for Ovale, that's true.
However, Ovale is not the only original distributor of ours in Greece, we have many other distributors in Greece as well.

Please advise!

Sincerely,

Betty
Abroad sales

Shenzhen Joyetech Co., Ltd.
4/F ,9th Blvd.Changxing High New Tech. Industry Zone, Shajing Town, 
Baoan District, ShenZhen China.

Tel: 0086 755 81773419   Fax: 0086 755 81737094
Web: www.joyetech.com    Email: [email protected]
MSN: [email protected]

Disclaimer:

发件人: Vassilis Papakonstantinou <[email protected]>
日期: 2011年7月6日 下午08时51分42秒格林尼治标准时间+0800
收件人: "[email protected]" <[email protected]>
主题: Joyetech ego-t

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 07, 2011, 18:25 »
καλά έκανες και εστειλες αν και λιγο πολύ αυτο λεγαμε όλοι. κοινό κινέζικο εργοστάσιο και τυπώνουν μετα σχεδια και χρώμα της εταιρίας.

να φανταστώ συνονυμία ε;;; γιατί δεν τον εχω τον παπακωνσταντινου να λέει το "χαιρετίσματα στην εξουσία" ατμίζοντας ego-t...

Αποσυνδεδεμένος billypapa

• *
  • 49
  • Take it easy !!!
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 07, 2011, 21:27 »
καλά έκανες και εστειλες αν και λιγο πολύ αυτο λεγαμε όλοι. κοινό κινέζικο εργοστάσιο και τυπώνουν μετα σχεδια και χρώμα της εταιρίας.

να φανταστώ συνονυμία ε;;; γιατί δεν τον εχω τον παπακωνσταντινου να λέει το "χαιρετίσματα στην εξουσία" ατμίζοντας ego-t...

Εγω κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι !!!!
χαχαχα ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος lestat

• 2
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 08, 2011, 11:21 »
ο Φώτης 67 και ο kd εχουν απολύτως δίκιο.
Λοιπόν να σας διαφωτίσω λίγο.
Στην Κίνα υπάρχουν 4 εργοστάσια. 1 της joyetech και άλλο ένα που παράγει για την εταιρία και άλλα 2 άλλης φίρμας.
Στην Ελλάδα υπάρχουν 3 εισαγωγής, ο ένας πολυ μεγάλος (η ovale) και αρκετοί μικρότεροι (που εχω και κανα 2 φίλους)
Η Ovale κάνοντας τεράστια παραγγελία ζήτησε από το εργοστάσια να αποσταλλούν στους Ιταλούς οι οποίοι τύπωσαν το trademark ovale το οποίο έχει καταχωρηθεί και σαν "ευρασιτεχνία" και καλά.
Δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα άλλα e-go (πλην των τελείως μούφα). Η μόνη διαφορά ειναι στην τιμή και στο εξωτερικό design του κουτιού.

Και γω αν ειχα παραγγείλει 200.000 όχι μονο το όνομα μου θα ειχα απαίτησει να γράψουν πάνω αλλά και να ζωγραφίσουν την ιδιαιτέρως άσχημη φάτσα μου.
Ελπίζω να σας διαφώτισα λίγο. Καλή σας ημέρα.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 08, 2011, 11:32 »
ο Φώτης 67 και ο kd εχουν απολύτως δίκιο.
Λοιπόν να σας διαφωτίσω λίγο.
Στην Κίνα υπάρχουν 4 εργοστάσια. 1 της joyetech και άλλο ένα που παράγει για την εταιρία και άλλα 2 άλλης φίρμας.
Στην Ελλάδα υπάρχουν 3 εισαγωγής, ο ένας πολυ μεγάλος (η ovale) και αρκετοί μικρότεροι (που εχω και κανα 2 φίλους)
Η Ovale κάνοντας τεράστια παραγγελία ζήτησε από το εργοστάσια να αποσταλλούν στους Ιταλούς οι οποίοι τύπωσαν το trademark ovale το οποίο έχει καταχωρηθεί και σαν "ευρασιτεχνία" και καλά.
Δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα άλλα e-go (πλην των τελείως μούφα). Η μόνη διαφορά ειναι στην τιμή και στο εξωτερικό design του κουτιού.

Και γω αν ειχα παραγγείλει 200.000 όχι μονο το όνομα μου θα ειχα απαίτησει να γράψουν πάνω αλλά και να ζωγραφίσουν την ιδιαιτέρως άσχημη φάτσα μου.
Ελπίζω να σας διαφώτισα λίγο. Καλή σας ημέρα.

...κι εγώ σ'αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει, (για το eGo - t- B- echo-hybrid κτλ, όχι για τη...φάτσα που λείπει από πάνω :laugh1: )
δλδ κινεζοπατέντες με πολλές κόπιες - μάρκες.
Καλοσώρισες επί τη ευκαιρία, φίλε Lestat.

Αποσυνδεδεμένος lestat

• 2
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 08, 2011, 12:37 »
Καλώς σας βρήκα παιδιά
Καποια ινφο ετσι για να καταλαβετε και τι παίζει με μένα
Καπνιστής μέχρι τα 30 (τωρα ειμαι 37) το κοψα μαχαιρι μια μερα γιατί απλά...μου βρώμαγε

Εξακολούθησα και κάπνιζα μια φορά το μήνα πούρα και πίπα αλλά τσιγάρο ποτέ.

Τώρα το ξανάβαλα στο στόμα μου με το ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και κανά μηνα και ειμαι μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος.

Προσωπικά φίλε μου, μου φερε ενας φίλος εισαγωγέας ένα njoy και ένα ovale η διαφορά ήταν ...το όνομα, κράτησα το njoy και πήρα και μια θηκούλα απίστευτη με 2500 mah μπαταρία μέρα για να φορτίζει το τσιγαράκι οπου και αν ειμαι και ...εκει ειναι η ιστορία, ειδικο μπουκαλάκι που χωράει πολυ πράγμα και γεμίζεις με το στόμιο του (που χει τη μορφή σύριγγας) το tank.. ειδικά η θήκη τα σπάει.
Ψ΄χνω και για ηλ.πιπα τώρα αλλα δεν υπάρχουν σοβαρές γεύσεις εκεί ακόμη
'ιδωμεν

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 08, 2011, 13:19 »
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας, φίλε lestat. :)
Εδώ θα χαθεί η αυτοπαρουσίασή σου. Έχουμε ένα ειδικό θέμα εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.0.html
 ;)

Αποσυνδεδεμένος GH

• 1
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 12, 2011, 03:44 »
Παιδιά, επειδή έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα όσο αφορά τις Μάρκες...
και τι εννοώ με αυτό: διαλαλείτε ότι το ovale ego t είναι το μόνο γνήσιο ego t ηλεκτρονικό τσιγάρο και ότι όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις ...
επειδή με ενδιέφερε πολύ να μάθω την αλήθεια, έγραψα ένα e-mail στην εταιρία joyetech η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών τσιγάρων, σας παραθέτω παρακάτω το e-mail που έστειλα καθώς και την απάντηση που έλαβα!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Hello my name is Vassili Papakontantinou and I am from Greece,
I have some questions:
Is the ovale ego-t and the joyetech ego-t the same electronic cigarette ?
I ask you because some people say that only the ovale ego-t is the original.
I have read at the Internet that joyetech is the MANUFACTOR for ovale is that the truth?
Thank you very much.

Dear Vassili,

Here is Betty, the abroad sales from Joyetech. Nice to meet you.Thank you for your email.

Yes, the Ovale eGo-T and Joyetech eGo-T is the same electronic cigarette actually.

Yes, we Joyetech is the manufacturer for Ovale, that's true.
However, Ovale is not the only original distributor of ours in Greece, we have many other distributors in Greece as well.

Please advise!

Sincerely,

Betty
Abroad sales

Shenzhen Joyetech Co., Ltd.
4/F ,9th Blvd.Changxing High New Tech. Industry Zone, Shajing Town, 
Baoan District, ShenZhen China.

Tel: 0086 755 81773419   Fax: 0086 755 81737094
Web: www.joyetech.com    Email: [email protected]
MSN: [email protected]

Disclaimer:

发件人: Vassilis Papakonstantinou <[email protected]>
日期: 2011年7月6日 下午08时51分42秒格林尼治标准时间+0800
收件人: "[email protected]" <[email protected]>
主题: Joyetech ego-t

:))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2011, 04:39 από GCH »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114110 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6392 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F