Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές - προτάσεις!
To istick TC 60w δεν παίρνει διπλή μπαταρία, μια 18650 παίρνει, είναι πολύ μεγαλύτερο από το pico, δεν έχει ρύθμιση για SS ούτε μνήμες για TCR. Από πλευράς αυτονομίας το pico διαχειρίζεται καλύτερα την μπαταρία μεταξύ των δύο.
Έχεις δίκιο ati, μπερδεύτηκα εγώ με κάτι που είδα.
Για το modάκι φαίνεται να καταλήγω στο Pico.
Για τον ατμοποιητή ακόμα δεν έχω κατασταλάξει. Ίσως να είναι κ το πιο "προσωπικό" κομμάτι (θέμα γούστου) από τα δύο.
Μάλλον ξεχωρίζω τον Nautilus κ μετά τον Cubis. Στον Triton mini με "χαλάει" η χωρητικότητα (2 mL). Να κοιτάξω Triton 2; Ξεφεύγει λίγο το μπάτζετ, αλλά όχι απαγορευτικά.
Επίσης με έχει βολέψει πολύ και ο melo 2 με τις 1,8
Πέτυχα σήμερα όλως τυχαίως έναν γνωστό με Melo 2 κ μου είπε τα καλύτερα. Δοκίμασα λίγο βιαστικά η αλήθεια είναι (2 τζούρες) κ μου φάνηκε αρκετά "αεράτος". Δεν ξέρω βέβαια τι αντίσταση είχε κ το υγρό ήταν με μέντα που σίγουρα το κάνει πιο "ανοιχτό" στο λαιμό.
Η μπαταρία του ijust πως τα πάει με το κουμπί? Έχω ακούσει πως τα παίζει γρήγορα.
Το καλυμματάκι του κουμπιού παίζει λίγο, αλλά το κουμπί λειτουργεί μία χαρά στο πάτημα. Κι ούτε πατιέται "μόνο" του. Βέβαια εγώ το έχω στα χέρια μου περίπου ένα μήνα κι ο προηγούμενος δεν ξέρω τι χρήση του έκανε ώστε να σου πω γνώμη με σιγουριά.