Είναι το πρώτο review που φτιάχνω και γι' αυτό παρακαλώ για την κατανόησή σας....
Έπεσε στα χέρια μου ο νέος triple coil bdc ατμοποιητής DELTA της Joytech τον οποίο είχα δει σε video στο youtube με τον τίτλο Jesus of Atomizers....
Ότι και να πω για τον συγκεκριμένο εργοστασιακό ατμοποιητή είναι λίγο....
ξεκινάω από τα εξωτερικά του....
όλος από SS άριστης ποιότητας.
δεξαμενή από pyrex χωρητικότητας 6 ml (ένα γέμισμα την ημέρα τα μπουκαλάκια τα κάνει πέρα....)
το drip tip που έρχεται με τον ατμοποιητή απλά πετάχτηκε στον κάλαθο των non acceptable και αντικταστάθηκε με SS σωλήνα για να δένει με την όλη κατασκευή.
στα τεχνικά του τώρα...
triple coil κεφαλή bdc τύπου "ναυτίλου". Γενικά ο τρόπος λειτουργίας του είναι του ναυτίλου. κεφαλή ελεύθερη στο επάνω μέρος που μπαίνει μέσα στην καμπάνα για δημιουργία υποπίεσης.
η κεφαλή είναι 1,4 Ωμ και θέλει πολύ ρεύμα. όταν λέω πολύ ρεύμα εννοώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ!!!!!!!
έχω μηχανικά mod, έχω evic (το παλιό) έχω και kick κλώνο στα 12 watts.
Ε, στα μηχανικά σκέτα, θα δουλέψει όσο η μπαταρία είναι στα 4-4,2 volts (full φορτισμένη) μετά.....τζίφος και τζούφιες....
στο evic το οποίο δεν φημίζεται και για τις τέλειες λειτουργίες του το δουλεύω full στα 5.0 v
με το kick έχω την καλύτερη απόδοση μιας κι το έχω στα μέγιστα 12 watts.....
όταν το πήρα το έβαλα επάνω σε μία SX350 πλακέτα και το δούλεψα στα 20 watts (όριο κατασκευαστή DELTA 28,5 watts) απίστευτη γεύση ντουμάνι και πολύ ακούραστος ο ατμοποιητής. Δούλευε απροβλημάτιστα, χωρίς ίχνος κόπωσης....
ήδη παράγγειλα DNA 30 για να τον απολαύσω....
τον δούλεψα με πολλά υγρά από αναλογία 50/50 έως και 100% VG. Δεν καταλαβαίνει τίποτα....
είμαι στα 20 ml κατανάλωσης κι συνεχίζω
ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει....

εδώ επάνω σε stingray με 18350 μπαταρία

εδώ επάνω σε chi you με 18650 και kick

εδώ επάνω σε δικό μου handmade μηχανικό, πάλι με kick
και τέλος,

πλάι πλάι με τον ismoka magoo (κλώνο ιθάκης) που ΤΟΛΜΩ να πω πως τον αντικαθιστά επάξια
Διορθωση τιτλου