Γειά σας,
έχω τον kayfun4 από το Μάιο 2015 και είναι ο βασικός μου ατμοποιητής.
Δεν είχα ποτέ προβλήματα με στήσιματα, βαμβάκια, τροφοδοσίες, κτλ. Αλλά ούτε διαρροές από πουθενά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω κάποια όρινγκάκια η οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα. Έχω τον κλώνο της hcigar για τον οποίο απ ότι διαβάζω εδώ είναι φημισμένος και για τα σπειρώματα του. Κάτι που μπορώ να επιβεβαιόσω και ο ίδιος.
Παρόλα αυτά δεν έλειψαν κάποια περιστατικά τα οποία αλλοιώνουν τη γνώμη μου για τον ατμοποιητή. Πολλά σπειρώματα εν σειρά ρε παιδιά! Πολλά σπειρώματα σε λίγο χώρο! Αφήνοντας μικρές επιφάνειες στα κομμάτια, ώστε να μην μπορούν να πιαστούν σωστά και να ασκηθεί η απαιτούμενη δύναμη για να λυθούν.
Ιδιέτερα το lower topcap no35 εκεί που ενώνει με το upper tank no32, με προβλημάτιζε απ την αρχή. Μια φορά μου είχε κολήσει η καμπάνα με τη βάση, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσω πένσα. Εννοείτε ότι δεν έλειψαν οι γρατζουνιές, παρόλο που τον τύλιξα με ταινία και χαρτί για να τις αποφύγω. Εδώ με προβλημάτισε πολύ ότι το lower tank no28 εξέχει από την σχετικά μικρή επιφάνεια της καμπάνας.
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας πάνω σ'αυτό, γιατί διαβάζοντας αρκετές σελίδες του νήματος, έχω την εντύπωση ότι λίγοι από εσάς αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα. Γεγονός που με παραξενέυει.
Ευχαριστώ σε όλους
Χρήστος