vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

194 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, Tem, Milarepa, periptero

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • Φύλο: Άντρας
  • MAKE LOVE NOT WAR
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2925 στις: Ιουλίου 10, 2015, 18:01 »
Τιποτα απολυτως.
Οτι και να παρεις επιπλεον , θα ερθει καποια στιγμη ο καιρος που θα τον βαρεθεις και ολα τα εξτρα δεν θα εχουν καμια αξια.
Ουτε να τα πουλησεις θα μπορεις , ουτε να τα χαρεις.
Ατμισε τον , απολαυσε τον ετσι οπως ειναι και στο τελος θα δεις οτι δεν αξιζει να δωσεις ουτε δραχμη παραπανω.
Καθαρα η γνωμη μου βεβαια αυτη.

Ετσι δε γίνεται πάντα, με τα κινητά, τα διάφορα γκάτζετ, ακόμα και με τα αυτοκίνητα και τα τόσα άλλα που μας πείθουν να αποκτήσουμε αφού γίναμε καταναλωτικά όντα!!! για να μην πω τίποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #2926 στις: Ιουλίου 10, 2015, 20:22 »
Μετά από καιρό άνοιξα το κουτί και βρήκα ξεχασμένο το μεταλικό τανκ το οποίο ειναι πανέμορφο. Το έβαλα λοιπόν και το γέμισα υγρό. Πραγματικά πολύ ωραίο κομματι. Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από το καμμένο στη γεύση να καταλαβαίνω πότε τελειώνουν τα υγρά?

Αυτό είναι το μειονέκτημα των μη διάφανων τανκ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να υπολογίζεις κατά προσέγγιση πόσο σε βγάζει χρονικά ένα γεμάτο τανκ σε μια τυπική σου μέρα και πριν φτάσεις αυτό το χρονικό σημείο, να κλείσεις υγρά και να ξαναγεμίσεις.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #2927 στις: Ιουλίου 10, 2015, 20:31 »

εγώ το δουλεύω έτσι καμια εβδομάδα τώρα με το ss και όντως είναι φοβερα όμορφο (για τα δικά μου γούστα)
δεν έχω κανένα θέμα όταν ξεχνιέμαι και στραγγίζουν τα υγρά εντελώς απλά δεν βγάζει άλλο ατμό
το δουλεύω με το evic vt και με έλεγχο θερμοκρασίας ;)

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #2928 στις: Ιουλίου 10, 2015, 20:33 »
Μπορείς επίσης να κλείνεις την τροφοδοσία υγρού, να ανοίγεις από επάνω και να βλέπεις πόσο υγρό έχεις στο περίπου.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #2929 στις: Ιουλίου 22, 2015, 00:35 »
Σημερα μου ηρθε ο kayfun v4 tobeco και επιχειρησα πρωτο στησιμο με 0.30mm συρμα βαμβακι fiber freaks,9 σπειρες σε 2.5 τρυπανακι βγηκε 1.5 ωμ..
Τραβηξα τζουρα και τα ειδα ολα..αναγκαστικα εριξα την pg στο μισο,το χτυπημα δεν παλευοταν,γευση πολυ πλουσια,ντουμανι λιγο πιο κατω σε ποσοτητα απο τον expromizer..
Ειναι απροβληματιστος,μεχρι τωρα καμια διαρροη..
Ο ρυθμιστης αερα παιζει απο κλειστος μεχρι εντελως αερατος..
Παιρνει αρκετο χρονο να εξοικειωθεις μαζι του και ειδικα το  deck του ειναι λιγο δυσκολο για το λογο του οτι ο χωρος ειναι περιορισμενος..
Στην τζουρα του δεν σφυριζει εκνευριστικα,συνηθιζεται ανετα..
Λιγο παραπανω χτυπημα εχω την εντυπωση οτι δινει απο τον expro αλλα ο τελευταιος δινει λιγο πιο βελουδινο ατμισμα και ειναι πιο αθορυβος
Πλεονεκτηματα ειναι τα επιπλεον λειτουργικα χαρακτηριστικα του τα οποια ειναι γνωστα
Στησιμο με διπλη αντισταση θεωρω οτι ειναι δυσκολη (λογω χωρου),δεν το επιχειρησα,ηταν ηδη αρκετη η αποδοση του και με μονη

Αποσυνδεδεμένος jim83gr

• *
  • 19
« Απάντηση #2930 στις: Ιουλίου 22, 2015, 03:30 »
γεια χαρά . 
έχω ενα θέμα με τον kayfun v4  οταν τον αφήσω στο πλάι π.χ μέσα σε μια τσάντα κάποιες φορες ειδα διαρροή μεγάλη   όχι όλες τις φορές . κάνω κατι λάθος  πρέπει να κοιτάξω κάτι   
ευχαριστώ. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

και εγω το ιδιο προβλημα εχω με κλωνο της tobacco και το μονο που δεν εχω κανει να αλλαξω τα o-ring εχω δοκιμασει τα παντα..ειδα οτι σημαντικα τα rings 16 18..στησιματα παρα πολλα διαφορετικα δεν ειναι το βαμβακι δοκιμαζω τα rings και ενημερωνω στις επομενες μερες

Εισαγωγή παράθεσης λόγω μεταφοράς από εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2015, 10:47 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #2931 στις: Ιουλίου 23, 2015, 09:37 »
Καλημέρα σε όλους!

Πήρα κι εγώ σήμερα τον δικό μου κλώνο από φίλο μου που δεν του άρεσε. Είναι από Fastech. Σε γενικές γραμμές δουλεύει απροβλημάτιστα. Χτύπημα έντονο, ντουμάνι έτσι κι έτσι και - το επίμαχο - γεύση... χμμμ :hmmm:
Επειδή δεν έχω δοκιμάσει τον original, μήπως υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τους δύο και να μπορεί να συγκρίνει? Για περάδειγμα, σε σχέση με τον kfl+ που έχω (original) είναι αρκερά υποδεέστερος. Και οκ, καταλαβαίνω ένας κλώνος, ο οποίος μάλιστα δεν είναι και 1:1 μάλλον να είναι κατώτερος, αλλά αν και ο original δίνει το ίδιο ή παραπλήσιο αποτέλσμα, τότε κρίμα γι αυτούς που τον πλήρωσαν. Βέβαια απ' αυτά που έχω ακούσει το αντίθετο καταλαβαίνω, αλλά....

Επίσης, για να ρυθμίσω τη ροή του αέρα πρέπει να τον αδειάσω?? Φαντάζομαι πως όχι...

• 3449
« Απάντηση #2932 στις: Ιουλίου 23, 2015, 10:46 »
Οχι δεν χρειαζεται να τον αδειασεις,λυνεις βιδα πολου και με κατσαβιδι μικρο ρυθμιζεις (προσοχη μην χασεις το μονωτικο που εχει μεσα)

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #2933 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:13 »
Το έκανα ήδη, ευχαριστώ! Ωστόσο, μόλις περιόρισα κάπως το air flow άρχισαν οι μπουρμπουλήθρες (υπερτροφορδοσία)Έχω κλείσει αντίστοιχα και την παροχή του υγρού να μην είναι στο max αλλά εξακολουθεί εδώ και αρκετή ώρα. Καμια ιδέα για το τι παίζει?

Ευχαριστώ

• 3449
« Απάντηση #2934 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:17 »
Ναι θελει περισσοτερο βαμβακι,(αν ανεβασες τα watt και εμφανιζεται ακομα) και τα υγρα τερμα ανοιχτα (εγω ετσι τα εχω) και θα βρεις τα watt που σε ικανοποιουν

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2935 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:18 »
Η παροχή υγρού που λές δεν είναι ρυθμιζόμενη είναι για τέρμα ανοιχτά ή τέρμα κλειστά.

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #2936 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:23 »
Αρα να ανοίξω τα υγρά. Οκ! στα watt που να πάω? είμαι ήδη 11,5 με αντίσταση 1,5Ω. Γενικά εκεί παίζω και με άλλους ατμοποιητές. Ίσως αυτός θέλει παρπάνω. Όσο για το βαμβάκι έβαλα όσο λέει ο κατασκευαστής (ο κινέζος τέλος πάντων) και όπως το διάβασα και σε αυτό το νήμα (ή στου original, δεν είμαι σίγουρος) που λέει η μία από τις δύο τρύπες να παραμένει ανοικτή.

ΥΓ. Πάτνως ατμίζω ατμίζω, ακόμα τη γεύση του kfl+ (αυθεντικός) την ψάχνω. Δεν ξέρω αν θα τη βρω ποτέ. Ίσως θέλει εκοικείωση, που σίγουρα θέλει, αλλά όσο και να τριφτείς μαζί του δεν βλέπω τον τρόπο που θα φτάσει τον άλλον  :dontknow:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Η παροχή υγρού που λές δεν είναι ρυθμιζόμενη είναι για τέρμα ανοιχτά ή τέρμα κλειστά.

δεν το ξερα. thanks!

Αποσυνδεδεμένος nasos84

• *
  • 52
« Απάντηση #2937 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:24 »
Καλημερα φιλε μου. 1. τα υγρα καλο θα ειναι μην τα εχεις μισανοιχτα γιατι κανενα (τετραγωνο) o-ring δεν σφραγιζει αποτελεσματικα. 2. το καλητερο στησιμο κατεμε ειναι 2,5μμ η 3,00μμ τρυπανακι 1-1,5 μμ αποσταση απο τη εισοδο του αερα. τουλαχιστον ετσι σε μενα δουλευει αψογα χωρις να χανει υγρα οσο και να παιζω με τον αερα.

• 3449
« Απάντηση #2938 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:26 »
Εγω εχω την ιδια αντισταση και παιζω εκει που παιζεις κι εσυ,βαμβακι δοκιμασε να κοψεις ενα περιπου εκατοστο πανω απο το φουρνο..εγω σκεπαζω κανονικα και τις 2 τρυπες

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #2939 στις: Ιουλίου 23, 2015, 11:29 »
Την ψιλιάστικα να σου πω την αλήθεια ότι η ανοιχτή μου κάνει τη ζημιά. Κιόταν το είχα διαβάσει είχα απορήσει. Θα φάει σκέπασμα  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5885 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1200 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114757 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451509 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111380 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15519 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29675 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul