vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Φύλο: Άντρας
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2775 στις: Ιουνίου 13, 2015, 18:37 »
Ξερω ότι εχει απαντηθεί και τωρα αλλα και σε παλιοτερα ποστς αλλα δες μηπωσ σε βοηθησει και αυτό.
Ο λογος που κολλάει το σύστημα είναι επειδή προσπαθούμε να ανοίξουμε το Β εχοντας κλείσει τα υγρά. Ποτε. πρόσβαση στο ντεκ και ανοιγμα θα κάνεις παντα με ανοικτά τα υγρά. Ο μονος λογος για να κλείσεις τα υγρα είναι όταν θελεις να γεμισεις υγρα από πανω.΄(δες το και λογικα όταν λεμε ότι κλεινουμε τα υγρα το ντεκ αναιβενει και πιεζει την καμπανα την οποια εσυ μετα πας ματαια να ξεβιδωσεις.) όταν με το καλο το ανοίξεις δεσ τι σημαινει να ανοίξεις και να κλεισεις τα υγρα. Όταν λεμε ότι ανοίγουμε στην πραγματικότητα το ντεκ κατεβαίνει προς το Α. όταν τα κλείνουμε ανεβαίνει. Τωρα πιθανότατα το ξερεις αλλα γυρνα αναποδα τον ατμοποιητή και γυρνα το Α δεξιόστροφα οπωσ αν ανοιγες μια βρυση, όταν τερματισει είναι ανοικτα. αντίθετα είναι κλειστα.

Θα σου πρότεινα να μην περιμένεις νέο κομματι γιατι δεν είναι πρόβλημα το ατμο αλλα της χρήσης και άλλο να παρεις αν κατά λάθος πας να ανοίξεις με κλειστά υγρα θα σου κολλήσει. Βαλτον στην κατάψυξη για μισή ωρα. Μετα απαραίτητα με γάντια λατεξ η κανενα ορινγ ελαστικο και / 'η και με ένα λεπτο κατσαβιδακι για μοχλο μεσα στην τρυπα του αερα προσπαθησε να το ξεβιδώσεις. Αν δεν τα καταφέρεις η απλη λυση είναι να βρεις μια μέγγενη οπου θα κρατήσει το Β σταθερο ( με πανάκι ενδιάμεσα) και με ένα 23αρι κλειδί 'η σκυλα ξεβίδωσε το στεφάνι με τις τρύπες του αερα. Ελαφρα καντο, αμεσως
 ακούει...

:)

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2776 στις: Ιουνίου 13, 2015, 18:50 »
το θεματάκι με το σφίξιμο λύθηκε όταν λέπτυνα λίγο την ροδέλα Νο7.
Για τα υπόλοιπα μου έστειλε ΡΜ συνφουριτης πριν από λίγο και μάλλον θα συναντηθούμε αυτές τις ημέρες.

Αποσυνδεδεμένος V for vendetta

• *
  • 9
« Απάντηση #2777 στις: Ιουνίου 15, 2015, 05:44 »
δεν ξέρω ρε παιδιά.... μ' έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτός ο kayfun. Μάλλον θα τον βάλω καμιά αγγελία..... :bye:
2- 3 τζουρες πρόλαβα να τραβήξω....

γεια σου φιλε μου ... ποιας εταιριας ειναι ο v4 που εχεις ??

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2778 στις: Ιουνίου 15, 2015, 09:36 »
Καλημέρα, αυτός είναι:  http://www.desire-ecig.com/Kayfun-V4-1-1-Clone

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2779 στις: Ιουνίου 16, 2015, 15:40 »
σήμερα το πρωί βρέθηκα  με τον συνατμιστή Ribot (Γιώργος) και όλα τα θεματάκια του άτμο λύθηκαν. Το πρόβλημα ήταν ότι τα υγρά ήταν πάντα κλειστά για αυτό έπαιρνα καμένο μετά από μερικές τζούρες.
Η βάση του άτμο (τεμ. Νο3) βίδωνε μέχρι κάποιο σημείο και μετά μάγκωνε κάπως σαν να είχε τερματίσει το σπείρωμα  :hmmm:
Μάλλον κάποιο σπείρωμα εκεί μέσα είχε κάποιο γρέζι με αποτέλεσμα το ντεκ να μην κάνει όλη την κίνηση προς τα κάτω για να έρθει στην θέση του και να ανοίξουν τα υγρά για να υπάρχει ροή.
Εγώ δεν ήξερα ότι το όλο σύστημα πρέπει να έρθει μέχρι κάτω και να ακουμπήσει κάτω για να είναι ανοιχτά τα υγρά..... και βλέποντάς το να κάνει μια μικρή κίνηση έλεγα ότι έτσι πρέπει να δουλεύει....
... όλα πήγαν καλά και τώρα έχω έναν γ@μ@το άτμο .... που έχει δημιουργήσει ένα ομιχλώδες τοπίο στο δωμάτιο .... ;D ;D ;D

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά του.....αν δεν ήταν αυτός το πιο πιθανό θα ήταν ο άτμο να ήταν πεταμένος σε κάποιο συρτάρι.....

« Απάντηση #2780 στις: Ιουνίου 16, 2015, 15:58 »
σημερα παρελαβα και εγω απο desire.η μονη αλλαγη το 7 γιατι οταν καργαρα την βιδα εσφιγγε πολυ το ανοιξε κλεισε των υγρων.επισης σε σχεση με ενα αλλο ss 304 που εχω ειναι οτι αυτος εχει λιγο καλυτερο φινιρισμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2781 στις: Ιουνίου 16, 2015, 16:16 »

« Απάντηση #2782 στις: Ιουνίου 16, 2015, 16:20 »
λογικα ναι..............δεν μπορω να σου πω με απολυτη βεβαιοτητα

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #2783 στις: Ιουνίου 16, 2015, 16:48 »
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά του.....

Κι εγώ ευχαριστώ Κώστα για τον καφέ και την παρέα. Η χαρά και η ικανοποίηση που μπορεί να πάρει κανείς βοηθώντας έναν συνάνθρωπο, σε οποιοδήποτε τομέα και σε όποιο βαθμό το καταφέρνει είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
Για το πρόβλημα του ατμο τώρα, το είπα εξαρχής, ματιασμένος ήταν και ήθελε τα ξόρκια του :laugh1:
Το #7 που αντικατέστησε ο Αντώνης(κρασοπατέρας), το είχε ήδη τρίψει και λεπτύνει ο Κώστας στον δικό του αλλά και πάλι το άνοιξε-κλείσε των υγρών ήταν σοβαρό πρόβλημα. Εγώ έλυσα όλα τα κομμάτια από την καμπάνα και κάτω και επιχείρησα να τον μοντάρω όπως κάνω στον δικό μου(ivogo) μετά από κάθε πλύσιμο, σφίγγοντας δυνατά τις δύο βίδες #1 και #9 αλλά η ρύθμιση των υγρών, ήταν αδύνατη σχεδόν.
Επειδή όταν ήταν εντελώς λυμένα τα κομμάτια, το #8 βίδωνε άνετα μέσα στο ντεκ #17, τότε ή θα ήταν κάποιο γρέζι που είπε κι ο Κώστας στο σπείρωμα, που έφυγε χωρίς να το αντιληφθούμε πάνω στο λύσε-δέσε ή το πρόβλημα(υποπτεύομαι εγώ) το δημιουργούσε το άσπρο πλαστικό #4, το οποίο έμοιαζε να εξέχει κάπως από τη βάση του και το πάτησα δυνατά με το κατσαβίδι.
Μετά απ' αυτά πάντως κι ένα στησιματάκι που κάναμε επιτόπου, ο ατμο δούλευε σωστά. Αλήθεια, δουλεύει ακόμη Κώστα ή σου ξαναπούλησε τσαμπουκά? :laugh1:
Και με την ευκαιρία, ωραίος ο Kgotech, δεν τον είχα ξαναδεί από κοντά.Πολύ καλό φινίρισμα, πιο ματ-θαμπός από τον ivogo και με μεγαλύτερες γωνίες στο δαχτυλίδι με τις τρύπες του αέρα. Σίγουρα θα τον αγόραζα αν δεν είχα τον ivogo, αλλά ποιος είναι καλύτερος πάντως δεν μπορώ να το πω, χωρίς να τον έχω χρησιμοποιήσει. Προτιμώ να έχω 5-6 διαφορετικούς ατμοποιητές, απολαμβάνοντας τα χαρίσματα του καθενός, πάρα να έχω 5-6 εκδόσεις του ίδιου ατμοποιητή. Σαν τις γυναίκες ένα πράγμα, άριστη η δικιά μου αλλά δε θα την άντεχα σε 5-6 εκδοχές, θα προτιμούσα και κάποιες άλλες :sfyrigma:

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #2784 στις: Ιουνίου 16, 2015, 16:56 »
Το #7 όταν χρειάζεται θέλει τριψιμο από μέσα ή απο την έξω μεριά του ορινγκ????

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #2785 στις: Ιουνίου 16, 2015, 17:10 »
στον ιδιο kgotech ειχα το ιδιο προβλημα αλλα το λαθος ηταν το 9
αφου το συγκρηνα με ενα ανταλακτικο του tobecco ηταν πιο μικρο σε μηκος και εσφηγγε κατευθειαν το δουλεμα των υγρων
μολισ του εβαλα το 9 του tobecco ολα καλα καλυτερος απο τον tobecco :yes:

« Απάντηση #2786 στις: Ιουνίου 16, 2015, 19:53 »
AENAOS και εγω αυτο εκανα.εβαλα το 4 και το 7 του ss 304 στον 316.χαχαχαχαχαα το περιεργο ειναι οτι εβαλα του 316 στον 304 και δουλευει τζαμι.και οι 2 λειτουργικοτατοι ειναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2015, 20:11 από krasopateras (Αντωνης) »

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2787 στις: Ιουνίου 16, 2015, 21:52 »
Αν θυμάστε παιδιά, ήταν το 1ο πράγμα που ανέφερα όταν έκανα το review και μετά. Ότι δηλ. το μόνο "θεματάκι" που αντιμετώπισα ήταν το πλαστικό δαχτυλιδάκι-μονωτικό Νο7. Σε πάχος ήταν περίπου 1,3-1,4 χιλ. ενώ θα έπρεπε να είναι (θεωρητικά) 1 χιλιοστό, όσο δηλαδή λέει και η SvoeMesto. Κι έτσι λοιπόν κι εγώ, το είχα τρίψει πάνω σε μία λίμα και το έφερα στο 1 χιλ. ακριβώς και δούλευε μετά (και δουλέυει ακόμα δηλαδή!) μια χαρούλα... Σας είχα προϊδεάσει δηλαδή όλους λοιπόν περί αυτου του συγκεκριμένου ελαττώματος στον άτμο...

Οπότε όσοι άλλοι ακόμα παραγγείλετε τον KGOTECH, καθώς και όσοι ήδη τον έχετε παραγγείλει και τον περιμένετε, εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό το κομμάτι και μόνο. Και ειδικά αν δείτε ότι ή βάση στο κλείσιμο/άνοιγμα των υγρών δεν γυρίζει ελεύθερα. Ούτε το Νο16 έχει θέμα, ούτε τίποτα άλλο...

Αποσυνδεδεμένος V for vendetta

• *
  • 9
« Απάντηση #2788 στις: Ιουνίου 17, 2015, 05:57 »
Το #7 όταν χρειάζεται θέλει τριψιμο από μέσα ή απο την έξω μεριά του ορινγκ? ???

χαιρετω..εαν το προβλημα ειναι το σφιξιμο του δαχτυλιδιου υγρων δεν πειραζουμε  την εξωτερικη διαμετρο η την εσωτερικη του 7... το παχος του λεπταινουμε ,, πανω σε λεια επιφανεια βαζω ενα ντουκοχαρτο Νο320 και τοποθετω επανω <πλακα> το ορινκ το παταω με το δαχτυλο και τριβω με κυκλικη κινηση 10 δευτ. (το δοκιμαζω και αν θελει και αλλο τριβω αλλα 5 sec) οταν θα ειναι ετοιμο το τριβω με ντουκοχαρτο Νο 800 για 5 sec να γυαλισει να γινει λειο σαν γυαλι...και ειναι ετοιμο ...(το κανω συχνα γιατι λογω χομπυ περνανε πολλοι κλωνοι V4 απο εδω !!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2015, 20:13 από V for vendetta »

Αποσυνδεδεμένος gr1goris

• *
  • 93
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
« Απάντηση #2789 στις: Ιουνίου 17, 2015, 11:49 »
και ο δικος μου (tobeco) μου κανει κατι τρελα ωρες ωρες δηλαδη μετα απο μερικες τζουρες νιωθω σαν να στεγνωνει το φυτιλη και αν συνεχισω να
κανω 2 τζουρες ακομα θα παρω καμενο
αν ξεβιδωσω λιγο την πανω βιδα ξερετε απο εκει που βαζουμε το υγρο βγαζει αμεσως μπουρμπουληθρες που σημενη οτι εκεινη την στιγμη κατεβαζει
υγρο στο ντεκ
τον ξαναλυσα τον ξαναπληνα εκανα διαφορετικα στησιματα αλλα τα ιδία μου κανει η διαδρομη στο ανοιξε κλεισε τον υγρων ειναι νομιζω οκ
λετε να εχω προβλημα στο συγκεκριμενο μονοτικο δακτυλιδι και εγω ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5933 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1205 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114778 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451534 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1240 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6672 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15527 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul