Συμβίωση κανα μηνα με τον Hotcig και μου προέκυψαν τα εξεις που μπορεί να βοηθήσουν και τον Κωστα.
Τα μαμισια orings ηταν μια χαρα και το ανοιγμα κλείσιμό των υγρων αλλα και της βάσης ώστε να φανει η αντισταση γινοταν ανετα μεν (βουτυρένια μιας και είναι της μόδας) αλλα και λιγο σφιχτά δε, ώστε να μην γυρνούν με το παραμικρο και ειδικα όταν ηθελα να βγάλω τον ατμο από το mod.
Λιγη παραπάνω υγρασία από τις τρύπες με έκανε και αλλαξα το 16 και απλη χαζομάρα μου με εκανε να αλλάξω και το 18 6.
Αυτό που συνέβη ήταν ψυχοφθόρο: το 16 είναι 11χ 1,5 (original) Ελα όμως που το αυλάκι του κάθε κλωνου μπορει ελαχιστα να διαφέρει. Αγανάκτησα να βρω ένα που να μην εχει διαρροές αλλα και να ανοιγοκλεινει με μια επιθυμητη ελαφρια δυσκολια... Το 18 6 πρεπει να είναι 17χ 1,0 (original) ελα ομωσ που αν είναι τόσο ή λιγο πιο χοντρο στον δικο μου κλείνει ερμητικά την καμπάνα σε συνδυασμό με ελάχιστα δυνατο κλεισιμο των υγρων... δυο φορες τον εβαλα κατάψυξη και τελικά κατέληξα στην μέγγενη...
Αφού βρήκα τον σωστο συνδυασμο orings λειτουργει πλεον άψογα με ελάχιστη υγρασία στο άνοιξε κλεισε, που θεωρω φυσιολογική.
ξανα Λαθος νουμερο οπου 18 εννοω 6 τελικαα