Καλημέρα κατοχος και γω Hcigar Kayfun V4 και μιας και ειναι ο πρωτος μου επισκευασιμος να ευχαριστησω με τη σειρα μου ολους εσας που γραφετε και μας κανετε λιγο πιο ευκολη τη ζωη και ελπιζω πιο στεγνη τη χαρτοπετσετα
Χωρις μετρο συγκρισης μου αρεσει πολυ σαν κατασκευη και πραγματι μετα τη δευτερη φορα τον λυνεις/δενεις ευκολα .
Τον πηρα απο ενα καταστημα στη Ν.Σμυρνη και το αναφερω γιατι μετα απο ενα τρελο κολλημα καμπανας βασης τους το πηγα και προς τιμη τους μου το αλλαξανε αμεσως με αλλο αφου ουτε εκεινοι τα καταφεραν ,μεχρι και στην καταψυξη το βαλα (καπου το χα διαβασει εδω περα)..
Το πιο ευχαριστο κομματι ως τωρα ειναι το στησιμο της αντιστασης (ο θεος να την κανει )πραγματικα την πρωτη φορα που λαμπαδιασε ενιωσα σαν τον Τεσλα ....απο τις λιγες δοκιμες προτιμω 28αρι συρμα 2,5μμ τρυπανακι με βαμβακι kgd μου βγαινει 1,8 Ω και απο γευση και χτυπημα με υπερκαλυπτει τοσο που θα πρεπει να ριξω τη νικοτινη αφου ειναι σα να καπνιζω κανονικα μετα απο καιρο ...
Το θεμα τωρα ειναι οτι εχω διαρροες και μετα απο λιγο παιρνω καμμενο
ενω ακομα εχει πολυ υγρο μεσα αυτο σημαινει οτι
- κατι κανω λαθος με το βαμβακι ?
- αυτο το spare kit 3 το αγοραζω ?
- και δεν καταλαβαινω γιατι το ανταλακτικο Νο16 ειναι καλυτερο απο αυτο που εχει αφου αν τα βαλεις διπλα ειναι ολοιδια ?
Καλη συνεχεια παιδες και ευχαριστω για το χρονο σας