Shado... Το ξαναέκανες με ένα μονοκόμματο τμήμα βαμβακιού?
Έχω και μια άλλη ιδέα για να γίνει πιο εύκολο για όλους, με ένα κανονικό τμήμα που θα κατεβαίνει στο deck όπως ένα κοινό στήσιμο, και δύο παράλληλα τμήματα βαμβακιού...
Αν μου έρθει ποτέ, θα ανεβάσω φωτό.... Είμαι θύμα της 19/03
Ακόμη δεν μου έχει έρθει και είναι σαν να τον έχω στήσει 10 φορές!!!
Shado & Απόστολε, μιας και δεν πρόκειται να ανεβούμε Τρίκαλα για Πάσχα δεν κάνετε έναν οδηγό στο στήσιμο και για μας τους χαμουτζήδες;;;;
Ναι Κωστα. Μονοκομματο ειναι το βαμβακι , αλλα περισσοτερο.
Στον Αποστολη εβαλα λιγο βαμβακι περισσότερο ωστε να ειναι χοντρο εκει που φευγει απο το coil προς το σκαλοπατι για να μπορουν να ειναι καλυμμενες και οι πρώτες σπειρες καλα με βαμβακι και να ειναι αρκετο ωστε να μην εχει κενο μεχρι το δαχτυλιδι που το περιβάλει και αυτο που περίσσευε το ανοιξα δεξια και αριστερα , για να εχω δυο κομματια καθαρα να τα βαλω επανω απο τις βιδες.
Εχω μιλησει με τον Αποστολο να κανουμε ενα βιντεο για το πως , γιατι και πόσο.
Μονος μου................

..............ειμαι αχρηστος σε θεματα τεχνολογιας........
Αυτα για τους Kayfun V4 των αλλων.............. Στον δικο μου εχω δυο αντ/σεις με 25αρι Κanthal A1 10σπειρες η καθε μια στα 1.3 Ωμ και το βαμβακι δεν παταει στο σκαλοπατι , αλλα ειναι ελαχιστα πιο πανω. Πολυ ελαχιστα ομως. Αν δεν κοιταξεις καλα και απο πολυ κοντα , νομιζεις οτι παταει στο σκαλοπατι.
Ειναι ομως μπολικο οταν φευγει απο την αντ/ση , για να μπορει να καλυψει το κενο μεχρι το δαχτυλιδι , ωστε να μην υπαρχει κενο να κανει υπερτροφοδοσια (μπουρμπουλιθρες , υγρα στον πολο κλπ.)