Μια εβδομάδα σήμερα με το κλώνο kayfun v4 από Hcigar αγορασμένος από ελληνικό κατάστημα μια ανασκόπηση τις γνώμης μου και τις εμπειρίας μου..
-

Η ποιότητα κατασκευής του φαίνεται άψογη, δε έχω βρει κάποιο ψεγάδι.
-

Καθαρός δε μπορώ να πω ότι ήτανε. Ιδιαιτερα η καμπάνα με ταλαιπωρήσει παρα μα παρα πολύ για να φύγει η σαχνιλα.
Ευχάριστο πραγματικά το φόρουμ για τις ιδέες και τι βοήθεια του..
-

Αφού αντικατέστησα το oring16 διαρροές δεν είχα καμια. Συμπεριλαμβάνονται extra oring στη συσκευασία. Ακόμα και από μαζεμένους υδρατμούς στη βάση τίποτα.
Μπορεί όμως επειδή κάθε 48ώρες τον έλυνα και τον σκούπιζα εκεί κάτω.
-

Η airflow βίδα δεν είναι πολύ σφιχτά οποτε υποψιάζομαι ότι χαλαρώνει σιγά σιγά.
-

Αν έχει μαζέψει υγρό η βάση και βγάλεις τι μπίντα του πόλου για να ρυθμίσεις τον αέρα μετά δε βιδώνει με τίποτα γυρνάει το εσωτερικό παξιμάδι γύρο γύρο..
-

Διαφορα στα ohm δεν έχω δει με το ελατήριο του, όταν είναι ανοικτά τα υγρά τουλάχιστον.
-

Το ελατήριο από την 3η μέρα κιόλας ξεκίνησε να σκουριάζει δυστυχώς (Μια εβδομάδα μετά σκουριασμένο σε επίπεδο να κοκκινίζει του υδρατμούς τελείως εκεί κάτω.), αύριο πάει για αλλαγή με ένα αυθεντικό ανταλλακτικό..
Δυστυχώς από το κατάστημα με αγνόησαν περί αυτού.. Ίσως το θεωρούν αναλώσιμο.
-

Το άνοιγμα κλείσε τον υγρών λειτουργεί τέλεια εάν είναι "λαδωμένα" τα parts. Αν όχι χρειάζεται κάτι στις τρυπούλες για να σπρώξεις.
Μια φορα όμως κόλλησε ανοιχτός και δεν έλεγε να βγει με τίποτα η καμπάνα ακόμα και με πενισα (με πετσέτα κάτω από την πενισα γίνανε κάποιες χαρακιές στη καμπάνα). Με 30 λεπτά στη κατάψυξη άνοιξε σχετικά εύκολα..
Αυτά από την εμπειρία ενός απειρου στους επισκευάσιμους.. Έως νέος δε θέλω να κρίνω την απόδοση του, διότι έχω και πολλές απορίες περί του στησίματος του.. Θα στείλω άλλη απάντηση για αυτές.
Για εμενα άξιζε τα λεφτά του!
Εκτος από το "Post Sale Customer Support"...