vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

255 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Φύλο: Άντρας
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1290 στις: Μαρτίου 20, 2015, 11:57 »
Ε αφού είναι micro coil γιατί γράφει "ΟΧΙ micro coil"? Κι εμένα οι αντιστάσεις μου έτσι είναι οπτικά, όπως στη φωτό. Τις καίω και τις ενώνω με τσιμπιδάκι αλλά όπως λες κι εσύ, αφήνουν μικρά κενά. Δεν κατάλαβα λοιπόν, σε τι πάει το "ΟΧΙ", σ' αυτά τα μικρά κενά ή εννοεί να είναι μεγαλύτερα τα κενά ώστε να μην φαίνονται καν σαν κολλημένες οι σπείρες?

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1291 στις: Μαρτίου 20, 2015, 12:03 »
@demkoni
Τι συρμα (υλικο, διαμετρο, σπειρες, ωμ) χρησιμοποιεις στο εν λογω στησιμο?

Έχουν πέσει στα χέρια μου κάτι έτοιμα microcoils, αυτά...

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=957

Διαβάζω οτι είναι 0,30 το σύρμα με εσωτερική διάμετρο 2 mm.

Στα 1,2 Ω. Όμως λόγω του ότι όταν το τοποθέτησα μου έβγαλε 1,0 Ω και παίζει οριακά στα Provari, τυλίγω τις άκρες μια σπείρα από κάθε πλευρά επιπλέον, ώστε η αντίσταση γίνεται 1,2 Ω ακριβώς.

Με πρόλαβε ο Βασίλης, σχετικά με άλλους ατμοποιητές.

Γενικά πάλι ο Βασίλης απαντάει σχετικά με τους kayfun.
Είναι από τους πλέον "εύκολους" ατμοποιητές στο σετάρισμα. Ειδικά και με τη χρήση Microcoils, που δεν κουνιέται με τίποτα όταν θα του περάσεις το απορροφητικό υλικό.

Όμως ο πολύ μεγάλος χώρος ατμοποίησης των Kayfun παραμένει ένα ζήτημα στην απόδοση. Όπως επίσης και η μεγάλη διάμετρος της καμινάδας. Ειδικά το τελευταίο απορώ πως ο κατασκευαστής δεν το έχει μειώσει. :confused1:

Εντάξει... οι Kayfun είναι πολύ καλής απόδοσης και για έναν ατμιστή που θα μεταπηδήσει σε αυτούς μετά από τον εργοστασιακό του, είναι σαν μέρα με τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα... Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι σου παρέχουν και την καλύτερη άτμιση... (Ας με συγχωρήσουν οι φίλοι των Kayfun... Δεν το λέω για να γίνει αντιπαράθεση).

Γιατί με μπερδεύετε ρε παιδιά; :tongue_smilie:
Αυτό στις φωτο, δεν είναι Microcoil δηλαδή? Γιατί εγώ τις βλέπω ενωμένες τις σπείρες?
Δεν έχει πυρωθεί το πηνίο και συμπιεστεί με τσιμπίδα πριν τοποθετηθεί το βαμβάκι? :dontknow:

Ναι είναι MC :))  . Όμως λέω... "Για ακόμη καλύτερη γεύση... ΟXI Microcoil"
Την παράθεση την έκανα για να φανεί οτι στην καμπάνα-καμινάδα, έχω βάλει βαμβάκι.
Όπως κάνω παράθεση ως παράδειγμα το πως φτιάχνω την αντίσταση πλέον γενικώς στην παρακάτω φωτό...

Αυτό δεν είναι MC.
Έτσι κάνω πλέον και την αντίσταση στον KL...

Για να μην σας μπερδεύω όμως, όταν φτάσει και ο δικός μου κλώνος, θα κάνω φωτορεπορτάζ και θα σας το δείξω. Εως τότε δεν ξαναμιλώ :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2015, 12:15 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1292 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:40 »
Πηρα σημερα και ενα 2ο HCigar(για το δευτερο υγρο μου). Βρισκεται σε διαδικασια καθαρισμου. Το βραδακι θα δοκιμασω τουλαχιστον ενα απο τα δυο στησιματα

Λεω να στησω επιτελους με kanthal γιατι μονο με NI200 ατμιζω τωρα τελευταια...ιδωμεν

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #1293 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:45 »
Μόλις παρέλαβα και γω τον 316, τον έχω σε σοδόξυδο, να του ρίξω και ένα βράσιμο με γάλα αργότερα ή δεν χρειάζεται και να τον πλύνω απλά με υγρό πιάτων; η αλήθεια είναι ότι όταν τον άνοιξα για να τον λύσω μύριζε λαδίλα.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1294 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:50 »
Νικο ποιο 316 πηρες ?  πες μας εντυπωσεις και μας :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1295 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:50 »
Ειτε το ενα ειτε το αλλο. Προσωπικα πρωτα σε βραστο νερο με ξυδι και λιγη μαγειρικη σοδα και μετα παλι σε βραστο νερο με υγρο πιατων.

Και αυτα οχι για πολυ ωρα, το πολυ μεχρι να κρυωσει το νερο. Works for me :)

Να πω βεβαια οτι και οι 2 HCigar δεν μυριζαν ουτε ειχαν υπολλειματα. Περισσοτερο για τον "φοβο των Ιουδαιων" το κανω

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2015, 15:12 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1296 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:51 »
Μόλις τον βγάλεις απο το ξύδι τρίψε τον καλά να καθαρίσει με μια οδοντόβουρτσα και μετά ξανά πλύνετον με υγρό πιάτων, δεν χρειάζεται γάλα κλπ.

• **
  • 149
« Απάντηση #1297 στις: Μαρτίου 20, 2015, 14:58 »
@kostas44: Αυτόν εδώ της F.T.

@dikos & Lazy Dog: Ευχαριστώ παίδες, λιγότερη δουλειά δηλαδή και πιο γρήγορη.

Μόλις τελειώσω με το καθάρισμα θα κάνω στήσιμο ίδιο με αυτό που κάνω στον KL+ για να έχω μέτρο σύγκρισης και θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1298 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:00 »
Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις γιατι τον σκευτομαι πολυ αυτον ειναι της IVOGO  και λεω να τον χτυπησω αν βεβαια ειναι καλος οπως λενε

Αποσυνδεδεμένος Pydnaios

• **
  • 148
« Απάντηση #1299 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:07 »
Ότι κι αν έκανα δεν μπόρεσα να βρω ικανοποιητικό χτύπημα! Στο ντουλάπι μέχρι νεωτέρας!

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1300 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:11 »
@kostas44: Αυτόν εδώ της F.T.

Εμένα είναι ο πρώτος μου kayfun και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, ούτε διαρροές, ούτε καμμένο ούτε τίποτα αλλά όχι και δε θέλει πλύσιμο για ν' ατμίσεις, όπως γράφουν κάποιοι στα reviews της fasttech. Φαινομενικά και στην αφή φαίνεται πεντακάθαρος αλλά στη γεύση υπάρχει λαδίλα αν δεν πλυθεί καλά.
Αυτό το o'ring 16 τι πρόβλημα έχει δημιουργήσει ρε παιδιά, γενικά στον v4 και αναφέρονται πολλοί σ' αυτό? Σε μένα έχουν αποκολληθεί 2 μικροσκοπικά κομματάκια του, σαν να είχαν μαγκώσει κάπου στο βίδωμα-ξεβίδωμα, αλλά δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα απ' αυτό και δεν το έχω αντικαταστήσει. Ρωτάω για να το έχω υπόψιν μελλοντικά.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1301 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:13 »
τι εννοεις ?   δεν εχεις χτυπημα ? ο Κ4 εχει πιο βελουδινο ατμισμα αλλα εχει και χτυπημα αν βρεις το δικο σου sweet spot  εγω  το δικο μου ειναι οι σπειρες να ειναι το τελειωμα τους εκει που αρχιζουν οι βιδες και μερικες φορες λιγο πιο πανω

Γιωργο μην σκευτεσαι τιποτα .. αφου ολα ειναι ρολοι εκει μεινε και απολαυσε το .... για παιδικες αρρωστιες θα μηλαμε ?   ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1302 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:17 »
Οσον αφορα το no16 oring, λιγο υγρο σε μια μπατονετα μετα απο καθε πλυσιμο για να μην πιανεται και να γλυστραει στο κατεβασμα του ντεκ.

• **
  • 149
« Απάντηση #1303 στις: Μαρτίου 20, 2015, 17:35 »
Αν βγάλω τελείως τη βίδα της ρύθμισης του αέρα, θα χω θέμα;
Γιατί δεν μπορώ να την ξεβιδώσω όσο θέλω, μου πετάει τον πόλο έξω και περισσεύει πάνω στο στικάκι.

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #1304 στις: Μαρτίου 20, 2015, 17:49 »
Κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά από την πρώτη μέρα χωρίς την βίδα ρύθμισης αέρα τον έχω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5894 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361058 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1200 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114766 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451519 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376191 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15519 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29678 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul