vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

579 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, dallaskdp, manoslykos

Κλώνοι του Kayfun V4

Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #285 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 23:13 »
θα σου πω κατι να κανεις αν εχεις κεφι και δεν γουσταρεις να σκασεις φραγκα(δυσαναλογα με το κοστος του) για το γνησιο.ψαξε να βρεις μια μπακιροροδελα στην ιδια διασταση και στο παχος του 0-ring.ειναι μαλακο μεταλο και δεν θα εχεις προβλημα

Αποσυνδεδεμένος sharkovios

• *
  • 52
  • Φύλο: Άντρας
  • Αντώνης
« Απάντηση #286 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 12:10 »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Πάμε για πλύσιμο
 ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #287 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 12:59 »
Για της διαρροές βάλτε βαζελίνη θα δείτε τεράστια διαφορά και σίγουρα δεν θα έχετε διαρροές. Όσο για τα κομμάτια που λείπουν ρίξτε μια μάτια εδώ
http://shop.svoemesto.de/kayfun-v4/kayfun-v4-spare-kit-1-large.html

Και Athan δες ακριβώς πως το δημιουργεί έστω και το authentic πιστεύω να βοηθήσει..

http://www.svoemesto.de/wp-content/uploads/2014/12/Kayfun4-manual_EN.pdf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #288 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 13:04 »
Τα εχουμε φιλε αυτα,δεν τιθετε θεμα,ευχαριστω παντος.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #289 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 14:00 »
παντως παιδια .. χωρις να θελω να θιξω καποιον  για τις επιλογες του , αλλα.. βαζω ενα τεραστιο αλλα και λεω , αξιζει τοση ψυχοφθορα για να γλυτωσει καποιος  15-20 ευρω  ? τοσες σελιδες για να βρειτε παντεντα ενω υπαρχουν στην ελλαδα πολυ καλυτερα κομματια που παιζουν απροβληματιστα απο 35 μεχρι 45 ευρω , αν βαλεις και την εκπτωση αρκετα πιο κατω ....

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #290 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 14:07 »
Αποστολε, κι αυτοι στην Ελλαδα, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, δεν τα φτιαχνουν μονοι τους, απο Κινα τα φερνουν.
Οπως μπορει να την πατησουν και αυτοι και να φερουν ενα προβληματικο κομματι, ετσι μπορει να γινει και αν παραγγειλεις απευθειας απτην πηγη.
Ο φιλος πιστευω εχει καθε δικαιωμα να προσπαθησει να φτιαξει τον ατμοποιητη του, αν γινεται, που εσκασε 20€ γι' αυτον.

« Απάντηση #291 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 17:53 »
παιδια σημερα παρελαβα απο φ.τ 2018000.ανοιξα το πακετο και πριν τον λυσω,συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω,ειπα να ελεγξω καποια πραγματα.το δαχτυλιδι καθολου τζογο,ανοιξα και εκλεισα πολλες φορες και ολα πηγαιναν καλα χωρις ζορια ειτε απο γρεζια ειτε απο κατι αλλο.αποφασισα να λυσω.ολα μια χαρα μεσα σχετικα καθαρα.επλυνα μονο μια φορα μονο με οδοντοβουρτσα και υγρο πιατων,στεγνωσα και εστησα.δακρυα απο τις τρυπες αερισμου.οκ ειπα βαζω τεφλον και ξαναδενω.μετα απο ωρα ελαχιστη υγρασια πανω απο το δαχτυλιδι.λυνω και αλλαζω το 0-ρινγκ της καμπανας με ενα ιδιο αλλα λιγο πιο χοντρο.αυτο με δυσκολευει λιγο στο λυσιμο και στο δεσιμο αλλα πολυ μικρο το κακο.απο εκεινη την ωρα διαρροες 0.γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο ολο τον ατμοποιητη για τις λιγες ωρες που τον εχω στα χερια μου και το μονο που εχω να του βρω ειναι το συγκεκριμενο ο ρινγκ το οποιο θα το αλλαξω καποια στιγμη για να μην εχω τεφλον.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisante

• **
  • 201
« Απάντηση #292 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:02 »
Σήμερα παρέλαβα επιτέλους και εγώ. . κάλιο αργά παρά ποτέ. . Λοιπόν αν αυτός είναι κλώνος τότε ο original πρέπει να καπνίζει και μόνος του, έπαθα πλάκα,  είναι τέλειος,  σπειρωματα βούτυρο,  διαρροές μηδέν,  και μετά από ένα καλό διάβασμα του μανιουαλ (άνοιξε - κλείσε υγρά) στήσιμο - γέμισμα με τη πρώτη.  Από λάδια είχε λίγα αλλά με καλό καθάρισμα όλα καλά,  δεν το πιστεύω ότι με 20 € θα μπορούσα να πάρω τέτοιο εργαλείο. Το μόνο θέμα στην αρχή ήταν τα πάνω κάτω της αντίστασης αλλά μετά από μισή ώρα συνήλθε και αφού άλλαξα το ελατήριο με  αυτό που ήρθε μαζί.  Δεν ξέρω αν ήμουν απλά κ@/@φαρδος, αλλά αυτόν τον V4 θα τον ευχαριστηθώ.

All the best !

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #293 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:05 »
Δημητρη ποιον εντελει πηρες ?

« Απάντηση #294 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:05 »
δημητρη αν θυμαμε καλα εχουμε παρει τον ιδιο.δεν εκανες τιποτα στο ο-ρινγκ???καλοατμιστος φιλε και ολα να συνεχισουν ετσι να πηγαινουν.επαθα και εγω πλακα.πολυ καλος κλωνος

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #295 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:05 »
Εσυ Δημήτρη ποιον πήρες τελικά?
καλα Κωστα δεν ειδα ότι ρωτας το ιδιο...

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #296 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:13 »
Παρέλαβα κι εγώ τον κλώνο Kayfun V4 της Gearbest όπως έγραψα ήδη.
Θα γράψω παρακάτω τις εντυπώσεις μου, περισσότερο για να τις έχω συγκεντρωμένες όλες σ' ένα σημείο.

Η συσκευασία είναι ίδια με του αυθεντικού. Κι όταν λέω ίδια, εννοώ ΙΔΙΑ μιας και έχει φίλος τον αυθεντικό και τις συγκρίναμε. Η μόνη διαφορά είναι στο ανταλλακτικό σετ (που περιέχει o-rings, βιδάκια, ελατήριο, κατσαβιδάκι, έτοιμες αντιστάσεις κλπ). Ο αυθεντικός δεν περιλαμβάνει τέτοιο σετ.

Για να πω την αλήθεια αυτό δεν μου άρεσε. Εντάξει ο ατμοποιητής μέσα να είναι 1:1 αλλά η συσκευασία γιατί; Θα μπορούσε κάλλιστα να σας τον πουλήσει κάποιο κατάστημα για αυθεντικό και να μην καταλάβετε τίποτα.

Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται φυσικά όλες οι εκδοχές του Κ4. Εδώ με το γυάλινο τζαμάκι και με το πλαστικό. Προσωπική προτίμηση το πλαστικό αν και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι διαφωνείτε. Μου αρέσει περισσότερο η ίδια διάμετρος απ' άκρη σ' άκρη, βλέπω καλύτερα το υγρό και είναι ελαφρύτερο.

Εδώ σε full stainless steel δίπλα σε γνήσιο Kayfun Lite+ V2. Σαφέστατα είναι πιο ογκώδης, βαρύτερος και ταυτόχρονα χωράει λιγότερο υγρό!
Με το πλαστικό τανκάκι μέτρησα 3.2ml με το σιδερένιο λογικά θα είναι κάπου 3.7-3.8ml.
O κλώνος της GearBest είναι φτιαγμένος από ατσάλι 304 σε αντίθεση με τον αυθεντικό που είναι από χειρουργικό ατσάλι 316.

Τα σπειρώματα όλων των εξαρτημάτων είναι άψογα. Όλα βιδώνουν τέλεια και όπως πρέπει. Ήρθε καθαρός χωρίς εμφανή ίχνη βρωμιάς αλλά ανέδιδε μια μηχανουργίλα οπότε δεν γλύτωσε το σχολαστικό πλύσιμο.

Η βάση λυμένη στα εξ' ων συνετέθη. Οπωσδήποτε όλο το σύνολο είναι περισσότερο περίπλοκο από τον KFL+ και δεν θα συνιστούσα τον K4 σε αρχάριο. Ο KFL+ φαντάζει ιδανικός σε όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα σε επισκευάσιμους.

Αριστερά η βίδα του γνήσιου και δεξιά του κλώνου. Οι γνήσιες βίδες έχουν λίγο μεγαλύτερο κεφάλι και πιάνουν πιο εύκολα τα σύρματα. Στην πράξη όμως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα για σύρματα μέχρι 0.32mm που χρησιμοποιώ.

Τα σύρματα τα πιάνω με τον τρόπο που δείχνω. Για μένα είναι πιο εύκολο να δεθεί έτσι το σύρμα είτε μιλάμε για γνήσιο είτε για κλώνο.

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που βρήκα στον κλώνο της GearBest. Αριστερά είναι το γνήσιο o-ring #7 και δεξιά του κλώνου που μπαίνει στο part #8. Οι αριθμήσεις είναι όπως φαίνονται στο πόστερ που δείχνει τα εξαρτήματα και υπάρχει μέσα στη συσκευασία.

Όπως φαίνεται το o-ring της GB είναι πιο χοντρό από το γνήσιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη γυρνάει το δαχτυλίδι κλεισίματος/ανοίγματος των υγρών όταν βιδώνουμε τη βίδα #9. Φυσικά αν το αλλάξουμε με το αυθεντικό όλα δουλεύουν τέλεια.

Τέλειο αποτέλεσμα θα έχουμε επίσης αν αφήσουμε το o-ring #7 και αλλάξουμε το #4 με του αυθεντικού. Είναι το ίδιο πράγμα αφού και τα δύο αυτά δαχτυλίδια είναι λίγο πιο χοντρά από τα γνήσια.

Αν δεν θέλουμε να αγοράσουμε τα αυθεντικά o-rings μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με το ανταλλακτικό σετ που συνοδεύει τον κλώνο. Αλλάζουμε το o-ring #7 με το #37 και το δαχτυλίδι της βάσης θα γυρνάει τέλεια όσο κι αν σφίξουμε τη βίδες #9 και #1. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτή η λύση θα αντέξει σε βάθος χρόνου επειδή το o-ring #37 είναι από λάστιχο και όχι σκληρό πλαστικό όπως το #7.

Φυσικά μπορούμε να μη κάνουμε τίποτα από όλα αυτά και απλά να αφήνουμε λίγο λάσκα τη βίδα #9 αλλά τότε το ρεύμα θα περνάει από διαφορετικά μονοπάτια κάθε φορά και δεν έχουμε σταθερές ενδείξεις των Ωμ της αντίστασης κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε το δαχτυλίδι ρύθμισης υγρού.

[youtube]PdpmtO8dUPI[/youtube]

Στο βιντεάκι φαίνεται (ελπίζω) όλη η διαδικασία αλλαγής με μια σύντομη παρουσίαση του ατμοποιητή.

Στη χρήση

Ο ατμοποιητής δουλεύει τέλεια. Τα σπειρώματα είναι βούτυρο, τα ο-ring κάνουν σωστή δουλειά και δεν είχα ούτε ίχνος διαρροές. Κάποιες μικροδιαρροές είχα στα πρώτα στησίματα μέχρι να βρω την ποσότητα βαμβακιού που πρέπει να βάλω αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον Κ4 της GB.

Όλα τα εξαρτήματα και ο-rings είναι εναλλάξιμα με του γνήσιου (τα δοκίμασα). Ο γνήσιος Κ4 που είχα στη διάθεσή μου ήταν φίλου που έφυγε στην Ιταλία (ήρθε να ψηφίσει) οπότε δεν μπορώ δυστυχώς να σας πω ατμιστικές διαφορές μεταξύ γνήσιου και κλώνου.

Μπορώ όμως να κάνω σύγκριση του κλώνου Κ4 με τον γνήσιο KFL+. Θα έλεγα ότι ο Κ4 έχει λίγο περισσότερο και πιο απαλό ατμό. Σε γεύση δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορές. Και οι δύο αποδίδουν εξαιρετικά καθαρά όλες τις γεύσεις που δοκίμασα. Ο Κ4 έχει πιο αεράτη τζούρα από τον lite. Ρυθμίζεται βέβαια, αλλά εγώ την έχω σχεδόν τέρμα ανοιχτή.

Χωράει λιγότερο υγρό από τον KFL+ αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την ευκολία αναπλήρωσης. Είναι πιο βαρύς κι αυτό δεν αντισταθμίζεται με τίποτα  :))

Μου άρεσε πάρα πολύ η δυνατότητα dripping. Κλείνοντας τα υγρά μπορούμε να στάξουμε από πάνω και να τον χρησιμοποιήσουμε σαν dripper αλλάζοντας όσες γεύσεις θέλουμε και να έχουμε άθικτο το βασικό μας υγρό μέσα στο τανκ.

Η ευκολία να αλλάζεις αντίσταση χωρίς να αδειάσεις το τανκ είναι ωραία αλλά σπάνια τη χρειάστηκα. Συνηθισμένος από τον KFL+ σχεδόν ασυναίσθητα ατμίζω όλο το τανκ πριν επέμβω στην αντίσταση.

Ο πόλος 510 δεν είναι ρυθμιζόμενος όπως άφηνε να εννοηθεί ο Svoemesto και η δύσχρηστη ρύθμιση αέρα είναι ένα κακόγουστο αστείο. Ευτυχώς μου άρεσε η τζούρα τέρμα ανοικτή και δεν παιδεύτηκα πολύ. Αυτά βέβαια δεν έχουν σχέση με τον κλώνο αλλά ισχύουν και στον γνήσιο.

Δεν είδα καμιά διαφορά στο διάβασμα της αντίστασης είτε με ανοικτά είτε με κλειστά υγρά. Τα Ωμ παραμένουν σταθερά κι αυτό μου έκανε εντύπωση αφού έχω διαβάσει ότι έχουν πρόβλημα οι γνήσιοι μ' αυτό το θέμα. Λίγο πριν τον ερχομό του Κ4 είχα παραγγείλει το spring update των Steam Tuners αλλά τελικά τζάμπα λεφτά αφού δεν το χρειάστηκα.

Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι ο κλώνος της GearBest αξίζει κάθε ευρώ. Ατμίζει τέλεια και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα στη χρήση εκτός από το πλαστικό δαχτυλίδι #7. Με 5€ μπορείτε να προμηθευτείτε το γνήσιο σετ και να τον κάνετε τέλειο. Η GearBest έχει ένα σωρό ανταλλακτικά και εξαρτήματα στο site της αλλά δεν ξέρω αν το ανταλλακτικό #7 που διαθέτει είναι σωστό.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2015, 12:35 από camber »

• **
  • 201
« Απάντηση #297 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:14 »
Αντωνη τον ίδιο πηραμε 2108000 από ft .
Ααα !! Το μόνο είναι ότι ήρθε με σπασμένο το πλαστικό τανκακι.
Ο - ρινγκ δεν πείραξα, τον έβαλα ξάπλα,  ανάποδα,  τίποτα (να χτυπήσω ξύλο) να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα.

All the best !
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:24 από dimitrisante »

• **
  • 201
« Απάντηση #298 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:15 »
Βαζελίνη σε o-rings που έρχονται σε επαφή με υγρά; Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα  :nope:
Σε περίπτωση που βγει μάπα ο κλώνος ...να μη ζοριζομαστε κιόλας. .

All the best !

Συγνώμη συνεχόμενα ποστ....

« Απάντηση #299 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:19 »
τοσο καλος κλωνος με μοναδικο κουσουρι ενα ο ρινγκ της ταξης των 10 λεπτων ειναι κατι σαν τελειο για εμενα :yes: :yes: :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450415 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375056 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F