vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

652 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, lagoudakis, captain, Sergios, jim356, Milarepa, manoslykos

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:37 »
θελω και εγω bell caps  θα γινουν πιο μικροι και πιο διακριτικοι ... να βαλεις και στον 4 ..... εκει σε κοβω

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:41 »
Ε το ψηνω κ γιαυτον,κατσε να σταθεροποιηθει μια κ ιδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 22:17 »
Πάντως παρότι εγώ έχω έναν καλό και λειτουργικό πλέον κλώνο της tobeco καταλαβαίνω απόλυτα τον athan....
Πλέον με τις τόσες πολλές επιλογές που έχει κάποιος θεωρώ λάθος να κάτσει να κάνει ντε και καλά έναν συγκεκριμένο να δουλέψει παρότι έχει προβλήματα...
αν είχε δώσει 150 ευρώ ναι αλλά για 20 δεν αξίζει...
έχει lemo,Perl,aqua,expro και άλλους πολύ αξιόλογους κλώνους....
Γιατί τελικά να παιδευτει τόσο πολύ....
πάμε για αλλά, εξάλλου είναι μέρος του παιχνιδιού όλο αυτό....

Ο Perl είναι ο erl που διόρθωσε αυτόματα ο ορθογράφος :-)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2015, 22:28 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Pigeonaras

• **
  • 109
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 22:25 »
Βρίσκομαι σε φάση να τον "χτυπήσω" σήμερα από GearBest....... :)
Δεν ξέρω όμως ποιον από τους 2:

http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_127081.html

http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_142026.html

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 22:26 »
Μια αναλυτικοτατη παρουσιαση του κλωνου της Infinite.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 22:27 »
Να σου πω την αληθεια,δεν ασχοληθηκα κ τοσο,ειδα το προβλημα,ειδα οτι τουλαχιστον στον κλωνο ολα παιζονται στα χιλιοστα τελικα,αν βιδωσεις κατι παραπανω,εχασες το κ καλα στησιμο που εχεις κανει,οπως κ το αντιθετο,ε εμενα αυτο το πραμα αν δεν με ξενερωνει,με αφηνει απλα αδιαφορο στο να ασχοληθω παραπανω,αλλα ισχυει αυτο που λες.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 01:29 »
Eγω παντως εχω τον Kayfun  V4 clone απο την εταιρια που εκανε τον υπεροχο κλωνο του Origen genesis και οτι και να εχω κανει , οπως και να τον εχω στησει , δουλευει απλα υπεροχα.

Αν θυμαμαι καλα το ονομα της εταιριας..........eycotech .

Κανενα εντελως προβλημα και κοιτοντας το παρον νημα , βλεπω οτι ολο και καποιο προβλημα εχει ο καθενας .

Δεν μπορει ο δικος μου να ειναι εντελως απροβληματιστος και ολοι οι αλλοι να εχουν προβλημα βρε παιδες.
Μηπως κατι κανετε λαθος ;;;
Ουτε μαγκας το παιζω , ουτε εξυπνος , ουτε ξερωλας , αλλα πολλες φορες η σιγουρια για τα χερια μας , ειναι αιτια να μη βλεπουμε το λαθος μας...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 01:36 »
Δεν είναι θεμα στησίματος,αλλα η μη καλη συμβατότητα κάποιων παρτς τουλαχιστον του Κλώνου που έχω εγώ κ ίσως και αλλων απ την φουρνιά που πήραμε απ την   GB,είδα θέματα ακόμα κ σε αυτους της tobeco κ ήταν πανω κάτω τα ίδια κ όχι μονο στο δικο μας φόρουμ,αλλά κ εξω.
Μικρα δάκρυα στις τρύπες του αέρα,τραβοντας τζουρα,μάλλον όντος υπάρχει θέμα στο 16 ορινγκ.Θα δοκιμασω διάφορα κ θα σας πω.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2015, 11:52 από Cruiser79 »

• 4515
« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 12:06 »
Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως για διαφορες αγορες , ειναι οτι υπαρχουν εταιριες οπως η Tobeco που σε οτι εχει βγαλει στο παρελθον , ηταν παντα με προβλημα.
Γιατι λοιπον να παρω παλι απο μια τετοια εταιρια ;;;

Οποτε λογικο ειναι να μην εχει και την καλυτερη κατασκευη  <<ενταξει , κλωνος θα μου πεις....>>.
Υπαρχουν ομως και εταιριες κλωνων που μπορει να μην ειναι ισαξιες του γνησιου (γενικα κανενας κλωνος δεν ειναι σαν το γνησιο προϊον) , αλλα τουλαχιστον δουλευουν απροβληματιστα και δεν χρειαζεται να ψαχνω να βρω πως θα τον κανω λειτουργικο.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 12:11 »
Γιατι προφανος υπαρχουν χρήστες που δεν είχαν θέμα με κλώνους απ την εν λογο εταιρία,απο εκεί κ πέρα κλώνος κ χωρίς το παραμικρό θέμα δε νομιζω να υπάρχει.Κάποιοι λένε οτι ένας κλώνος μπορεί να βγει καλύτερος απο γνήσιο,εγώ θα πω απλα οτι σε αυτή την περίπτωση απλα έχεις πεσει σε ελαττωματικό γνήσιο κομματι.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 12:24 »
καλημερες !!!! εγω παντως μς το κλωνο τις τομπεκο ειμαι πολυ ευχαριστημενος , χθες ηθελα να παρω αλλο ενα αλλα θα ειναι ξανα διαθεσιμος απο τις 4/2 ..

• 4515
« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 12:35 »
Θα διαφωνησω οχι για να το παιξω μαγκας ή αντιδραστικος, αλλα γιατι αυτη η εταιρια παντα στο παρελθον οτι κι αν εχει βγαλει , ολο προβληματα ηταν.
Υπαρχουν εταιριες απο τις οποιες εχουν ερθει κατα καιρους διαφοροι κλωνοι στα χερια μου και ηταν απλα απροβληματιστοι και πληρως λειτουργικοι.
Αυτοι που λενε βεβαια οτι ο κλωνος ειναι καλυτερος απο τον αυθεντικο , συγκρινουν τον κλωνο με φωτογραφιες του αυθεντικου.
Παντα θα υπερχει διαφορα και παντα σε κατι θα ειναι κατωτερος ο κλωνος.
Το θεμα ειναι να ειναι λειτουργικος και να σε καλυπτει.  Με τετοια θεματακια ομως που εχουν διαφοροι κλωνοι , πανε χαμενα τα λεφτα μας αν το σκεφτεις. 
Δεν θα τον χαρεις ποτε ενα κλωνο (ουτε ενα αυθεντικο) αν εχει και το παραμικρο ψεγαδι που σε χαλαει και σε ενοχλει.
Και η Tobecco το εχει σημα κατατεθεν το να μη σε αφηνει ποτε ησυχο.  Και στο παρελθον οτι εχει βγαλει , προβληματα ειχε.

Δεν ειμαι κατα των κλωνων , ουτε κατα των αυθεντικων , ουτε κανω καποια συγκριση. Απλα λεω οτι δεν αξιζει και σαν εταιρια λογο διαγωγης που εχει δειξει.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #222 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 13:02 »
βασιλη δεν εχει σημασια τη εχει δειξει στο παρελθον  , σημασια εχει πως στο συγκεκριμενο ατμοποιητη εχει κανει καλη δουλεια και αυτο φαινεται απο τα πολλα θετικα σχολια που εχει παρει ο ατμοποιητης. και η ehpro που θεωρητικα ειναι καλυτερη απο την τομπεκο εβγαλε ενα κλωνο 4αρι που απογοητευσε αρκετο κοσμο και ας τον πηραν με κλειστα ματια λογο ονοματος και καλα ..

τον εχω στα χερια μου , τον εχεις δει και εσυ .

καμια διαρροη, φινιρισμα -σπειρωματα αψογα, ατμιστικη συμπεριφορα αψογη ..

τη αλλο να ζητηση κανεις απο ενα κλωνο ? :dontknow: :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2015, 13:12 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος nikhaji

• *
  • 72
  • VapeOn
« Απάντηση #223 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 13:37 »
Θα συμφωνίσω απόλητα με τον φίλο Απόστολο.

• 4515
« Απάντηση #224 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 13:43 »
ο.κ...... :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F