vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

639 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, sakissalonika, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, anetost

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 20:21 »
Όπως ειπα και πριν σε άλλο ποστ τα θέματα αυτό τα παρουσιάζουν όλοι σχεδόν οι κλώνοι αλλά έχουμε δει και διαρροές και στους αυθεντικούς αλλά και τρεμοπαιγμα της αντίστασης και άλλα  διάφορα θέματα που δυστυχώς υπάρχουν

οποτε προσπαθουμε να τα αντιμετωπισουμε για να εχουμε ενα λειτουργικο κλωνο ..  και απο οτι ειδαμε ηδη καποια ατομα εχουν κανει πατεντες και διαφορα καλουδια που λυνουν τα προβληματα αυτα οχι ολα αλλα τα περισσοτερα . :yes:

αυτο που εφτοιαξαν τα παιδια οι steam Tuners  ειναι καταπληκτικο γιατι ξεπερναμε το θεμα αντιστασης και ΩΜ ( που δειχνει οτι να ναι )
το θεμα με το part 9  το λεω και στο βιντεο ειναι ενα θεμα που το ελυσα  με το τροπο να μην βιδωνω σχεδον καθολου το παρτ αυτο και να μονταρω ολα με το να βιδωνω καλα τον 510

το θεμα με τις διαρροες υπαρχουν διαφορες ικασιες και υπαρχουν πολλες αποψεις .. εγω το ελυσα με το να περασω 2 βολτες κλωστη στο oring 16  αλλα μπορει ειπαμε να δοκιμαστει και το αυθεντικο οριγκακι , στο βιντεο δειχνω ποσο ομαλα γυριζει το δαχτυλιδι με οτι και να του κανω να τον λυσω να τον δεσω να τον γεμιζω να τον ξεβιδωνω ... οτι και να του κανω το δαχτυλιδι μενει ομαλο στο γυρισμα του .. και το βασικο δεν εχω διαρροες δεν εχω οτι να ναναι αντισταση ... το εχω και το παιδευω χωρις να αλλαξει συμπεριφορα 2 μερες ...

στο βιντεο δειχνω τι εκανα  αλλα και ποια ειναι η συμπεριφορα του κλωνου μου .. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 20:40 »
Καλη παρουσιαση Κωστα,αλλα το οτι σκουπιζουμε τα χερια μας ηταν περιτο :)) :)) anyway τον εστρωσα κ γω,χωρις διαρροες κ χωρις να βαλω κατι στο ορινγκ πλεον κ βλεπουμε.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 20:43 »
Νομιζω με όλα οσα μεχρι στιγμης γραφτηκαν πολλοι ατμο που μεχρι στιγμης φαινονταν ότι ειχαν πρόβλημα τωρα θα είναι ΟΚ.
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 20:47 »
Αυτο το σημείο ¨σκουπίζω τα χέρια επειδή έπιασα το ντεκ ... " γράφτηκε ειδικά για σένα ... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: και βλέπω δεν έπεσα έξω οτι θα το έλεγες ...

πέρα της πλάκας .. τα θεματακια θα λυθούν με τον ένα ή τον αλλο τροπο ... λογω οτι η κατασκευη απο την αρχη εχει, ειπαμε πολλα κομματια και ολα αυτα μαζι δινουν το αποτελεσμα .. οποτε θα ηταν δυσκολο να μην εμφανιζόταν προβλημα σε κατι ... εγω ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα τα 'θεματακια' γιατι και τα χρηματα ηταν ετσι και αλλιως λιγοτερα απο τον αυθεντικο αλλα και το οτι αυτα τα προβληματα λυνονται  μιας και κατα μια εννοια τα εχει απο οτι ειδα και ο αυθεντικος .. οποτε μια χαρα και παμε να γουσταρουμε ατμισμα  :yes: :laugh1: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 20:50 »
Βλαμενε ahahah ας ελπισουμε οτι θα λυθουν τα θεματακια.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:04 »
διαβασα μια απαντηση απο ECF που εχουν οπως εμεις τετοια θεματακια κατι πολυ εξυπνο

I'm not sure if this has been answered or solved yet but the issue is actually the piece of delrin that comes out of the 510 connection when removing the 510 pin. I have 4 different versions of the clone and had that issue with two of them. That delrin piece #2 was shorter then the two that didn't have the issue. That being shorter caused part #9 to screw down so tight it would lock everything together. I swapped out that part #2 with ones from my kayfun 3.1s which had a longer thin part and made sure to firmly push those all the way in till they stuck. After reassembly and making everything tight the juice control was smooth as butter. Hope that helps.

με λιγα λογια λεει οτι το προβλημα με το δαχτυλιδι που δεν γυρναει καλα ειναι οτι το part 2  το πλαστικο αυτο που ειναι εκει που βιδωνει ο 510 ειναι πολυ κοντο και αυτο το θεμα δυσκολευει το παξιμαδι που ειπαμε  οτι δεν πρεπει να το βιδωνουμε πολυ  part 9  ? αν αντικατασταθει το παρτ 2 με ενα αλλο πιο μακρι τοτε θα ειναι οκ να το βιδωσουμε τερμα ...

και αυτο βρισκεται μεσα στο spare kit

και αν κανουν οπως λενε του 3.1 ειναι αυτα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:18 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:09 »
Ε ναι,σε δουλεια κ εξοδα να ειμαστε κ εχω την εντυπωση οτι παιζει κ στον γνησιο το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:13 »
Και στον δικό μου ( ο μαύρος απο FT) το ανοιγκλείσιμο των υγρών είναι μαλακό και ομαλό, όπως το δείχνεις στο βίντεό σου Κώστα, έχοντας το #9 κάργα σφιγμένο.
Το απόσπασμα απο ecf που έβαλες φαίνεται να ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:20 »
Μπράβο Κώστα!!!

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:20 »
αυτο εχει και μια λογικη γιατι μολις ανοιξα παλι την βαση και ειδα οτι οντως το ινσουλειτορ αυτο φαινεται μικρο και οταν πας να σφιξεις το παξιμαδι (παρτ 9) τοτε ακινητοποιεί το δαχτυλιδι...

αν καποιος δοκιμασει  τα spare kits που υπαρχουν απο τον αυθεντικο ή απο καπου αλλου να μας πει

γιατι μπορει να επιλύθηκε το θεματακι αλλα κατα εμε δεν ειναι και το σωστο αφου κανονικα πρεπει να ειναι καλα βιδωμενο

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:21 »
Οσο μπορω να τον χαρω χωρις θεμα προς το παρον

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:24 »
αντε επιτελους σε πεισαμε να τον βγαλεις στο αερα .... ωωωωω  :tongue_smilie: ωραιο σετακι ... ειμαστε ακριβως τα ιδια αυτην την στιγμη ... σε λιγο θα τον φορτωσω στο 50αρι βεβαια για βραδυνο  :cigar:    και καμια σειρουλα στο υπολογιστη

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: ακομα δεν του φορεσα το κλιαρ ρουχαλακι του χμμμμμ

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:28 »
Με το 30αρι τον δουλευω,στα αλλα 2 20αρια εχω τους λαιτ καρφομενους :) Αυτον ναι πλεον με το clear κοστουμι τον εχω.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:30 »
πιο αναλαφρος μου φαινεται και μου αρεσει αρκετα ετσι μιας και ειχα συνηθησει τα κλιαρ τανκακια απο τους αλλους που εχω

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 21:33 »
Ε παιζω με ενα bell cup για τους λαιτ,μολις τους σενιαρω θα ανεβασω φωτο :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359923 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374826 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F