vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

234 επισκέπτες, 4 χρήστες
maraki1308, Aoratix, Milarepa, stsoulos

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1890 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:17 »
Κρυφογελάω λίγο όταν ακούω πανηγυρισμούς για παραλαβές  v4, διαφόρων κατασκευαστών. Και κρυφογελάω επίσης για διθυράμβους του 3ημέρου περί απροβλημάτιστης λειτουργίας κλπ κλπ. Απο σήμερα δεν θα ξανακρυφογελάσω, δεν είναι τίμιο. Μάλλον θα συνεχίζω να προβληματίζομαι, και θα συνεχίσω να αναζητώ τον νέο ατμοποιητή που θα κερδίσει πόντους έναντι του KFL+ ή του ντρίπερ που χρησιμοποιώ. Γιατί φίλοι και φίλες, ο Kayfun-4, δεν το χει όλο το πακέτο. Ποιητικά και με την εμπνευση που δίνει το βελούδο της γεύσης του, μπορούμε να πουμε πολλά για να τον υπερασπιστούμε. Αλλά εντέλη, γιατί να το κάνουμε αυτό? Δυστυχώς κατασκευαστικά ο ατμοποιητής δεν πέτυχε να μας πάει στο μέλλον. Κάτι απο παρελθόν, και λίγο απο παρόν. Ποιό οring, ποιό νήμα, ποιό περίτεχνο στήσιμο, ποιο ανοιξεκλεισε τα υγρά κλπ κλπ. Πάντα μουσκεύει το τσαντάκι. Και όταν έχω υγρασία απο έναν ντρίπερ, ξερω τουλάχιστον οτι έτσι ειναι φτιαγμένος κατασκευαστικά και δεν τον πρόσεξα εγώ. Ε λοιπον στον Kayfun-4 πλέον, δεν του το συγχωρώ. Απο σήμερα τον υποβαθμίζω με μια πιστοληπτική μονάδα, και ξέρω πως πολλοί το έχουν κάνει ήδη και το σιγολένε, ή θέλουν να το φωνάξουν, αλλά το trend δεν τους αφήνει.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #1891 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:41 »
316 ;)
και ξεχνας το μουσκευμα ...στο τσαντακι.
Κορυφη στους V4
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jimsiv

• **
  • 122
« Απάντηση #1892 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:52 »
Όπως και της tobecco εδώ και σχεδόν δύο μήνες απροβλημάτιστος και στεγνός χωρίς να αλλάξω ούτε ένα oring.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1893 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:54 »
Με τους 2 infinite που εχω τωρα, εχουν περασει απο τα χερια μου συνολικα 5 κλωνοι(Tobeco, HCigar, infinite)

Κανενας, μα κανενας δεν εβγαλε καποιο κουσουρι.  :)

Αποσυνδεδεμένος vagnest

• **
  • 156
« Απάντηση #1894 στις: Απριλίου 17, 2015, 21:41 »
Είναι άδικο να λέμε οτι ο ν4 δεν έχει το πακέτο επειδή κάποιοι κλώνοι του εμφανίζουν κάποια κουσούρια... Εγώ πάντως με τον τομπεκο και 5 μέρες να τον αφήσω γεματο μέσα σε τσαντάκι υγρασία δε βγάζει ουτε για δείγμα!! Και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαστερ στο στήσιμο.. το αντιθετο μάλιστα... Πχ στον kfl+ αν τον αφήσω καιρό με υγρο μέσα θα στάξει απο την τρύπα του αέρα και κάνω παρόμοιο στησιμο με τον 4... θεωρώ λοιπόν οτι ο 4 ειναι ενας πολυ πολυ πολυ καλός ατμοποιητής που προσφέρει και αρκετές ευκολίες..

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1895 στις: Απριλίου 17, 2015, 21:53 »

συμφωνώ και εγώ
μάλιστα μόλις έβγαλα τον 4 που είχα στο τσαντάκι εδώ και 5 μέρες και δεν έχει στάξει ούτε σταγόνα το βάλλα πάνω στο μοντακι πάτησα μια να ακουστεί το σκάσιμο από το υγρό που μαζεύτηκε στο βαμβάκι και ατμισα χωρίς κανένα πρόβλημα
υπόψιν ότι είναι η έκδοση c από τους πιο φθηνούς

Αποσυνδεδεμένος powerwolf

• *
  • 50
« Απάντηση #1896 στις: Απριλίου 17, 2015, 23:44 »
Ο κλωνος ειναι κλωνος, εφοσον δεν υπαρχει η οικονομικη ανεση για τον original βολευμομαστε με tobeco ,HCIgar κτλ....Κατα με ο συγκεκριμενος ατμο που χω ( της tobeco) λειτουργει απροβληματιστα αρα εκανα  μια καλη επιλογη...θελω να αναφερω οτι ειναι ο μονος κλωνος που χω στην κατοχη μου...και παλι λειτουργει καλυτερα κ απο καποιους original που εχω

Αποσυνδεδεμένος dfoust

• **
  • 105
« Απάντηση #1897 στις: Απριλίου 17, 2015, 23:57 »
Βρήκα στο alibaba.com την HCigar και ζήτησα τιμές για τον kayfun v4 μου απάντησαν την επομένη με εμάιλ και μου έστειλαν σε pdf όλα τους τα προϊόντα και τιμές.  Το θέμα είναι πως κάνεις παραγγελία από εκεί;;  πώς πληρώνεις,  πως στα στέλνουν;;  δεν είναι σαν το aliexpress.com.  Έχει κάποιος πάρει κάτι από εκεί;;  Από ότι κατάλαβα είναι για εμπόρους να πάρεις πολλά κομμάτια.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #1898 στις: Απριλίου 18, 2015, 00:37 »
Εχω ζαλιστει με τούς κλώνους και τις μαιμούδες στο Fastteck. Τι λέτε για αυτό   https://www.fasttech.com/products/3028/10006473/2227401 , να το πάρω?  Κάτι ακόμα δεν είναι όλοι 316? Ευχαριστώ.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2015, 01:50 από eckotek »

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #1899 στις: Απριλίου 18, 2015, 02:44 »
Ττον έχω αυτόν και παίζει μια χαρά, όμως δεν ξέρω αν είναι 316 ss. Δες και τον 316 της FT (https://www.fasttech.com/products/0/10006473/2069500-kayfun-v4-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer) που λένε όλοι ότι είναι άψογος. Αν αγόραζα τώρα αυτόν θα έπαιρνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2015, 02:49 από alexis36 »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1900 στις: Απριλίου 18, 2015, 09:38 »
@eckotek
316 δεν είναι όλοι, όσοι είναι 316 το γράφει στην περιγραφή τους ή στον τίτλο.

Με 19$ έχει kayfun 4 316 η gearberst με το κουπόνι του φόρουμ μας. Τον έχω και είναι απροβλημάτιστος.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1901 στις: Απριλίου 18, 2015, 13:18 »
Κρυφογελάω λίγο όταν ακούω πανηγυρισμούς για παραλαβές  v4, διαφόρων κατασκευαστών. Και κρυφογελάω επίσης για διθυράμβους του 3ημέρου περί απροβλημάτιστης λειτουργίας κλπ κλπ. Απο σήμερα δεν θα ξανακρυφογελάσω, δεν είναι τίμιο. Μάλλον θα συνεχίζω να προβληματίζομαι, και θα συνεχίσω να αναζητώ τον νέο ατμοποιητή που θα κερδίσει πόντους έναντι του KFL+ ή του ντρίπερ που χρησιμοποιώ. Γιατί φίλοι και φίλες, ο Kayfun-4, δεν το χει όλο το πακέτο. Ποιητικά και με την εμπνευση που δίνει το βελούδο της γεύσης του, μπορούμε να πουμε πολλά για να τον υπερασπιστούμε. Αλλά εντέλη, γιατί να το κάνουμε αυτό? Δυστυχώς κατασκευαστικά ο ατμοποιητής δεν πέτυχε να μας πάει στο μέλλον. Κάτι απο παρελθόν, και λίγο απο παρόν. Ποιό οring, ποιό νήμα, ποιό περίτεχνο στήσιμο, ποιο ανοιξεκλεισε τα υγρά κλπ κλπ. Πάντα μουσκεύει το τσαντάκι. Και όταν έχω υγρασία απο έναν ντρίπερ, ξερω τουλάχιστον οτι έτσι ειναι φτιαγμένος κατασκευαστικά και δεν τον πρόσεξα εγώ. Ε λοιπον στον Kayfun-4 πλέον, δεν του το συγχωρώ. Απο σήμερα τον υποβαθμίζω με μια πιστοληπτική μονάδα, και ξέρω πως πολλοί το έχουν κάνει ήδη και το σιγολένε, ή θέλουν να το φωνάξουν, αλλά το trend δεν τους αφήνει.

Καλοπροαίρετα παντα φιλε μου ,
η γνωμη μου ειναι οτι ο Κ4 ειναι η πιο σοβαρη εξελιξη του Bulli smoker A2 και αργοτερα του Spheroid/Aiolos.
Aυτο το συστημα των δυο βιδων που πιανουν την αντ/ση (A2)  και υπαρχει εισαγωγη αερα απο κατω (Spheroid/Aiolos)  υπαρχει απο παλια , αλλα στον Kayfun μπορει καποιος να πει οτι εχουμε και το καλυτερο αποτελεσμα σε οτι αφορα την τροφοδοσια.
Στον Κ4 προσωπικα βλεπω μια πολυ καλη ιδεα , τετοια που να επιτρεπει να εχεις ολοκληρωτικά τον πληρη ελεγχο της τροφοδοσιας και να μην εχεις προβλημα με υπερ/υποτροφοδοσια.
Θα πρεπει φυσικα να ξερεις πως να στησεις τον ατμ/τη.
Δεν χρειαζεται να κανεις τρελα στησιματα , ουτε να προσπαθεις να καλυψεις τιποτα.  Ολα ειναι θεμα στησιματος και τιποτε αλλο. 
Τα περιτεχνα στησιματα (ετσι πληροφοριακα ) να ξερεις οτι τα εκανα σε αλλους και οχι στον δικο μου ατμ/τη.  Εγω ενα στησιμο εκανα απο τη στιγμη που τον αγορασα. Δυο αντ/σεις με 25αρι συρμα παραλληλα.
Σε φιλους που θελουν και καλυτερη γευση , εκανα στησιμο φωλια.
Δεν εχει κανεις διαρροες , δεν εχει αντικατασταθει κανενα O-ring και ολοι τους δουλευουν απλα ετσι οπως πρεπει να δουλευουν.

Δεν ειναι ο ατμ/της που θα τον αγορασεις , θα του βαλεις μια αντ/ση και θα ατμισεις .  Αυτο το κανεις μονο στους εργ/κους με τις ανταλλακτικες κεφαλες.
Ολοι οι επισ/μοι θα πρεπει πρωτα να τους μαθεις και υστερα να εχεις γνωμη.  Θα πρεπει ομως και να ξερεις και να τους στηνεις.  Ολοι εχουν τα δικα τους κολπα , υπερ και κατα.
Αν σου αρεσει , πας παρακατω.  Αν δεν σου αρεσει , απλα κοιτας κατι αλλο , λες τη γνωμη σου , αλλα ........ δεν ακυρωνεις κανενα φιλε μου.
Ολοι μας εχουμε τις δικες μας εμπειριες και μ' αυτες πορευομαστε.  Αν οι δικιες σου ειναι αρνητικες , καλα κανεις και κοιτας για κατι αλλο.
Αν εγω τα βρηκα με τον ατμ/τη αυτο , γιατι να μη πω τη γνωμη μου  ;;;   Οποια κι αν ειναι αυτη.  Δικαιωμα μου ειναι να γραψω και το οτι ειναι καλος ή κακος βαση της εμπειριας που εχω ή βαση του δικου μου γουστου.

Δεν τα γραφω με υφος αυτα που γραφω. Απλα ο καθενας εχει τη γνωμη του και πιστευω οτι ο Κ4 ειναι ενας απο τους πολυ καλους ατμ/τες.

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #1902 στις: Απριλίου 18, 2015, 13:59 »
thenetpoet
Πως γίνεται με το κουπόνι? Ευχαριστώ.
Σε πόσο χρόνο έρχεται απο fastteck η gear? πάνω κάτω επειδή είναι freeshiping?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2015, 14:04 από eckotek »

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #1903 στις: Απριλίου 19, 2015, 01:02 »
Περίπου σε 3 βδομάδες παραλαμβάνεις ±  ::)

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #1904 στις: Απριλίου 19, 2015, 01:33 »
η πας και παίρνεις έναν tobeco,και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

http://www.vapesin.com/atmopoiites/tobeco-kayfun-v4-episkeyasimos-atmopoiitis-klonos.html

sorry ,δεν υπάρχει σε στοκ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361202 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1227 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114859 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451667 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111495 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376396 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329192 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15561 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul