vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

217 επισκέπτες, 5 χρήστες
lagoudakis, chris4, laniel, Milarepa, jim356

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος yakub

• **
  • 178
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1860 στις: Απριλίου 14, 2015, 23:30 »
Νομίζω είναι ίδιος με αυτόν που παρουσίασε ο ποιητής των δικτύων εδώ

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #1861 στις: Απριλίου 14, 2015, 23:49 »
Ο συγκεκριμένος είναι κορυφή.

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #1862 στις: Απριλίου 15, 2015, 09:10 »
Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα ;  :confused1:
Έχει καλά "άσπρα " :confused1:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1863 στις: Απριλίου 15, 2015, 09:43 »
Έχω κλείσει μία εβδομάδα εντατικής χρήσης του kayfun 316ss κλώνου από gearbest (της ivogo σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας).
Συνεχίζω να έχω πολύ θετικά σχόλια για τον κλώνο αυτό, αφού δεν μου έχει δημιουργήσει κανενός είδους πρόβλημα.
Διαρροές μηδενικές, τα βράδια τον αφήνω αρκετές φορές επίτηδες γεμάτο και σε πλαγιαστή θέση πάνω σε χαρτοπετσέτα χωρίς να έχω δει ούτε σταγόνα υγρού να έχει διαρρεύσει.
Ομοίως και στο σημείο που φωλιάζει το ελατήριο στην βάση δεν είδα υγρό, ίσως απειροελάχιστη υγρασία αλλά πρακτικά τίποτα άξιο λόγου.
Τα επιμέρους κομμάτια του βιδώνουν και ξεβιδώνουν απροβλημάτιστα, ειδικά μετά από 2-3 μέρες χρήσης έγιναν ακόμα πιο βουτυρένια.
Θα αγοράσω και δεύτερο, στα $19 που είναι σε προσφορά για το φόρουμ μας είναι τεφαρίκι :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1864 στις: Απριλίου 15, 2015, 09:49 »
και καλα θα κανεις  :thumpup:   και εγω αν δω καλα αποτελεσματα οταν τον παρω στα χερια μου ... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1865 στις: Απριλίου 15, 2015, 10:04 »
Δεν βλέπω τον λόγο να μη δεις καλά αποτελέσματα, αλλά βέβαια με τους κλώνους είναι μερικές φορές σαν τα σοκολατάκια :)

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #1866 στις: Απριλίου 15, 2015, 19:12 »
welcom στη διάσταση των κλώνων

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1867 στις: Απριλίου 16, 2015, 19:20 »
Έχω ένα θεματάκι που προσπαθώ μάταια λίγο καιρό τώρα να βρω λύση.. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό καθώς το ίδιο θέμα έχω σε οποιον ατμοποιητή και εάν ατμοισω από rta και rda μέχρι εργοστασιακούς δικούς μου η φίλων..

Οι ατμοί που βγαίνουν από την είσοδο αέρα μετά από κάθε τζούρα υγροποιούνται και μετά από κάμποσα ml όλο και από κάπου θα τρέξουν ζουμιά..
Στον K4 μου το κάνει κάθε 15ml περίπου καθώς ο χορός τις βάσης είναι αρκετά μεγάλος ώστε να κρατήσει αρκετά ζουμιά, αναγκάζομαι να ξεβιδώνω τι βίδα να χώνω μια χαρτοπετσέτα να τραβάει ότι μπορεί που και που, αλλιώς λύσιμο και σκούπισμα.. :eyesplash:
Το πρόβλημα φυσικά επακόλουθη και σε υγροποιήσεις στη καμπάνα από τους περίσσιους ατμούς..  μαζεύονται και εκεί αρκετά ζουμιά από τον υπολειπόμενο ατμό που υγροποιείται.

Υπάρχει κάποια λύση εκτος από το να αφήνω το κουμπί λίγο πριν τελειώσει η τζούρα?

Τι να κάνω είμαι χαλασμένο φουγάρο..  :idiot1: :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2015, 19:26 από Perikles »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1868 στις: Απριλίου 16, 2015, 19:24 »
φιλε μου νομιζω ολοι μας καποια στιγμη το κανουμε αυτο να ξεφυσαμε ατμο και μοιραίως να βγαινει απο τις τρυπες αερα ...  θα σου προτεινα να πατας το κουμπι πριν το φτασεις στο στομα και να το αφηνεις πριν τελειωσεις την τζουρα αλλα αυτο δεν νομιζω να σου κανει κατι μιας και εσυ ξεφυσας ετσυ και αλλιως προς τα μεσα ... απολαυσε το ατμισμα και μην βαζεις τετοια στο κεφαλι σου ... και αν εχεις τετοιες υγρασιες δεν πειραζει ... καθε 15 μλ καθαριζε το .. μιλάμε ισως καθε 2 μερες ε.. νορμαλ ειναι να το καθαρισεις μετα απο αυτο το διαστημα

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1869 στις: Απριλίου 16, 2015, 19:25 »
Εισαι σιγουρος οτι τα υγρα στη βαση μαζευονται απο εκει που λες κι οχι απο το διαβοητο oring 16 που βρσκεται κατω απο το κομματι του deck?
Αν ναι, δοκιμαζε να συνεχιζεις να ρουφας για 1 δευτερολεπτο ακομα αφου εχεις σταματησει να πατας το κουμπι,
ωστε να αδειαζεις καθε φορα ολον τον ατμο που παραμενει μεσα στην καμπανα.

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1870 στις: Απριλίου 16, 2015, 19:34 »
Ετσι πιστέυω καθώς έχουν διαφορετικό χρώμα από το υγρό.
Επίσης τα μέρει μετά και προς τα κάτω από 16 είναι στεγνά. Έως να φτάσουμε να βρούμε πάτο. Δηλαδή το "ταβάνι" είναι στεγνό.
Τέλος κάθε φορα που αφήνω κάτω το μοντακι μετά από τζούρα ο ατμός συνεχίζει να βγαίνει σιγά σιγά.. Και φυσικά η καμπάνα full ατμό εμφανέστατα..

Το ξέρω ότι είναι ο τρόπος που ατμίζω αλλα δε μου κολλάει αυτό με τις καθυστερημένες τζούρες πατήματα κουμπιού και πάει λέγοντας..

Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια λύσει που δεν έχω σκεφτεί..  :dontknow:
Εκτος από το να γελάω με τι πάρτι μου που αφήνω μιση τζούρα μέσα κάθε φορα που το βλέπω με το γυάλινο drip tip  :laugh1: :laugh1:

• 5569
« Απάντηση #1871 στις: Απριλίου 16, 2015, 19:53 »
Τι διαμετρο συρματος χρησιμοποιεις? Τα πιο χοντρα συρμα κρατανε περισσοτερη ωρα τη θερμοκρασια κι ετσι ατμοποιουν,
εστω και λιγο, ακομα και μετα το περας του πατηματος του κουμπιου για λιγοστα δευτερολεπτα.
Θα μπορουσες να δοκιμασεις με καποιο πιο λεπτο συρμα, αν κι αυτο δεν ειναι η λυση.

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1872 στις: Απριλίου 16, 2015, 20:03 »
0.28mm δε νομίζω να φταίει αυτό.. Καταλαβαίνω τι λες.

Όπως προείπα το ίδιο πρόβλημα έχω και σε όλους τους εργοστασιακούς...

Πάντα υπάρχουν υπολειπόμενοι ατμοί, που όχι τίποτε άλλο αλλα στο τέλος γουστάρω να φουσάο και από το drip tip να τους βλέπω να βγαίνουν από την εισαγωγή αέρα...

Μιλάμε για τρελή χαζομάρα...  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Απλά είπα μην υπήρχε καμια πατέντα.

• 5569
« Απάντηση #1873 στις: Απριλίου 16, 2015, 20:06 »
Μπορεις να τον αφηνεις αναποδα μετα απο καθε τζουρα, με το επιστομιο στο τραπεζι δηλαδη,
μπας και σταξει απο εκει ο υγροποιημενος ατμος και δεν παει στη βαση. :))

Αποσυνδεδεμένος maddoghellas

• **
  • 120
« Απάντηση #1874 στις: Απριλίου 16, 2015, 20:16 »
0.28mm δε νομίζω να φταίει αυτό.. Καταλαβαίνω τι λες.

Όπως προείπα το ίδιο πρόβλημα έχω και σε όλους τους εργοστασιακούς...

Πάντα υπάρχουν υπολειπόμενοι ατμοί, που όχι τίποτε άλλο αλλα στο τέλος γουστάρω να φουσάο και από το drip tip να τους βλέπω να βγαίνουν από την εισαγωγή αέρα...

Μιλάμε για τρελή χαζομάρα...  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Απλά είπα μην υπήρχε καμια πατέντα.

Mην το γελάς!
Προσωπικά μια στο τόσο φυσάω κι εγώ, ακριβώς για να βγάλω με δύναμη τον περίσσιο ατμό και να μην προλάβει να υγροποιηθεί, βγαίνοντας αργά από την εισαγωγή του αέρα.
Κατά πόσο δουλεύει και δεν είναι στη φαντασία μου, δεν ξέρω, αλλά προβλήματα εμφανούς υγρασίας πάνω στο μοντ ή στον πόλο, δεν έχω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361194 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1226 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114850 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451652 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111489 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376386 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6698 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15558 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul