vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

293 επισκέπτες, 9 χρήστες
maprix, PsykieG, Methodios, anetost, lagoudakis, Milarepa, lidbab, vag21, ZoeM

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1215 στις: Μαρτίου 17, 2015, 17:18 »
(...)Και οι τρυπες που περναει το υγρο για να μπει στο ντεκ ειναι μεγαλυτερες σε σχεση με τον τομπεκο..(...)

Αυτό να το θεωρήσω καλό λογικά...

Αποσυνδεδεμένος pmgpanos

• *
  • 34
« Απάντηση #1216 στις: Μαρτίου 17, 2015, 17:53 »
Έχω εδώ και καμιά 20αριά μέρες τον tobeco μετά απο διάφορα στησίματα έχω καταλήξει σε αντίσταση με αραιές σπείρες είτε ribbon είτε kanthal 25άρι στο μπλε κατσαβιδάκι από 1Ω έως 1,5Ω. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με τον kfl+ , εκεί που δεν τα καταφέρνω είναι με την διπλή αντίσταση και απο ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι τον χρησιμοποιείτε με μονή, δεν μπορεί να βγάλει καλό αποτέλεσμα με διπλή ή κάνω κάτι λάθος? αν μπορείτε να ανεβάσετε κάποια φωτογραφία με διπλές αντιστάσεις ή κάποιο βίντεο να δω τι κάνω λάθος θα με βοηθούσε πολύ.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #1217 στις: Μαρτίου 17, 2015, 18:19 »
Oπως εχει γραφει υπαρχουν συγκρισεις μεταξυ ατμο V 4 απο το ιδιο ατομο.
Στην κεφαλη παντως ειναι ο 316 !
Περιμενουμε κι  απο αλλους εντυπωσεις.
Πετρος.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #1218 στις: Μαρτίου 17, 2015, 18:32 »
Η ερώτηση είναι αν όλοι αυτοί οι κλώνοι έχουν διαφορά στην τροφοδοσία, στον αέρα και τελικά στη γεύση. Όχι πολλά πράγματα φαντάζομαι, ίσως ένα κλικ πάνω-κάτω....
Εσεις που έχετε πάνω από έναν δεν κάνετε και ενα τέτοιο συγκριτικό;

εδώ φιλε μου βάζεις έναν και τον ίδιο kayfun πάνω σε 4 διαφορετικά mod,και έχεις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις
.για μένα το καλύτερο(μέχρι τώρα)----kayfun 4 infinite πάνω σε cloupor Τ6-----12.2W-----αντίσταση 1.6 ohm----tribeca 24mg.Απόλαυση

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #1219 στις: Μαρτίου 17, 2015, 18:52 »
Εγω θα τον τεσταρω για καμια εβδομαδα...Αλλα ειναι εμφανης οτι η τροφοδοσια ειναι πολυ καλυτερη λογω του μεγεθους των τρυπων στο ντεκ..Θελω να δω και αν μαζευει υγρασια η βαση του μετα απο πολυ κ συνεχομενο ατμισμα γιατι ο τομπεκο το εμφανιζε το προβλημα αυτο..

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #1220 στις: Μαρτίου 17, 2015, 18:59 »
@Stelios Miro

Υπάρχει δυνατότητα για φωτογραφία του 316 και του tobeco δίπλα δίπλα, όσον αφορά τις τρύπες του ejuice που φαίνονται μεγαλύτερες στον πρώτο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #1221 στις: Μαρτίου 17, 2015, 19:51 »
Τωρα λιγο δυσκολο γιατι μολις τον εστησα και ατμιζω..Μεθαυριο που θα αλλαξω βαμβακι θα τις ανεβασω ολες μαζι...Λιγο υπομονη..

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1222 στις: Μαρτίου 17, 2015, 21:19 »
δεν ξερω αλλα ενα φιλος απο αγγλια μου ειπε οτι παραγγειλε απο Gearbest τον 316 και μου ειπε οτι ειναι ivogo  αλλα δεν το λεω με σιγουρια .. του ειπα να μου στειλει φωτος .. να δω ...   θα δειξει ....

Αποσυνδεδεμένος John-mojito

• **
  • 131
  • keep calm and vape on
« Απάντηση #1223 στις: Μαρτίου 17, 2015, 23:23 »
καλησπερα και απο μενα σημερα εφτασε στα χερια μου απο ΦΤ ο κλωνος της infinite.επλεινα εστεισα και αρχησα να ατμιζω.!Προσ το παρον απο το μεσημερι κανενα απολυτος προβλημα με διαροες και ολα αυτα.Τα μονα θεματα που του βρηκα ειναι οτι δεν εχω καθολου χτυπημα! (λογικα θεμα στησιματος,οποιος μπορει να μου πει τι να κανω.) και το δευτερο θεμα του ειναι το ερφλοου.μου φενεται πως δεν δουλευει οπου και να γυρισω την βιδουλα ιδιο αερα νιωθω.!κατα τα αλλα αριστος!!!!!

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #1224 στις: Μαρτίου 18, 2015, 09:38 »
Έχει δουλέψει κανείς τον κλώνο της Infinity με το αυθεντικό Kayfun V4 4S-Kit 2.7mm πόλο? Καταρχήν είναι συμβατό? και κατά δεύτερον.... είναι σε "ενοχλητικό" βαθμό πιο αεράτος?

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1225 στις: Μαρτίου 18, 2015, 09:58 »
Ολα τα γνησια ανταλλακτικα ταιριαζουν στους 1:1 κλωνους(και τουμπαλιν).

Αν και τον εχω εδω διπλα τον 4S πολο, δεν τον εχω δοκιμασει ακομη

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #1226 στις: Μαρτίου 18, 2015, 10:15 »
Τι ειναι ο 4S πολος?

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1227 στις: Μαρτίου 18, 2015, 10:21 »
for Sub-ohm  :)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Επανερχομαι σχετικα με τον κλωνο της HCigar.

Διαρροες μηδεν. Γευση ιδια με τον original με τα υγρα που ατμιζω εγω, Tribeca, Castle Long και μισο κλικ καλυτερος απο τον Tobeco(ισως γιατι εχει λιιιιιγο μικροτερες  feeding holes ο τελευταιος).

Εξωτερικα κανενα σημαδι. Επειδη ειμαι λιγο ανατσουμπαλος αυτο ηταν και το προβλημα μου με τον τομπεκα λογω ss304, οτι δηλαδη γρατζουνιεται πολυ ευκολα

Αν και ηταν στο προγραμμα μου τελος του μηνα να παρω και τον original, δεν θα προχωρησω τελικα. Αν' αυτου θα τσιπμησω και εναν 2ο HCigar  :idiot1:

Περιττο να πω οτι ο Tobeco πηρε το δρομο προς φιλικο προσωπο που τωρα αρχιζει με επισκευασιμους(τα εχω κανει τα κολληταρια μαγκες  :)) ).

Μη παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου, μια χαρα δουλευει ο της Tobeco και αν ηταν 316 δεν θα εψαχνα για κατι αλλο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2015, 10:48 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος haris1mee

• *
  • 43
« Απάντηση #1228 στις: Μαρτίου 18, 2015, 15:48 »
καλησπερα και απο μενα σημερα εφτασε στα χερια μου απο ΦΤ ο κλωνος της infinite.επλεινα εστεισα και αρχησα να ατμιζω.!Προσ το παρον απο το μεσημερι κανενα απολυτος προβλημα με διαροες και ολα αυτα.Τα μονα θεματα που του βρηκα ειναι οτι δεν εχω καθολου χτυπημα! (λογικα θεμα στησιματος,οποιος μπορει να μου πει τι να κανω.) και το δευτερο θεμα του ειναι το ερφλοου.μου φενεται πως δεν δουλευει οπου και να γυρισω την βιδουλα ιδιο αερα νιωθω.!κατα τα αλλα αριστος!!!!!
Προσπαθησε φιλε να βιδωσεις πιο πολυ την βιδουλα γιατι σε ξεγελαει και νομιζεις οτι δεν παει αλλο,σε μενα τουλαχιστον ετσι ηταν.
Και εγω με Hhcigar 316ss μηδεν διαροες σπειρωματα βουτηρο απλα τελειος!Περιμενω και infinite απο ft να δω διαφορες ..

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος herosp77

• *
  • 37
« Απάντηση #1229 στις: Μαρτίου 18, 2015, 17:09 »
HCigar 316SS και από εμένα, νιούφης σε kayfun (μικρή προυπηρεσία σε Subtank Mini RBA).
Εντυπώσεις: Θεική γεύση, ωραίο ντουμάνι με Halcyon Haze Earth Brother. Απόλαυση με
1.2 Ω, 3.7V και 11.5W.
Από την σκοπιά του νέου:
1)Δεν μου κούμπωνε με τίποτα το καπάκι και έβλεπα το oring. Ρε [size=78%]να το πατάω από εδώ, να το [/size]
[/size][size=78%]πατάω από εκεί, άλλαξα oring μια από τα ίδια. Ξαναέβαλα το [/size][/size][size=78%]παλιό.... Τίποτα. Και μετά λέω, ρε συ λες να [/size]
[/size][size=78%]έχω βάλει το παξιμάδι που πιάνει όλο το tank [/size][/size][size=78%]ανάποδα....... Αυτό ήταν. Με έβριζα πάρα πολύ.[/size]
2)Δεν ξέρω αν είναι ρουφήχτρες τα εργαλεία, αλλά χθες ρούφηξα λίγο παραπάνω μάλλον
λόγω χαράς και αίσθησης.
3)Από την στιγμή που έπαιξα και τσέκαρα το θέμα με την αλλαγή-συμπλήρωση υγρού δεν
έχω διαρροές.
4)Ο ρυθμιστής αέρα-τζούρας είναι λίγο σπάσιμο, αλλά από την στιγμή που το φτιάχνεις και
το ξεχνάς, το προσπερνάς.
5)Το driptip τα σπάει !!!
6) Ο κλώνος γδέρνει στην αρχή, θέλει προσοχή !!!

Δεν γνωρίζω για τους άλλους κλώνους αλλά η επιλογή της HCigar μου φαίνεται παραπάνω από τίμια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451495 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111372 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376164 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29672 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100276 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F