vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

345 επισκέπτες, 8 χρήστες
laniel, camber, spixri, KORG N364, Methodios, kotsos75, Kouros17, Milarepa

Κλώνοι του Kayfun V4

Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1200 στις: Μαρτίου 16, 2015, 23:42 »
η 9 αντίσταση μέσα στ βράδυ !! Βλέπετε λάθος σε κάτι?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1201 στις: Μαρτίου 16, 2015, 23:42 »
(Image removed from quote.) μια χαρά δεν φαίνεται ?

αυτο που πρεπει να προσεχεις στην αντισταση ειναι να αναβει το κοιλ απο μεσα προς τα εξω , αν αυτο το καταφερνεις και να πεταει μια σπειρα δεν εχεις θεμα με χοτσποτ ειδικα στα Microcoil , στο βαμβακι δωσε βαση

« Απάντηση #1202 στις: Μαρτίου 16, 2015, 23:44 »
ναι από μέσα προς τα έξω ανάβει..κάτι στ βαμβάκι μου δει πάει σωστά..συγνώμη που σας έπειτα κ ευχαριστώ για τ χρόνο σας

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1203 στις: Μαρτίου 17, 2015, 00:37 »
Εσύ τώρα μου έκανες ζημιά!! :))
Ανέβασες πολύ ψιλά τον πήχη των προσδοκιών μου από αυτό που ακόμα δεν έχει έρθει!! >:(
Αν δεν μου αρέσει θα σου τον στείλω πακέτο :tongue_smilie:.

H δικη μου γνωμη ειναι διαφορετικη: O kfl οπως και να τον στησεις δεν κλαις. Στον Κ4 θελει περισσοτερο ψαξιμο, εκτος αν εισαι τυχερος. Εγω στην αρχη απογοητευτηκα σε σχεση με τον kfl. Μετα απο πολλες δοκιμες τον εχει πλησιασει παρα πολυ. Παντως το στησιμο που εκανα/κανω στον πρωτο δεν δουλευει καλα στον 4.
Σε σχεση με τους  genesis, δεν ειμαι αξιοπιστος να σου πω γιατι ειμαι προκατειλημενος υπερ του mesh.

Τους KL+ τον δουλευω πανω απο 9 μηνες και τη γευση που ειχα συνηθισει με τους genesis δεν την πηρα ποτε μετα απο δεκαδες στησιματα.
Τωρα να τον στηνω τοσο καιρο λαθος? Δεν ξρω, τι να πω.
Τους Κ4 τους δουλευω κατι λιγοτερο απο μηνα κι εχω κανει μολις 5 στησιματα. Απο το πρωτο η γευση ηταν εξαιρετικη, πολυ καλυτερη απο των KL+ και,
κατα τη γνωμη μου, αρκετα κοντα σε αυτη που μου εδιναν οι genesis, σε αντιθεση με τον KL+ που καμια σχεση..
Τη γευση των genesis δεν την εχει φτασει και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να τη φτασει, αλλα, κατα τη γνωμη μου, ειναι αρκετα κοντα.
Εχει ομως αλλα πλεονεκτηματα που, κατα τη γνωμη μου, με κανει να παρακαμπτω αυτη την μικρη διαφορα γευσης.

Demkoni,
Μιας και είναι ο 316 δεν με πειραζει στειλτον σε μενα......... :laugh1: :laugh1:
Πετρος  :thumpup:

Ωπα, ωπα, σε μενα τον εδωσε, μην προσπαθεις να μου τον τσιμπισεις. :))

Α και Κωνσταντινε, αν δε σου αρεσει, σου εχω εναν Aga για ανταλλαγη, μην στον παρω τζαμπα. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #1204 στις: Μαρτίου 17, 2015, 00:44 »
Πάντως αν και του demkoni του αρέσει τόσο με βλέπω να χτυπάω και εγώ ένα κλωνάρι.  :))

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1205 στις: Μαρτίου 17, 2015, 01:03 »
Εδω του Κωνσταντινου του αρεσε ο DID με βαμβακι (ιεροσυλια, ντρεπομαι μονο που το γραφω :tongue_smilie:).
Με τον Κ4 θα ξετρελαθει. :))

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #1206 στις: Μαρτίου 17, 2015, 04:52 »
Παράθεση από: finix
Ππαντως δεν ισχχυει για τον κλωνο της infinite αυτο που ειχε γραφτει εδω απο καποιον οτι δεν διαλυεται πληρως οπως ο οριτζιναλ,ακριβως οπως ο οριτζιναλ βλεπω να διαλυεται στο βιντεο ,εγω για να τον πλυνω δεν τον αποσυναρμολογησα πληρως..

Αυτό αγαπητέ μου εγώ το είχα γράψει,δεν τον είχα στα χερια μου,το είχα διαβάσει κάπου.Τώρα που τον έχω......ναι, λύνεται ολόκληρος.Συγγνώμη αν σε παραπλάνησα,αλλα και εγώ είμαι στο συνεχές ψάξιμο

Διόρθωση γραμματοσειράς παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2015, 11:25 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #1207 στις: Μαρτίου 17, 2015, 15:10 »
Εσεις πως τοποθετειται το βαμβακι στο ντεκ;;; Καθετα ή πλαγια με την μια τρυπα να ειναι ανοιχτη;; Γιατι εγω το τοποθετω καθετα και λεω να δοκιμασω και διαγωνια για να δω αν εχει διαφορα.. :hmmm:

Υ.Σ. Μου ηρθε και ο 316..Τις επομενες μερες θα γραψω τις διαφορες με τον tobeco..  ;)

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #1208 στις: Μαρτίου 17, 2015, 15:40 »
Μετά την αποτυχημένη μου εμπειρία με την πρώτη έκδοση K4 από FT (SKU: 2018000), και αφού τον ξαπόστειλα από εκεί που ήρθε....είπα να δοκιμάσω τον Infinite, πάλι από FT.
ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους. Αφού πλύθηκε σχολαστικά...από το πρωί δεν έχει ξεκολλήσει από τα χέρια μου...κανονική πιπίλα  :baby:λέμε.
Κανένα απολύτως πρόβλημα με το παξιμάδι νούμερο 9 (στο σχεδιάγραμμα) που σφίγγοντας το, έσφιγγε όλη η βάση στον προηγούμενο...ούτε τρεμοπαίξιμο με τις αντιστάσεις, ούτε διαρροές ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Με απλά λόγια ο ατμοποιητής σκοτώνει.
Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι καταπίνει το ΤΥ-4 μου δαιμονισμένα, με αποτέλεσμα  να αυξήσω την παραγωγή υγρού αναπλήρωσης συντομότερα του κανονικού.
Ο K V3.1 μου μπαίνει δικαίως στην δεύτερη θέση προτίμησης μου....με δεύτερη γεύση μέσα, έτσι για αλλαγή ...που λένε. :tongue_smilie:
Καθώς δείχνουν τα πράγματα μετά από ηδεία χρήση, αλλά και reviews σε διάφορα forums...το κλωνάρι της Infinite ανταπεξέρχεται λίαν ικανοποιητικώς στις προσδοκίες των ατμιστών. Συστήνεται ανεπιφύλακτα, αφού η εν λόγο κατασκευάστρια εταιρεία κατάφερε να εξαλείψει τις "παιδικές" ασθένειες που εμφάνισαν άλλες εταιρείες.

Αποσυνδεδεμένος FINIX

• **
  • 145
« Απάντηση #1209 στις: Μαρτίου 17, 2015, 15:42 »
Αυτό αγαπητέ μου εγώ το είχα γράψει,δεν τον είχα στα χερια μου,το είχα διαβάσει κάπου.Τώρα που τον έχω......ναι, λύνεται ολόκληρος.Συγγνώμη αν σε παραπλάνησα,αλλα και εγώ είμαι στο συνεχές ψάξιμο

Διόρθωση γραμματοσειράς παράθεσης
Προς θεου,δεν ειπα οτι το κανες επιτηδες,τι συγνωμη?δεν τιθεται κανενα θεμα..να σαι καλα..στον καθενα μπορει να συμβει να αναρτησει κατι που δεν επαληθευεται..

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• 1120
« Απάντηση #1210 στις: Μαρτίου 17, 2015, 15:48 »
Εσεις πως τοποθετειται το βαμβακι στο ντεκ;;; Καθετα ή πλαγια με την μια τρυπα να ειναι ανοιχτη;; Γιατι εγω το τοποθετω καθετα και λεω να δοκιμασω και διαγωνια για να δω αν εχει διαφορα.. :hmmm:

Υ.Σ. Μου ηρθε και ο 316..Τις επομενες μερες θα γραψω τις διαφορες με τον tobeco..  ;)
Εγώ κάθετα με το βαμβάκι απλωμένο σαν τραχανά,να καλύπτει και τις 2 τρύπες αλλα όχι να τις βουλώνει.Σαν το βίντεο που έχει δημοσιευτεί κανά 2 σελίδες πριν αλλα δε το ψειρίζω τόσο με το ψαλίδισμα και αφαιρώ τις 2 πατημένες πλευρές του kgd πριν το στρίψω λίγο και το περάσω στην αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #1211 στις: Μαρτίου 17, 2015, 15:58 »
Τελικά δοκίμασα το video του κομμωτή ιαπωνικού βαμβακιού και στον V4 δουλεύει πολύ καλά. 25 watt και καθόλου καμμένο με αντίσταση Kanthal A1 στα 1.6 Ohm. Βέβαια απλά μπορεί να έτυχε. Το άτμισμα σε αυτήν την ισχύ είναι λίγο υπερβολικό για μένα στον Kayfun, άλλα τουλάχιστον δεν παίρνω καθόλου καμμένο στις απανωτές (είμαι λίγο υπερβολικός στο άτμισμα άλλα μου αρέσει).

Offtopic: Στο Subtank mini απέτυχα να αντιγράψω το στήσιμο, οπότε θα ακολουθήσει 2η προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #1212 στις: Μαρτίου 17, 2015, 16:15 »
Οσοι αντιμετωπιζετε θεμα διαρροων εχετε αφαιρεσει τη βιδα ρυθμισης εισαγωγης αερα?

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #1213 στις: Μαρτίου 17, 2015, 16:24 »
O 316 παντως εμφανισιακα εχει διαφορα..Ειναι πιο γυαλιστερο...το ιδιο και το πλαστικο τανκ του..!!Και οι τρυπες που περναει το υγρο για να μπει στο ντεκ ειναι μεγαλυτερες σε σχεση με τον τομπεκο..Τουλαχιστον στον δικο μου τομπεκο..Μαλλον θα κρατησω τον 316 και ο tobeco θα παει για πουλημα..χεχε

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #1214 στις: Μαρτίου 17, 2015, 17:16 »
Η ερώτηση είναι αν όλοι αυτοί οι κλώνοι έχουν διαφορά στην τροφοδοσία, στον αέρα και τελικά στη γεύση. Όχι πολλά πράγματα φαντάζομαι, ίσως ένα κλικ πάνω-κάτω....
Εσεις που έχετε πάνω από έναν δεν κάνετε και ενα τέτοιο συγκριτικό;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376154 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329026 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29671 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F