vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

600 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, Methodios

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:52 »
στο τι σε κουραζει ο ατμοποιητης ? εγω τον εστησα πριν 3 μερες και το μονο που κανω ειναι να γεμιζω υγρο .. ουτε βαμβακι δεν του εχω αλλαξει ακομη ...

δεν εχει κατι το πολικπλοκο ο ατμοποιητης για να κουρασει, αντιθετως ανπαει κατι στραβα σου δινει και ευκολιες στο να τις διωρθωσεις

μηπως σε κουραζει γιατι εχει θεματα ? γιατι δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω αποτι στο λιτε για να δουλεψει ....

η κουραση που ακριβως βρισκετε ?

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:55 »
Τα 200 παρτς που εγώ τουλαχιστον δεν βλέπω την χρησιμοτητα τους,μεγαλος,βαρυς.Ωστόσο γευστικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ απ τον λαιτ.Κ θα τονίσω ξανά,αυτή είναι η δική μου άποψη.

• 1467
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:59 »
τα παρτς του ατμοποιητη δε τα λυνεις καθε μερα .. τον καθαρησες τα εδεσες τελος ...

αν δε θες 200 εχει και το διαφανο τανκ που καταργεις αμεσως 3-4 παρτς και γινεται αυτοματος διακριτικος και ελαφρυς ... οι 2 βασεις που εχει , μια κατω και μια μεσα στην αντισταση που εχουν τα περισσοτερα παρτς δε χρειαζονται καθε μερα λυσιμο ..

εχει απειρες επιλογες και ευκολιες αυτος ο ατμοποιητης  :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:05 »
Οτι αποτελείτε απο πολλά κομματια,έχει κ τις επιπτωσεις του,anyway ο καθένας με τα γούστα κ την κρίση του :)

• 1467
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:10 »
και ο δικος μου τα ιδια κομματια εχει και δε βλεπω πραγματικα καμια επιπτωση .

εχω το κλωνο τις tobeco και παιζει τοσο καλα , χωρις διαρροες , σπειρωματα πολυ καλα , ρυθμιση υγρου πραγματικα βουτηρο χωρις κανενα κενο .

εγω ειμαι γενικοτερα με τους ατμοποιητες περιεργος , στους 10 μηνες που ειμαι στον ατμο, πρωτη φορα βρισκω ατμοποιητη στα μετρα μου .

και θα στο πω ξανα .. δε με νοιαζει αν ειναι δυσφημιση η οχι , εγω βλεπω πως οσοι εχουν παρει πραγματα απο τη γκειαρ μπεστ ολοι εχουν τα θεματακια τους ( νομιζω απο εκει τον πηρες ) τουλαχιστον μπορει να εδωσα 40 ευρω και καποιοι να λενε πως οσοι τον πηραμε απο ελλαδα μας πιασανε το κωλο ( δεν συμμεριζομαι αυτη την αποψη φυσικα ) , αλλα τουλαχιστον απολαμβανουμε ενα καλο κλωνακι χωρις θεματα ..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:17 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:12 »
Εγω δεύτερη που δε με ενθουσιάζει και τόσο καποιος ατμο.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:26 »
Δεν ξερω αν το προβλημα με το ελατηριο ειναι θεμα σωστου μονταρισματος.
Δεν ξερω αν ειναι θεμα ακριβου η φτηνου αντιγραφου.
Αυτο που ξερω ειναι οτι πηρα απο ΦΑΣΤΕΚ αυτον με 18,60 δολλαρια αλλα με μαυρα ορινκ και ειναι αστερι. 8)
Αφου τον μονταρισα(η βιδα του αερα οχι πολυ ανοικτη)-κανει πολυ ντουμανι-
τευλευταιο κομματι εβαλα την 510 και καργαρισα.
Μου εδειξε ακριβως την αντισταση που εβαλα.
Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια.
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:48 »
και μετά λέει πήρατε ολοι μια βάση orchid και τη βάλατε στα τανκ του παλιου καϋφουν και τους πετάξατε ολους τους καϋφουνηδες
 :))

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 13:51 »
λοιπόν επειδη μολις τον άνοιξα παλι και τον εκανα φύλο και φτερο .. στην κυριολεξια ...  και πηγα και διαβασα και στο ξενο φορουμ .. διαπιστωσα  καποια πραγματα

1. δεν χρειαζεται να του πειραζεις ολα τα παρτς καθε φορα ... (γεμιζεις . αλλαζεις αντισταση ... και πλενεις μεχρι εκει που ειναι το ελατηριο )
2. αν εχεις διαρροες και δεν φταιει το στησιμο σου ... (ολοι οι κλωνοι το εχουν αυτο) ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ORING 16 το τετραγωνο που ειναι πιο στενο ... επίλυση προβληματος  αλλαζεις με ενα αυθεντικο ή βαζεις σε αυτο το υπαρχον 2 στροφες οδοντονημα ή κλωστη εχτρα να γινει πιο παχυ , ή παιρνεις αυτα τα λαστιχακια που εχουν τα παιδια και κανουν βραχιολακια (plexi flexi) και περνας  2 απο αυτα σε αντικατασταση του μαυρου που εχει τωρα ...
3. αν σου εχει σφιξει πολυ το δαχτυλιδι που κλεινει-ανοιγει τα υγρα ... .. ποτε δεν σφιγγεις παρα πολυ το part  9 .. το σφιγγεις τοσο που να μπορει να γυριζεις το δαχτυλιδι και τελευταιο βιδωνεις τον 510 part1
4. για να ανοιξεις και να κλεισεις τα υγρα .------  κρατα τον τον ατμο με το δεξι χερι το ντριπ και το αριστερο το τελευταιο μερος τησ βασης κατω απο το δαχτυλιδι .. για να γεμισεις πιανεις σταθερα το κατω μερος της βασης και γυρνας ολον το ατμο ξεβιδωνωνοντας .... μετα ξεβιδωνεις το ντριπ τριπ την βαση του - γεμιζεις - βιδωνεις του ντριπ τιπ την βαση και τελευταιο βιδωνεις κρατώντας παλι σταθερη την βαση κατω απο το δαχτυλιδι υγρων  με το αριστερο χερι και βιδωνεις ολο το σωμα ....

και δεν εχει να κανει με κλωνο διαφορετικων κλωνοπαραγωγων ... απλα ολοι τα ιδια θεματα παρουσιαζουν και αναλογα με την χρηση που τους κανουμε ... τα παρουσιαζουν ... στο ξενο φορουμ εχουν να που πολλοι για τον κλωνο του τομπεκο οτι σταζει .. αλλα για μενα ειναι πολυ καλος ... αλλος λεει για ενα noname  που του ειναι αστερι ...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 14:32 »
Τον εστρωσα,αλλά επιμενω στα παραπανω που έχω πει όσον αφορα το γευστικό κομματι σε αντίθεση με τον λάιτ,τώρα αν είναι η διάφορα στο θέμα Κλώνου με τον γνήσιο λάιτ που έχω,θα σας γελασω.Θα δοκιμαδω εναν γνήσιο 4αρι κ θα σας πω.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 14:55 »
Κυριακο .. εμενα μου εστρωσε σε γευση μετα απο 3 τανκακια ... και ειλικρινα δεν βαζω αλλο ατμο επανω απο εχθες ... μεχρι ομως να στρωσει η γευση ηταν ατονη .. και παραξενη.. ειπα πριν εχω βαλει μεσα τωρα castle long  και σφυραει ...  οταν εννοω να στρωσει και η γευση του ... δεν ξερω μαλλον μεχρι να φυγει τελειως .. η γευση απο τα μεταλλα θα ηταν  αυτο που σου λειπει .. η γεματη γευση ... τωρα ομως δινει καλα γκαζια ... .. και το λεω ειλικρινα ... πριν δυο μερες η γευση ηταν μπλιαχ... το εριξα στο συρταρι ... μετα εφτοιαξε αλλα οχι τοσο καλα .. λεω οκ .. αλλα απο εχθες το βραδυ και μεχρι  τωρα ειναι παρα πολυ καλη ... για εμενα το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει απλοτητα του λαιτ ... αλλα νομιζω συνηθίζεται ΄.. αυτο ναι ειναι για μενα μειον ... η απλοτητα για μενα σημαινει ακομα και το βαρος τους ...

α με ρωτησαν καποια ατομα ποια ειναι τα πλεξι φλεξι ... .. αυτα ειναι

τα ειδα που τα εχει και η κορη μου
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2015, 15:00 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 15:59 »
Δεν είχα θέμα με λαδιλες,οταν λέω γεύση μιλάω σιγκριτικα με τον λάιτ,δεν βλέπω διαφορές,ίσως λίγο καλύτερος ο λάιτ.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 16:02 »
ναι και για μενα δεν αναγνωριζω διαφορες ... το μονο αν μπορω να το πω ειναι πιο αθορυβο ατμισμα ...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 16:10 »
Δε με στεναχωρει καθόλου αυτό.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 16:15 »
σε ενα ειμαι σιγουρος δεν θα εδινα 150 ευρω για να τον παρω ... θα προτειμουσα να επαιρνα 2 λαιτ original  να εχω να αλλαζω με τα ιδια λεφτα και θα ειχα και χρηματα και για στησίματα :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: τωρα αν ειναι προβλημα απο που θα γεμιζουμε ναι δεν διαφωνω αλλα δεν τρελαίνομαι κιολας μιας και τωρα ειναι στην μοδα και τα bells  οποτε παλι και στον 4 θα γεμιζες φανταζομαι απο κατω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F