vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

669 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Methodios, camber, manoslykos

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 00:22 »
Αποστολε δεν ειναι το θεμα αυτο,ειναι οτι εχει πολλα πραματα που δε χρειαζονται κατε με κ σε κουραζει,αλλα οκ ειναι κ κλωνος ο δικος μου κ εχω μονο ενα θεμα με το δακτυλιδι του υγρου.

και εγω κλωνο εχω , δεν μου εβγαλε τπτ μεχρι τωρα εκτος απο ενα εξτρα ορινγκακι που ειχε και εκλεινε τον αερα.. το εβγαλα αυτο και δουλευει απιστευτα...

πραγματικα ετσι οπως δουλευει αυτη τη στιγμη δε βρισκω κατι καλυτερο που θα εχει ατμιστικα ο γνησιος ... μιλαμε για μια διαφορα τιμης της ταξης τον 100 ευρω

φτου φτου να μη το ματιαξω το παλικαρι μου   :laugh1: :laugh1: :laugh1: 

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:28 »
Κυριάκο,η μέχρι σήμερα ατμιστική μου εμπειρία μου λέει πως το ψυχολογικό κομμάτι μας επηρεάζει αρκετά.Καθάρισε τον,
άστον στην άκρη και όποτε έχεις όρεξη και χρόνο,μελέτα (ξέρω θα το έχεις κάνει) βιντεάκια στο ίντερνετ.Κάποια στιγμή απο
μόνος σου θα τον πιάσεις απο πείσμα στα χέρια σου ξανά και θα την βρείς την άκρη.Το ίδιο έπαθα με τον καυφουν λιτε + που
εχω και τον ειχα 1,5 μήνα στο συρτάρι,πλέον τον κουβαλάω πάλι παντα μαζι μου.

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:29 »
Κι εγώ πιστεύω οτι δεν σε κουράζει, ίσα ισα που είναι πολύ καλόβολος ατμοποιητής.
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι απροβλημάτιστος κλώνος. Αυτά που κουράζουν είναι θέμα κλώνου πιστεύω.
Δηλαδή και μόνο η πρόσβαση στο ντεκ ανα πάσα στιγμή και με γεμάτο τανκ είναι αρκετός λόγος για να τον πάρει κάποιος.
Αυτό ήταν που με είχε κουράσει εμένα στον kfl+.
Έστηνα, οκ, γέμιζα, μετά κάτι γινόταν (πχ υπερτροφοδοσία/υποτροφοδοσία) και δώσ'του πάλι άδιεασμα (το μισό υγρό στο χέρι ή στο νεροχύτη), στρώσιμο το βαμβάκι, γέμισμα μέχρι το 1/3 για να δεις αν το πέτυχες, αν δεν το πέτυχες ξαναμανά τα ίδια, αν το πέτυχες ξανάξεβίδωμα απο κάτω για να γεμίσεις.
Κι αυτό το γέμισμα απο κάτω.... Που να τολμήσεις να βγεις εξω σε μαγαζί χωρίς φως και χωρίς τραπέζι? Να σου φύγει καμια βίδα μέσα στον κόσμο...
Τώρα τσακ μπαμ, ούτε εργοστασιακός να ήταν.
Και για όσους δυσκολεύονται με το άνοιξε-κλείσε της ροής ή το ξεχνάνε, θα τους πρότινα να χρησιμοποιήσουν τον τυφλοσούρτη "one motion" που δείχνει ο Busardo σε αυτό το βίντεο απο το 37:42 μέχρι το 38:39. Πραγματικά αν τον αφήνεις πάνω στο mod για γέμισμα είναι πολύ εύκολο.

[youtube]1qTz9GG7JTQ[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:38 »
Ρε παιδια,σορρυ κιολα αλλα δε θα περιμενω να παω σε ενα μπαρακι για να στησω ατμο,το θεμα ειναι οτι εχει προβλημα ο κλωνος στο δακτυλιδι του υγρου.Κ το να βγαζω 200 παρτς για να στησω εστω κ σπιτι εμενα με κουραζει,αν εσας σας ειναι πιο ευκολο (χωρις βεβαια να υπαρχει προβλημα σε αυτη την ρυμθμιση) να παλευετε μεσα στα σκοταδια οπως λετε να προσπαθειτε να κλισετε,ανοιξετε υγρα,κ σας χαλαει απλα μια βιδα,παω πασο.Προσωπικα δε μου δινει τπτ παραπανω απ τον λαιτ που τον εχω κ γνησιο.Δεν θα εδινα 150 για να τον παρω με την καμια.

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:51 »
Βρε ούτε εγώ θα έδινα 150 να τον πάρω.
Και φυσικά δε μιλάω για στήσιμο σε μπαράκι. Για γέμισμα λέω. Εγώ προσωπικά δεν παίζει να βγω και να μην χρειαστώ να ξαναγεμίσω στη διάρκεια της νύχτας. Ειδικά με τους καυφούνιδες που ρουφάνε το υγρό σαν φραπέ το δεκαπενταύγουστο.
Αυτόν τον γεμίζω και στο όρθιο, τον kfl+ για να τον γεμίσω πρέπει να παλουκωθώ κάπου και να κάνω το Μαγκάιβερ.
Και για να τον στήσεις δεν έχει 200 parts. Τα ίδια είναι. Ντεκ, καμινάδα, τανκ, καπάκι.
Τωρα βέβαια σε καταλαβαίνω οτι έχεις στραβώσει και δεν θες να τον βλεπεις ουτε ζωγραφιστό, απλά σου εξηγώ οτι δεν έχεις στραβώσει με τον Κ4 αλλά με ένα προβληματικό κλώνο.
Και μόνο που χρησιμοποίησες τη φράση "να παλεύεις να ανοίξεις τα υγρά" που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το να... παλεύεις με το ρυθμιστή τζούρας του ναυτίλου (ένα δαχτυλίδι στρίβεις) καταλαβαίνω οτι έχεις πέσει σε πολύ κακό κομμάτι.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:58 »
Νομιζω οτι έχω πει ηδη πιο είναι το θέμα μου,ωστοσο δε με ενθουσίασε κ τοσο.

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 02:01 »
Κυριάκο,για το "γ@#ώτο",επειδή απο την αρχή μας κούρασε το συγκεκριμένο θέμα,απο χρόνους παράδοσης,εγώ
ακόμα περιμένω.Ξέρεις τι έχω στο μυαλό μου; Με το που έρθει,αν κάτι πάει στραβά,θα πω καλή μαμακία και περίμενα
και τόσο καιρό.Για τα λεφτά δεν θα πω τίποτα,ήταν πολυ φθηνός.Αν με πιάσει το πείσμα όμως,θα τον φέρω στα μέτρα
μου και θα τον ψάξω για να δω αυτά που θέλω να δώ απο έναν καυφούνη 4. Άστον για σήμερα,αύριο και όσο σου πάρει
να ξεχάσεις ότι είναι απλά μια βλακία,άστο σε κανένα συρτάρι,αργότερα βλέπεις.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 02:04 »
Ρε σεις σταματηστε με το ψυχολογικό,έχω πει ήδη πόσες φορες οτι ο κλώνος είναι προβληματικός,δε θα σκασω κιολα,έχω 5 ατμό να κάνω τι δουλεια μου,απλα εθεσα το πρόβλημα που έχει ο κλώνος κ τις εντυπώσεις μου.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 10:35 »

επανερχομαι στο θεμα διαρροη
χθες το απογευμα το εδειξα σε εναν καλο μαστορα και μου ειπε πως αν βαλω 2 στροφες κλωστη κατω απο το ο ρινγκ που εχει προβλημα θα ειμαι οκ
εβαλα 3 στροφες αλλα εγινε πολυ σφιχτο ομος απο εκεινη την στιγμη ουτε σταγονα διαρροη
αναφερομαι στο ο ρινγκ Νο16
και παλι με επιφυλαξη δεν φερω καμια ευθυνη αν προκαλεσει καποιο προβλημα αυτη η δοκιμη
do it at your own risk

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 11:20 »
Εχουμε καμιά φώτο διαθέσιμη με το oring 16 και την θέση του?

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 11:54 »
το ο ρινγκ 16 μπαινει στο κομματι 17

• 1467
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:40 »
Ρε σεις σταματηστε με το ψυχολογικό,έχω πει ήδη πόσες φορες οτι ο κλώνος είναι προβληματικός,δε θα σκασω κιολα,έχω 5 ατμό να κάνω τι δουλεια μου,απλα εθεσα το πρόβλημα που έχει ο κλώνος κ τις εντυπώσεις μου.

μην αποριπτεις κατι μονο γιατι επεσες σε ενα ελλατωματικο κλωνο ... σε αυτες τις περιπτωσεις ( κλωνον ) για εμενα το καλυτερο ειναι να δωσουμε και κατι παραπανω για να παρουμε ενα καλο λειτουργικα κλωνο ,  με αρκετα θετικα σχολια κτλ ... δε μπορουμε να παρουμε το γνησιο σιγουρα γιατι εχει 150 ευρω , αλλα να μη παιρνουμε και το φθηνοτερο κλωνο ρε παιδια που υπαρχει στην αγορα και να ξενερωνουμε γιατι εχει θεματα ...

εντελως φιλικα ολα αυτα 

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:44 »
Φιλέ δεν απορριπτω κατι επειδή έχω θέμα σε κλώνο,λέω την γνώμη μου ως προς το τι θέλω εγώ,κ συγκεκριμενα τα κ καλα update που έχουν γίνει,εμένα με αφήνουν αδιάφορο γιατί απλα δεν είμαι απαιτιτικος,κ με τον λάιτ είμαι μια χαρά.Σε αλλους μπορεί να αρέσει κ καλά κανει :)

• 1467
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:47 »
εγω παντως κυριακο πιστευω πως αν δεν ξενερωνες με αυτο το κλωνο θα σου αρεσε και δεν θα ειχες προβλημα με τα απντειτ ... αν επαιζε καλα απο την αρχη που τον πηρες θα ησουν μια χαρα ... εχουμε μια ταση εμεις οι ελληνες γενικοτερα σε τετοια πραγματα... ξενερωσαμε ? τελος δε μας κανει ...

οχι μονο εσυ γενικοτερα

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 12:50 »
Αποστολε θα ξαναπω,δεν είμαι απαιτητικός κ προσωπικά εμένα με κουράζει χωρίς αυτό να βγάζει άκυρο τον ατμό ειτε γνήσιο ειτε κλώνο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F