vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

175 επισκέπτες, 4 χρήστες
Doubt, dallaskdp, george kotsopoulos, thanos1071

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
    • meteoacharnes
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #540 στις: Ιανουαρίου 09, 2016, 15:40 »
Να το αλλάξεις δεν υπάρχει λόγος. Καλύτερα να πάνε σετάκι.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #541 στις: Ιανουαρίου 09, 2016, 15:55 »
 Με βρίσκεις και μένα σύμφωνο, πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα νέο σύρμα;
Πάντως με λίγη προσπάθεια και λίγο σπρώξιμο με οδοντογλυφίδα περνάει το φυτίλι.

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #542 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 01:45 »
Παιδια καλησπερα, ειναι εφικτο να στησω Ni-200 στην απλη επισκευασιμη που ειναι για κανθαλ?
Ρωταω γιατι δεν ειμαι και τοσο της αερατης οποτε δε θα με χαλασει αλλα θελω να μου πειτε αν γινετε ή αν προκυψει καμια δυσλητουργεια αν το επιχειρησω αυτο.

• 1019
« Απάντηση #543 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 01:51 »
Ναι είναι.

Tις CLR τις έχω στήσει με πολλούς τρόπους, αλλά κατέληξα μετά από πολλές δοκιμές σε:

Νι 200 της UD, πάχους 0,28mm, 7 σπείρες λίγο ανοιχτές, σε διάμετρο σπείρας 2,5mm στα 15W και 220 βαθμούς

και

SS316L της UD, πάχους 0,32mm, 6 σπείρες λίγο ανοιχτές, σε διάμετρο σπείρας 2,5mm στα 15W και 180 βαθμούς

Και τα δύο στησίματα σε VTC mini με τις default ρυθμίσεις από το μενού (όχι βάζοντας τιμή TCR στις μνήμες).

Από τα δύο στησίματα τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με SS316L to οποίο και χρησιμοποιώ συνέχεια. :)

Απο το θέμα του tron-s αναφέρθηκε πριν λίγο.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #544 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 01:52 »
Χα χα χα
Με πρόλαβες. :))

Γιώργο πάντα τις CLR τις στήνω με Ni200 και SS316L.
6 σπείρες με SS316L (0,32mm) ή 7 σπείρες με Ni200 (0,28mm) σε 2,5mm διάμετρο σπείρας, με λίγο ανοιχτές σπείρες.
To ίδιο πράγμα είναι στο στήσιμο με το Kanthal A1, μόνο που θα τις δουλεύεις με έλεγχο θερμοκρασίας.
Και γώ είμαι της σφιχτής τζούρας και δουλεύει τέλεια.

• 667
« Απάντηση #545 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 01:59 »
Ωραια :) Τοτε θα επιχειρησω να παρω λιγο συρματακι να πειραματιστω :)

Και κατι αλλο, εχεις παρατηρησει καποια διαφορα με τη Ni-200 ας πουμε για παραδειγμα να εξηγησω, εγω που εχω συνηθησει να στηνω παντα 1 Ohm με το κανθαλ με 6αρα νικοτινη, με το αντιστοιχο Ni-200 λογω αρκετα μικρης τιμης αντιστασης υπαρχει περιπτωση να εχω αρκετα πιο εντονο χτηπημα σε σημειο να με ενοχλησει ή θα ειναι το ιδιο οπως με το κανθαλ?

Παντως αν εχω λιγο πιο εντονο χτηπημα δε θα με χαλασει σιγουρα αλλα μεχρι ενα βαθμο ελπιζω και οχι να μου ποναει ο λαιμος.

• 1019
« Απάντηση #546 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 02:03 »
Μπα φυσιολογικά πράγματα, αλλά ο κάθε λαιμός έχει τις χάρες του, μια δοκιμή θα σε πείσει.
Εμένα το ni200 δεν μου άρεσε και το έχω στην άκρη. Γούστα βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #547 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 02:05 »
Ωραια :) Τοτε θα επιχειρησω να παρω λιγο συρματακι να πειραματιστω :)

Και κατι αλλο, εχεις παρατηρησει καποια διαφορα με τη Ni-200 ας πουμε για παραδειγμα να εξηγησω, εγω που εχω συνηθησει να στηνω παντα 1 Ohm με το κανθαλ με 6αρα νικοτινη, με το αντιστοιχο Ni-200 λογω αρκετα μικρης τιμης αντιστασης υπαρχει περιπτωση να εχω αρκετα πιο εντονο χτηπημα σε σημειο να με ενοχλησει ή θα ειναι το ιδιο οπως με το κανθαλ?

Παντως αν εχω λιγο πιο εντονο χτηπημα δε θα με χαλασει σιγουρα αλλα μεχρι ενα βαθμο ελπιζω και οχι να μου ποναει ο λαιμος.

Τό ίδιο με το Kanthal, απλώς θα έχεις πιο "βελούδινη" τζούρα, επειδή θα δουλεύεις με έλεγχο θερμοκρασίας.
Φαντάζομαι ότι έχεις μοντάκι με TC. ;)
Aλλιώς το Ni200 σε power mode δεν πρέπει να το δουλέψεις.
Το ότι είναι η τιμή της αντίστασης χαμηλή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί παίζεις με την θερμοκρασία.
Χτύπημα θα έχεις το ίδιο.
Ατμίζω και με Kanthal και με SS και με Ni200 τα ίδια mg νικοτίνης.

• 1019
« Απάντηση #548 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 02:12 »
Αυτό το βελούδινη γεύση ποτέ δε το κατάλαβα, εγώ αυτό που έχω καταλάβει για τα σύρματα και τα χω δουλέψει και τα τρία είναι καθαρά και μόνο να μην καίει το βαμβάκι και μεγαλύτερα ντουμάνια.
Το κανθαλ δεν αλλάζετε κακά τα ψέματα.
Ποτέ δεν κατάλαβα τις διαφορές αυτών των τριών.
Για εξήγησε ρε Μάκη τι στον άνεμο βρίσκεις διαφορά στα σύρματα αυτά απέναντι απ το κανθαλ;

• 667
« Απάντηση #549 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 02:17 »

Τό ίδιο με το Kanthal, απλώς θα έχεις πιο "βελούδινη" τζούρα, επειδή θα δουλεύεις με έλεγχο θερμοκρασίας.
Φαντάζομαι ότι έχεις μοντάκι με TC. ;)
Aλλιώς το Ni200 σε power mode δεν πρέπει να το δουλέψεις.
Το ότι είναι η τιμή της αντίστασης χαμηλή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί παίζεις με την θερμοκρασία.
Χτύπημα θα έχεις το ίδιο.
Ατμίζω και με Kanthal και με SS και με Ni200 τα ίδια mg νικοτίνης.

Τελεια με τη πρωτη ευκαιρεια θα προμηθευτω συρμα :)
Φυσικα vtc mini εχω αλλα δεν εχω την καινουρια ανβαθμιση που βγηκε τωρα λογω οτι βαριεμε να μπλεκομε και δε καταλαβαινω και τα περισοτερα, αληθεια εχει βελτιωθει ο ελεγχος θερμοκρασιας με το τελευταιο update?
Αξιζει να το κανω? Φοβαμαι μηπως μου αλλαξει τα μενου και δεν εχω καμια ορεξη να ψαχνομε :/

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #550 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 03:04 »
Αυτό το βελούδινη γεύση ποτέ δε το κατάλαβα, εγώ αυτό που έχω καταλάβει για τα σύρματα και τα χω δουλέψει και τα τρία είναι καθαρά και μόνο να μην καίει το βαμβάκι και μεγαλύτερα ντουμάνια.
Το κανθαλ δεν αλλάζετε κακά τα ψέματα.
Ποτέ δεν κατάλαβα τις διαφορές αυτών των τριών.
Για εξήγησε ρε Μάκη τι στον άνεμο βρίσκεις διαφορά στα σύρματα αυτά απέναντι απ το κανθαλ;

Με λόγια δεν μπορώ να σου δώσω να το καταλάβεις.
Απλώς είναι η αίσθηση που έχω πιο "ήρεμη" στο άτμισμα και με μία συνεχή παραγωγή ατμού που είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο στην ίδια ένταση, λόγω του ότι η θερμοκρασία ατμοποίησης είναι σε ένα σταθερό σημείο και όχι όπως στην περίπτωση του Kanthal που ανεβάζει συνεχώς θερμοκρασία όσο πατάς το fire.

Γιώργο δεν ξέρω αν βελτιώθηκε κατά πολύ, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να βάλεις την τελευταία version και αν δεν σου αρέσει το μενού μπορείς να επαναφέρεις την παλιά. :)
Eίναι πολύ εύκολο, γίνεται σε δευτερόλεπτα.

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #551 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 09:36 »
Nα πω και εγω την εμπειρια μου με τις clr με ni200 ,καλυτερο αποτελεσμα οπως ειπε και ο Μακης απο kanthal αλλα επειδη οι αντιστασεις που μπορουμε να φτιαξουμε αναγκαστικα πανε περιπου στα 0,10-0,12 ωμ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και με το ζορι βγαζεις την μερα με 3000mah μπαταρια.

Πιστευω με το ss συρμα θα εχουμε το ιδιο ατμιστικο αποτελεσμα με ελεγχο θερμοκρασιας και λιγοτερη καταναλωση μπαταριας αφου  στις ιδιες σπειρες η αντισταση θα μας βγει περιπου0,5-0,7 ωμ  :)

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #552 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 13:32 »
Μιας και βρήκα μια κεφαλή 1Ω για τον Mega είπα να τη δοκιμάσω :) Μέχρι να ποτίσει καλά, στα πόσα Watt περίπου να παίξω με αυτή;

• 667
« Απάντηση #553 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 14:08 »
Γυρω στα 10-12 θα εισαι μια χαρα, εγω σε αυτο το ευρος παιζω συνηθως και δουλευει αψογα με το vtc-mini, τωρα ητε 10 ητε 12 ητε 13 για αρχη δε νομιζω να εχει σχεση, εμενα παντως μια χαρα μου δουλευει και στην αρχη σε ολο το ευρος τιμων, προσεξε ομως να ποτιζεις αρκετα εως πολυ την αντισταση πριν τη χρησιμοποιησεις, παιζει τεραστιο ρολο ;-)

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #554 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 20:24 »
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας! Λοιπόν χθες γύρισα σπίτι αργά και είχε βουλώσει η clr οπότε μέσα στην νύστα μου έκανα το πρώτο στήσιμο που έχω κάνει ποτέ.
Όπως καταλαβαίνετε οι συνθήκες δεν ήταν και οι πλέον κατάλληλες αλλά κουτσά στραβά δούλεψε το πράγμα.
Έστησα 7 σπείρες kanthal a1 0.3 mm σε πηρύνα μάλλον 2.5mm, βγήκε περίπου 1.44Ω με βαμβάκι koh-gen-do. Γενικά καλά αλλά η γεύση μου φάνηκε λίγο υποτονική σε σχέση με την εργοστασιακή και το χτύπημα πιο δυνατό. Κάνω κυρίως τσιγαρίσιες τζούρες, την 1Ω τη δούλευα ~ 15W και την 1.44Ω στα 10W. Επίσης μου έκανε και αρκετά σκασίματα.
Πριν λίγο ξαναέστησα περίπου στο ίδιο setup, γλίτωσα λίγο τα σκασίματα αλλά πάλι η γεύση χάνει λίγο.
Δεν είμαι απογοητευμένος, ατμίζω μια χαρά αλλά πιστεύω παίρνει λίγο fine-tuning η κατάσταση.
Καμία οδηγία προς ναυτιλομένους; Ευχαριστώ πολύ!
 :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352198 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105159 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96760 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602727 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610344 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155356 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162430 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4677 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18120 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias