vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

132 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
    • meteoacharnes
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #555 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 21:27 »
Πρόσεξε το βαμβάκι σου. Να μην είναι χαλαρό αλλά να μην έχει και μεγαλύτερη ποσότητα που θα σου χαλάσει τις σπείρες. Στρίψε την μία άκρη και πέρνα το μέσα στριφογυριστά. Και κόψε αυτό που περισσεύει σχεδόν σύριζα. Αν έχεις υπερτροφοδοσια ανέβασε το από κάτω δαχτυλίδι.
Ίδιο στήσιμο έχω και εγώ με 1,42 αντίσταση. Η γεύση βέβαια έχει σχέση και με το υγρό. Στα 10,5 βαττς είναι ίσως λίγο καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #556 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 21:45 »
Λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου με τις clr η εργοστασιακη αποτι διαβασα απο τα παιδια εδω που τις εβγαλαν τα αντερα δεν ειναι στημενες με kanthal,οποτε σιγουρα θα εχουν αλλο αποτελεσμα σε σχεση με τις εργοστασιακες.

Εγω οσες φορες προσπαθησα να ατμισω clr με kanthal 28 mm ,με 5-6-7-8 σπειρες ,με βαμβακι συριζα κομμενο η κ λιγο παραπανω,με βαμβακι αφρατο η κ λιγο σφιχτο με 10-12-15-17 βατ,ολα ειχαν το ιδιο αποτελεσμα ,γευση ισα ισα,σκασιματα,τσιτσιρισμα και γενικα δεν καταφερα να βρω στησιμο που να δουλευει οπως το νικελιο  :respect:  το οποιο επειδη αναγκαστικα βγαζει χαμηλες αντιστασεις σε ωμ ,μου τρωει την μπαταρια και αυτο ειναι το μονο μειον του για μενα και σημερα πρωτη φορα εστησα με ss 316L UD 30mm, το οποιο ειναι πολυ κοντα στο νικελιο σε γευση και δουλεμα ,με το πλεονεκτημα της νορμαλ σε ωμ αντιστασης stiw 5-6 σπειρες, συν οτι παιζει και σε power αλλα και σε tc mode.
Καντε μια δοκιμη με ss συρμα οσοι δεν βγαζετε ακρη με το kanthal οπως εγω.
Δεν λεω οτι το kanthal γενικα δεν ειναι καλο ουτε εχω δοκιμασει αλλα , ενα εχω ,μπορει το δικο μου να μην ειναι κ καλο,τι να πω  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #557 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 22:59 »
Καλή πρόταση ίσως δοκιμάσω με SS. Απλά και λόγω τις απειρίας μου θεώρησα πως ήταν καλλίτερα να ασχοληθώ με kanthal καθώς είναι πιο ασφαλές σε περιπτώσεις "κοκκινίσματος" κλπ, σε σχέση με ni200 ti  βέβαια δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για το SS.

Με nichrome αξίζει να ασχοληθεί κανείς; Πώς τα πάει από γεύση;

------ EDIT ------

Πρόσεξε το βαμβάκι σου. Να μην είναι χαλαρό αλλά να μην έχει και μεγαλύτερη ποσότητα που θα σου χαλάσει τις σπείρες. Στρίψε την μία άκρη και πέρνα το μέσα στριφογυριστά. Και κόψε αυτό που περισσεύει σχεδόν σύριζα. Αν έχεις υπερτροφοδοσια ανέβασε το από κάτω δαχτυλίδι.
Ίδιο στήσιμο έχω και εγώ με 1,42 αντίσταση. Η γεύση βέβαια έχει σχέση και με το υγρό. Στα 10,5 βαττς είναι ίσως λίγο καλύτερα.

Όχι δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τροφοδοσία ακόμα και με chainvaping δίνει σταθερά και ούτε διαρροές έχω. Ανέβηκα λίγο στα 11w και έχω καλλιτερη γέυση μπορώ να πω. Για να δούμε ίσως στρώσει περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #558 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 23:43 »
Τι να σας πω βρε παιδιά. Και 0,25 έχω δοκιμάσει και 0,28 και 0,30, τσιρτσίρισμα δεν είχα ποτέ. Ούτε και σκάσιμο. Η γεύση βέβαια δεν είναι σαν του επισκευάσιμου, αλλά δεν είναι και τελείως χάλια. Είπα είναι ανάλογα με τα υγρά. Και σαφώς καλύτερα με την clr από την εργοστασιακή. Ίσως παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ το πιν με την μεγάλη οπή.

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 84
« Απάντηση #559 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 01:21 »
Επειδή δεν έχω modάκι κι είμαι με τη μπαταρία που ερχόταν με το Mega αναγκαστικά δουλεύω μόνο kanthal οποτε δεν μπορώ να ξέρω τις διαφορές με τα υπόλοιπα σύρματα..

Το setup που έχω κατασταλλάξει πάντως μετά από αρκετές αλλαγές είναι 28άρι (AWG) σύρμα, 6-7 σπείρες σε 25άρι πυρήνα και Kon Gen Do βαμβάκι το οποίο πρίν το περάσω μέσα στην αντίσταση έχω αφαιρέσει το πάνω και κάτω μέρος του σαν τον τυπά εδώ...

Ούτε σκασιματα ούτε τπτ...

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #560 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 20:17 »
Παιδια καλησπερα, θελω τα φωτα σας, πρωτη φορα εφτιαξα Ni-200 και ειμαι πραγματικα εντυπωσιασμενος με την αποδοση της κεφαλης, απιστευτη γευση, πολυ καλυτερο και πιο ηπιο χτυπημα, απλα ολα τελεια, κλειδωσα την αντισταση στα 0.10 Ohm με κρυο το μοντακι φυσικα και θελω να σας δειξω λιγο τη φωτο να μου πειτε αν τα εχω νορμαλ ολα σε τιμες κτλπ ή εχω κανει κανα λαθος, καταρχην ειναι φυσιολογικο που με Ni-200 και 7-8 σπειρες εχω τιμη αντιστασης 0.10 σε 30αρη συρμα και μηπως ειναι πολλα τα 30W και πρεπει να χαμηλωσω λιγο τα watt? Παιζει ρολο ποσους βαθμους κελσιου εχω βαλει οριο με το ποσα watt το εχω ρυθμησει?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 20, 2016, 20:25 από giorgosmc »

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #561 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 20:39 »
Τα watts είναι - για να το καταλάβεις - σαν γκάζι. Πόσο γρήγορα θέλεις να πιάσεις την θερμοκρασία. Πρώτα κοιτάς τι ικανοποιεί εσένα. Η αντίσταση είναι νορμάλ. Θερμοκρασία ανεβάζεις από χαμηλά. 170 ας πούμε. Και σταματάς εκεί που σε ικανοποιεί. Αν πιάσει την θερμοκρασία που έβαλες, δουλεύει το protection. Aρκεί να κλείδωσε κρύα την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #562 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 21:22 »
Κατά την γνώμη μου κατέβασε τα Watt στα 15 και αν δεν φθάνει στην θερμοκρασία που το έχεις ορίσει ανέβασε σταδιακά.
Τα 30 είναι πάρα πολλά για σύρμα 0,30mm.
Αρπάζει βίαια στην αρχή και όχι ομαλά.
Θερμοκρασία άρχισε από 170 - 180 όπως σου είπε και ο Vaggos59 και ανέβα όσο σε ικανοποιεί ο ατμός αλλά όχι παραπάνω από 250. :)

Αποσυνδεδεμένος geox

• *
  • 18
« Απάντηση #563 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 20:40 »
Μια βοηθεια παρακαλω....εχω το ego one ct 1100 και χρησιμοποιω  το καπνικο υγρο orion 6mg νικοτινης της ecovape μια αντιγραφη του tribeca αγνωστης αναλογιας pg/vg το οποιο το εχω ατμισει και με τις τρεις κεφαλες του σετ 1ωμ-0.4 τιτανιου-0.2 νικελιου.Στο υποκειμενικο θεμα της γευσης μου αρεσε περισσοτερο η κεφαλη νικελιου σε ct λειτουργια και αμεσως μετα η 1ωμ σε λειτουργια cw.Στο δια ταύτα .....προκειται να αγορασω την clr που  διαβασα στις προηγουμενες σελιδες και θελω να μου πειτε εαν θεωρητικα θα <<δεσει>> περισσοτερο με το  υγρο tribeca αναλογιας 50/50 η με το castle long αναλογιας 70/30 και κατα δευτερον εαν υπαρχει ετοιμη κεφαλη νικελιου η θα πρεπει
να στησω την clr με συρμα νικελιου........ελπιζω να εγινα κατανοητος :-[

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #564 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 21:38 »
Για το πρώτο ερώτημα: Τι είναι αυτό τώρα που ρωτάς. Η γεύση είναι αν θα σου αρέσει ή όχι.
Για το δεύτερο. Όχι δεν υπάρχει clr με Νικέλιο. Την φτιάχνεις μόνος σου.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #565 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 21:57 »
Υπάρχει όμως με τιτάνιο

Αποσυνδεδεμένος geox

• *
  • 18
« Απάντηση #566 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 22:06 »
Σας μπερδεψα σορυ ,δεν ρωταω για τη γευση που θα εχω εγω  αναμεσα στα δυο υγρα αλλα .....εαν η κεφαλη clr με το συγκεκριμενο ατμοποιητη δουλευει καλυτερα με υγρα χαμηλης-υψηλης ποσοτητας pg -καπου ειχα διαβασει για σκουροχρωμα-ανοιχτοχρωμα υγρα λογω αναλογιων pg,vg και τα καταλοιπα που αφηνουν στις αντιστασεις- εκει πηγαινε η ερωτηση περι αναλογιας ::)

thanks για τη δευτερη ερωτηση  :thumpup:

το τιτανιο φιλε δεν μου πολυαρεσε....... :-\

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #567 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 22:14 »
Όλα φίλε μου είναι υποκειμενικά, όσο αφορά τα σύρματα. Σε άλλον αρέσουν και σε άλλον όχι.
Την clr την έχω δοκιμάσει και με σκέτη vg και 80 vg 20 pg και κυρίως 50-50. Και με σοκολατοειδή και με όξυνα κλπ κλπ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος geox

• *
  • 18
« Απάντηση #568 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 22:34 »
Με καλυψες φιλε Βαγγο....ευχαριστω ;)

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #569 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 23:29 »
Επίσης αν δεν θες να αγοράσεις νέες CLR-Ti που σου πρότεινε ο modivin μπορείς να πάρεις το Connecting base από την μαμά τιτανίου που έχεις και να κάνεις στήσιμο πολυτελείας.
Joyetech eGo ONE CLR Ti 0.5 ohm Head - Enjoy e-Smoke

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352198 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105156 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96760 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602727 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11964 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3356 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610341 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155353 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162420 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4673 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18117 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias