vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

178 επισκέπτες, 7 χρήστες
highland, lounik, camber, antiklitos140, gama, thanos1071, tasos1976

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #435 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 01:24 »
 Το βασικότερο κατά την γνώμη μου είναι το χρώμα.
Αν δεν είναι ροζ-φούξια, άστα να πάνε  :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #436 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 01:48 »
Tώρα μίλησες σαν σωστό κοριτσάκι  :))
ή σαν σωστό αγοράκι, που ξέρει τι ζητάει ένα σωστό κοριτσάκι. Ταλέντο είναι κι αυτό!  :thumpup:
Ναι, ξέρω... στο θέμα μας...
αλήθεια, τα ροζουλιά ego one mini δεν είναι σκέτη γλύκα;

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #437 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 01:58 »
Όχι, αλλά πολλά κοριτσάκια που τα περιφέρουν υπερήφανα, είναι!!!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #438 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 02:36 »
Υπάρχει κάνας τρόπος να αποφύγουμε το κόλλημα του πάνω μέρους της CLR κεφαλής? Δηλαδή να μην μένει μέσα στη καμπάνα όταν ξεβιδώνουμε για να αναπληρώσουμε υγρό.

Καταρχάς πριν βιδώσεις το τανκ στην βάση βίδωσε το πάνω μέρος της κεφαλής σφιχτά.
Για να μην μείνει το πάνω μέρος της κεφαλής μέσα στην καμπάνα όταν ξεβιδώνεις, να ξεβιδώνεις λίγο τραβηχτά οπότε μόλις τελειώσουν τα πάσα βιδώματος της βάσης που είναι λιγότερα θα βγεί από την καμπάνα εύκολα γιατί το σπείρωμα που έχει το πάνω μέρος της κεφαλής δεν θα προλάβει να ξεβιδωθεί γιατί έχει περισσότερες βόλτες βιδώματος από ότι η βάση με το τανκ.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. :)

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #439 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 11:27 »
Με λίγα λόγια θα ξεβιδώνω και θα τραβάω παράλληλα, σωστός? :)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #440 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 12:14 »
Ναι, ακριβώς,  :thumpup:
αλλά όχι πολύ δυνατά.  :))

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #441 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 12:33 »
Άκουσα- διάβασα για διαρροές με τον eGo ONE :confused1: :o , να επιβεβαιώσω ότι ο άτμο είναι απόλυτα στεγανός, καμία διαρροή.
Επίσης είναι πολύ γευστικός, από τους ποιο γευστικούς εργοστασιακούς που έχω δοκιμάσει αλλά πολύ αεράτη για εμένα τζούρα. :)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #442 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 13:58 »
Aν νιώθεις αεράτη την τζούρα, ρύθμισε το δαχτυλίδι αέρα σχεδόν κλειστό (ίσα να χωράει η μύτη της καρφίτσας), αλλά σε συνδυασμό με το πιν της κεφαλής CLR με την μικρή τρύπα εισαγωγής αέρα.
Εγώ που είμαι της σφιχτής τζούρας και μήνες με KL+, με ικανοποιεί αφάνταστα.
Στα + η τέλεια γεύση που δεν ξέρω για ποιό λόγο αλλά την νιώθω πιο έντονη από ότι στον KL+. :)

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #443 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 23:49 »

Επειδη γραφτικαν καποια σχολια σε προηγουμενη σελιδα περι διαρροων εχω να πω πως ναι φυσιακ και υπαρχει φουλ διαρροη μετα απο μερες οταν δεν τον σκουπιζουεμ και καθαριζουεμ σωστα στη περιοχη που αναφερατε, το μυστικο ειναι να τον πλενουμε στη βαση που εχει καιο τη ρυθμιση του αερα και μετα καλο στεγνωμα με πιστολακι, αυτο κανω εγω καθε 2-3 μερες και αυτοματως διαρροες τελος :) συμπερασμα, ολα τα πραγματα χρειαζοντε συντηρηση για να λειτουργησουν σωστα.

Και τωρα ερωτηση, παρατηρησα πως οταν εστηνα τη κεφαλη και ειχα περισοτερο βαμβακι στα πλαγια να προεξεχει δεν ειχα καλη τροφοδοσια ρουφαγα και ειχα μπουρμπουληθρες και πολυ λιγο ατμο, υγρα στο στομα, παρα πολυ υγρασια στο drip tip και καψιμο στο λαιμο, μολης εκοψα λιγο παραπανω το βαμβακι η γευση απογειωθηκε και ο ατμος επισης, ολα ατ προβληματα που ανεφερα παραπανω διορθοθηκαν στη στιγμη, λειτουργει αψογα τωρα, τελικα οντως συμβαινει αυτο οταν υπαρχει αρκετο βαμβακι στα πλαγια? ρωταω γιατι ειδα τεραστια βελτιωση σε σημειο να απορω
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2015, 23:57 από giorgosmc »

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #444 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 21:42 »
Ναι, το βαμβάκι πρέπει να κόβεται σύριζα στην κεφαλή και να εξέχει ελάχιστα.
Επίσης με μία καρφίτσα το ελάχιστο που εξέχει το "φουντώνουμε - αφρατεύουμε" λίγο για να καλύψει τυχόν κενό.
Και όπως είπες πολύ σωστά, όταν βγάζουμε την κεφαλή για αλλάγή αντίστασης - βαμβακιού πάντα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας το εσωτερικό της βάσης και την καμινάδα μέχρι το ντριπ τιπ, γιατί ειδικά τώρα το χειμώνα υγροποιείται σε μεγαλύτερο βαθμό μέρος του ατμού που παράγεται. ;)

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #445 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 21:50 »
Με αυτά που διαβάζω σχετικά με το ego one σχεδόν έχω πειστεί να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου μήπως και αφήσει τα στριφτά.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #446 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 22:04 »
Προσπάθησε να την πείσεις να κόψει το τσιγάρο και να δοκιμάσει να ατμίσει.
Εξήγησέ της τα οφέλη που θα έχει αν το αποφασίσει.
Αν είσαι ατμιστής προέτρεψέ την να δοκιμάσει για μία μέρα να μην καπνίσει και να ατμίσει από ένα δικό σου ατμοποιητή.
Παίζει ρόλο βέβαια πάντα η πρώτη εντύπωση με τον ατμό.
καλή επιτυχία. :)

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #447 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 22:11 »
Το είχε δοκιμάσει κι αυτή παλιότερα με ego t μέχρι που κι αυτή κι εγώ δεν αντέξαμε για τις γνωστές δυσλειτουργίες των συσκευών της εποχής εκείνης και τώρα φοβάται μην πάθει το ίδιο αν και προσπαθώ να την πείσω ότι οι ατμοποιητές πια έχουν βελτιωθεί κι έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #448 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 22:24 »
Τότε πρέπει να πας σε καλό σετάκι.
Και γώ παλιά με τους απαρχαιωμένους ατμοποιητές τύπου ego, είχα απογοητευτεί.
Αλλά πλέον υπάρχουν στην αγορά πολύ καλά κομμάτια που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. :)
Ένα σετάκι εξ αυτών που χρησιμοποιώ εγώ αλλά και πολλοί γνωστοί μου είναι το evic vtc mini με τον ego one mega αλλά και με τον νέο Tron-S που μοιράζονται τις ίδιες κεφαλές.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από γεύση και χτύπημα και υπάρχει πληθώρα επιλογών σε εργοστασιακές κεφαλές. Επίσης και οι δύο παίρνουν τις επισκευάσιμες CLR του 1 Ohm.
Μια καλή επιλογή επίσης είναι ο ναυτίλος (εργοστασιακός), τον οποίο δεν έχω αλλά υπάρχουν πολύ καλές κριτικές εξίσου.

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #449 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 22:30 »
Τον ναυτίλο μίνι τον έχω κι εγώ και mod ipv d2 και σαν ρεζέρβα μια μπαταρία aspire cf sub αλλά σκέφτομαι το συγκεκριμένο σαν πιο κομψό γιατί αρνείται κάτι τόσο ογκώδες σαν τα δικά μου σύνεργα... γυναίκες γαρ!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352013 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104923 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96646 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602616 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11860 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3265 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155241 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4562 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17979 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias