vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

157 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, zalaros, anetost, Lazy Dog

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #465 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 16:06 »
δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Αν βάλει σκουρόχρωμο υγρό μπορεί να μην υπερβεί τα 15μλ. Με κάποιο άχρωμο μπορεί να πάει 30μλ.
Μπορεί πάλι να ατμίζει κάποιος και πάνω από τα 30μλ, με μειωμένη γεύση και ντουμάνι, με αντίσταση που θα έπρεπε να αλλαχτεί.
Αφού έχεις την clr και μπορείς να την επισκευάζεις, θα σου έλεγα να το κάνεις κάθε 15μλ, ανεξαρτήτως των υγρών που ατμίζει. Μεγάλη φασαρία δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #466 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:45 »
Ναι ego one εχω και αποκλειετε να χαλασε η αντισταση καθε 3-4 μερες αλλαζω και αυτο οπω ειπα γινετε στην αρχη μετα στρωνει οταν γευομε τον ατμο ειναι περιεργη η γυση του, οταν απλα τον κατεβαζω και δε δινω σημασια δε το καταλαβαινω, η μπακαρια αποκλιετε να μην εχει δυναμη, vtc mini εχω με lg hg2 ενως μηνα μπαταρια

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το βαμβάκι σου δεν είναι και τόσο ποιοτικό ή δεν πάει κάτι καλά στη καύση.

Δοκίμασε κάποιο άλλο να δεις διαφορές.
Μπες στο θέμα με τα βαμβάκια να δεις οι περισσότεροι τι επιλέγουν και αποφάσισε.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και πάλι.
Λοιπόν, πριν προλάβω να πώ στο ετερο ήμισυ πηγε και πηρε το ego one ct. Πηρε και 2 εργοστασιακες κεφαλές του 1ohm τις cl. Εγώ πηγα να παρω υγρά που ήθελα και πήρα μια clr του 1ohm. Την δοκίμασε και της άρεσε, αυτο που θέλω να ρωτήσω περιπου τι διάρκεια ζωης έχει η αντισταση, και το βαμβακι γιατί βλέπω ότι αλλάζεται. Εγω φτιάχνω αντιστάσεις για subtank mini θα φτιάξω και της clr  απλως αυτα που έχει μέσα απ την συσκευασία πόσο περίπου κρατάνε ( σε ml ). Οχι τπτ άλλο δεν θέλει να βάλει τις cl  απάνω γιατί της αρέσει η γεύση απ την clr και πήρα μονο μία εγώ για να την δοκιμάσει.

Ευχαριστώ πολυ και καλή χρονιά.

Αν μας έλεγες και τι υγρό επέλεξες ίσως σου λέγαμε μια ενδεικτική κατανάλωση.
Εγώ με άχρωμα κάτοχος του CT κάνω 20ml χωρίς καμιά χάλια γεύση, μετά επιδιορθώνεται και βουρ ξανά.
Βέβαια δεν έχω και σύρμα πολύ και το πάω οικονομικά, αλλιώς κάθε 10ml έτρωγε επισκευή.

Πες στο έτερον ήμισυ να πάρει και αυτή CLR και θέμα οικονομίας αλλά και θέμα ότι η γεύση είναι καλύτερη με CLR. Άσε που έχουν βγει πολλές ελαττωματικές παρτίδες στις CL.

Αποσυνδεδεμένος arkas1976

• *
  • 67
« Απάντηση #467 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:49 »
Kαλησπέρα

@Alxhmisths
Χρησιμοποιεί το el capitano 12mg νικοτίνη. Απλως επειδή έχω μία clr που πήρα εγώ και της άρεσε η γεύση με αυτην και 3 μερες τώρα θα είναι κλειστα τα μαγαζια. Εχει και 2 cl  που πήρε αυτή αλλά μιας και μπαίνω φόρουμ είπα να κάνω μια ερώτηση.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #468 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 20:48 »
@arkas1976

Και πολύ καλά έκανες, και όσες ερωτήσεις έχουν απαντήσεις που ξέρουμε θα τις λέμε. Τώρα βγάλτε πρόγραμμα για την CLR.
Έπεσες στη φάση τον είχα τον καπετάνιο, ρουφά άφοβα 30ml άνετα…
Σου θυμίζει καθόλου καπνό ολντ χολμπορν;

Αποσυνδεδεμένος arkas1976

• *
  • 67
« Απάντηση #469 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 21:04 »
Δεν είναι ασχημο αλλά εγώ έχω κολήσει με το cohibas  και santo domingo. Ευχαριστώ και πάλι και Καλή χρονιά :D

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #470 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 13:08 »
Καλή χρονιά σε όλους!  Χθες έκανα την πρώτη επιδιόρθωση της CLR.
Αποτυχία σκέτη.
Έχασα το μέτρημα, πόσες αντιστασεις έστησα και ξεστησα.
Οι μισές κάπου βραχυκυκλωναν και μου τις μετρουσε 0 ωμ και οι άλλες δεν παρηγαγαν καθόλου ατμό.
Με 30αρι και 32αρι σύρμα σε 2.5 τρυπανακι και με 3 διαφορετικά βαμβακια.
Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το κόψιμο του συρματος, από κάτω; Από πάνω όπως την κοιτούσα δεν έδειχνε να ακουμπάει κάπου το σύρμα, οπότε υποθέτω πως κάπου στο πιν γίνεται η ζημιά.
Τελικά το τελευταίο στήσιμο δουλεύει καλουτσικα τώρα, ευτυχώς.

Στάλθηκε από το JY-F1 μου

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #471 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 17:32 »
Δες την Απάντηση #378
και αν θες βοήθεια εδώ είμαστε. :)

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #472 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 18:57 »
Χρόνια πολλά Μάκη.
Με οδηγό εκείνο το βίντεο πήγαινα, αλλα δεν τα καταφερα, γι αυτο ρωτάω, μήπως υπάρχει καποια λεπτομέρεια που πρεπει να προσέξω.
Το περίεργο ήταν ότι στις λίγες αντιστάσεις που κατάφερα και διάβασε κανονικά, όπου δεν υπήρχε κάποιο  βραχυκύκλωμα, δεν έδινε την ποσότητα του ατμού που θα έπρεπε. Δεν ήταν γεμάτη η τζούρα.
Η τελευταία δείχνει να δουλεύει σωστά, αλλα δεν έκανα κάτι διαφορετικό απο τις άλλες και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω το λάθος μου.

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #473 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 19:36 »
Καλή χρονιά izamel. Δεν ξέρω αν τα έχεις κάνει, αλλά κοίτα και αυτά. Πρώτον, να προσέχεις να μην ακουμπούν οι σπείρες της αντίστασης στα τοιχώματα του rba. Δεύτερον, τα δυο ποδαράκια του σύρματος που βγαίνουν από κάτω (το ένα από την εξωτερική πλευρά του κομματιού σιλικόνης) να τα τεντώνεις καλά-καλά τραβώντας  τα.

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #474 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 19:44 »
megst σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά και σε σένα.
Παίζει τα ποδαράκια να μην τα είχα τεντωσει καλά. Ήταν και δύσκολη μέρα χθες. Από την μία είχα τα σύρματα κι από την άλλη τα ζυμάρια χαχαχα.
ουφ πιστεύω την επόμενη φορά να μη μας φάει άλλη μια μέρα.
Είχα και μια cl καινούργια αλλά για την κακή μου τύχη χθες, ήταν ελαττωματικη.

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #475 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 19:48 »
Σωστά! Η ΒαCLRπιτα είναι και αυτή είδος Βασιλόπιτας  :)

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #476 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 20:25 »
χα χα χα καλοοοο! 
Τελικά πριν λίγο έκανε κόλπα ξανά η αντίσταση και μόλις εστησα νέα, όπου την πέτυχα με τη μία! 
Ανεξηγητα φαινόμενα.

Αποσυνδεδεμένος 11100

• **
  • 105
« Απάντηση #477 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 20:31 »
Κάπως καθυστερημένα να πω, πήρα το μικρό στην γυναίκα μου με 2 επισκευασιμες κεφαλές. Το κάτι άλλο σαν γεύση. Όταν της τελειώνει ή μικρή μπαταρία , απλά το κουμπωνει σε ένα μηχανικό δικό μου και όλα είναι καλά.. Απίστευτη διαχείριση αέρα. Καλή γεύση. Σούπερ ντουπερ μικρό. Καλή αγωρα over all.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #478 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 21:17 »

Τελικά πριν λίγο έκανε κόλπα ξανά η αντίσταση και μόλις εστησα νέα, όπου την πέτυχα με τη μία! 
Ανεξηγητα φαινόμενα.

Μαρία χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ειρήνη και ο καινούργιος χρόνος να δώσει σε όλο τον κόσμο ότι επιθυμεί.

Στo δια ταύτα τώρα για την ClR:

Ένα πολύ καλό στήσιμο με Ni200 και πάχος σύρματος από 0,28 έως 0,32mm:
Κάνε 7 ή 8 σπείρες σε 2,5mm πυρήνα (π.χ. μπατονέτα αν δεν έχεις κουροεργαλείο) με τις σπείρες να ισαπέχουν μεταξύ τους όσο μπορείς πιο τέλεια.
Το κενό ανάμεσά τους θα είναι μικρό, ελάχιστα μεγαλύτερο από το πάχος του σύρματος (από 0,30 έως 0,50mm).
Αφού στρίψεις την αντίσταση μαζί με την μπατονέτα περνάς την αντίσταση μέσα στην κεφαλή με τα ποδαράκια της να εξέχουν από κάτω και την μπατονέτα να είναι τέρμα "σφηνωμένη" στις δύο υποδοχές που έχει η κεφαλή.
Bιδώνεις από πάνω το πάνω μέρος της κεφαλής για να ασφαλίσεις την μπατονέτα με την αντίσταση.
Έτσι η αντίσταση δεν θα κουνιέται όσο εσύ την βολεύεις (τραβάς - τεντώνεις τα ποδαράκια ή φτιάχνεις τις σπείρες με μια καρφίτσα να ισαπέχουν).
Τα ποδαράκια βάζεις το ένα μέσα από το σιλικονάκι και το άλλο απ' έξω. Βάζεις το σιλικονάκι στη θέση του, τα τεντώνεις και τα στραβώνεις αντικριστά με ένα τσιμπιδάκι από αυτά που έχετε εσείς οι γυναίκες για να βγάζετε τα φρύδια σας  :)) . και αφού βάλεις το πινάκι και τα στριμώξεις καλά κόβεις με νυχοκόπτη ότι εξέχει σύριζα για να μην εμποδίζουν στο βίδωμα της κεφαλής.
Αφού τελειώσεις με την κεφαλή την βιδώνεις στην βάση.
Ξεβιδώνεις το πάνω κομματάκι της κεφαλής για να απελευθερωθεί η μπατονέτα την βγάζεις στριφογυριστά και ρυθμίζεις την αντίσταση να είναι όσο το δυνατόν στο κέντρο και οι σπείρες να ισαπέχουν.
Περνάς το βαμβάκι ούτε σφιχτά ούτε χαλαρά (να πηγαινοέρχεται λίγο δεξιά - αριστερά, όχι όμως πολύ άνετα).
Βίδωσε το πάνω κομμάτι της κεφαλής και κόψε με ένα ψαλιδάκι σύριζα στην κεφαλή το βαμβάκι που περισσεύει.
Αφράτεψέ το - φούντωσέ το με μία καρφίτσα να καλύψει καλά την τρύπα να μην έχεις υπερτροφοδοσία.
Βρέξε με λίγες σταγόνες δεξιά αριστερά στις τρύπες και μία σταγόνα στο κέντρο της αντίστασης.
Κούμπωσε τον ατμοποιητή πάνω στο μοντ (ισχύει για μοντ με έλεγχο θερμοκρασίας π.χ. evic vtc mini) σε λειτουργία Νικελίου και κλείδωσε την αντίσταση (προαιρετικά). Βάλε τα Watt στα 18 και την θερμοκρασία στην αρχή στους 200 βαθμούς. Μετά αν δεν είναι ικανοποιητικός ο ατμός ανεβάζεις όσο θα σου αρέσει και όχι περισσότερο από 250.

Το ίδιο στήσιμο μπορείς να κάνεις και με Kanthal A1 πάχους 0,28 έως 0,32mm. Απλώς θα το δουλέψεις σε power mode στα 10 με 12 W.

Ούφφφφφ, σεντόνι βγήκε πρωτοχρονιάτικα. :heat:

Ελπίζω να βοήθησα για κατάλαβα ότι παιδεύεσαι λιγάκι. :)
Αν έχεις κάποια απορία που δεν κάλυψα είμαι όλος αυτιά. :))

Αποσυνδεδεμένος panoscnr

• *
  • 22
« Απάντηση #479 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 21:19 »
στην CLR δεν χωραει 2.5χλ τρυπανακι.

Εγω για οσο διαστημα εφτιαχνα χρησιμοποιουσα 2χλ τρυπανακι και ολα ηταν τζιτζι.  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104970 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96677 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321964 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602630 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11882 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3279 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155263 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162334 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4592 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17995 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias