Καλησπερα σ' ολη την ατμοπαρεα, νεος στο να αφησω εντυπωσεις, αν και παρακολουθω αρκετο καιρο τα fora!!
Στο δια ταυτα: ατμιζω 27 μηνες τωρα, κι αφησα το ρημαδι (=τσιγαρο), στην ακρη απο τον πρωτο καιρο. Αρχικα με e-go μπαταριες, στη συνεχεια με VV (τυπου Spinner II κ.λ.π.) κι εδω και 5 μηνες περιπου, εκανα τη μεταβαση στα VV/VW modes (αρχικα eVic, eVic Supreme) κι εδω κι 1,5 μηνα πηγα στα boxακια (οπως λεει κι ο φιλος Βασιλης απο ecig Πατρας!!!).
Αρχικα, επιασα στα χερια μου το istick 20W, απο το οποιο εμεινα αρκετα ικανοποιημενος, αν και οι ενδειξεις της οθονης του, δεν ανταποκρινονται στην πραγματικα παρεχομενη ταση/ισχυ, κατι που ομως ηξερα εκ των προτερων. Αυτες τις μερες, περιμενω το Cloupor mini (απο fasttech), κι επειδη καθυστερησε αρκετα να φτασει στα χερια μου, δεν κρατηθηκα, και την περασμενη Παρασκευη, παρηγγειλα απο "Ηλεκτρονικο Τσιγαραδικο" (310.gr) το iPV mini, μιας και ειναι το μονο που δεν εχει αυτο που "βαριεμαι": το βιδωμα-ξεβιδωμα, καθε φορα που τελειωνει η μπαταρια και θελεις να την αλλαξεις!!! Βλεπετε, ειμαι σαν το φιλο (Αποστολος, αν δεν κανω λαθος), που ειπε νωριτερα, πως προτιμα να φορτιζει τη μπαταρια σε εξωτερικο φορτιστη, αυτο ακριβως!!!
Τοσο λοιπον το iPV, οσο και το Cloupor mini, σου δινουν αυτην την ευχερεια, χωρις να χρειαζεται να κουβαλας κατσαβιδια, οταν εισαι εξω και να προχωρας σε "γενικη επισκευη", σε κοινη θεα. Ξεβιδωνεις (η απασφαλιζεις καπακι, αναλογα ποιο απ' τα 2 εχεις κοντα σου), αλλαζεις μπαταρια, βιδωνεις και τελος!!! Για μενα αυτο, ηταν βασικος παραγοντας επιλογης.
Απο κει και περα, η ποιοτητα κατασκευης και η ευκολια χρησης στο συγκεκριμενο box (iPV mini), ειναι υπερανω κριτικης: καλοφτιαγμενο, στιβαρο, χωρις τριγμους, με σωστη αποδοση και μεγαλη ευκολια χρησης. Ο μονος ενδοιασμος που μου εμεινε, ειναι στο χρωμα. Προτιμησα το ασημι, αλλα, ισως το μαυρο να ειναι πιο ανθεκτικο σε γρατζουνιες κ.λ.π., παρολη τη διχρωμια του.
Εν κατακλειδι, δε το μετανοιωσα στιγμη, γι' αυτα που προσφερει, θεωρω πως ειναι value for money, ακομη και σαν αγορα απο Ελλαδα.