Το συγκεκριμένο σετάπ το λέω σετάπ γεύσης... με 1,5 mm τρυπανάκι...
Απλά εγώ το κάνω με 0,22 σύρμα ώστε να ρίξω ακόμη περισσότερο τις σπείρες σε 5 ή και 4...
Με αυτό τον τρόπο κρατάω ακόμη πιο "ψυχρό" το σετάπ...
Ο κανόνας είναι ένας... Βρίσκουμε τι μας αρέσει, ντουμάνι χτύπημα, γεύση και προχωράμε στην κατασκευή του ανάλογου σετάπ...
Με διαφορετικά σετάπ μπορούμε να πάρουμε κορυφαία κάποιο από τα τρία (ντουμάνι, χτύπημα, γεύση), ενώ αν θέλουμε κάποια από αυτά ταυτόχρονα, θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι θα έχουμε μια μικρή μείωση της έντασης σε αυτά, οπότε και θα πρέπει να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός....
Ντουμάνι...
Παίζουμε γενικά με τη διάμετρο και την ποσότητα βαμβακιού ώστε με αρκετά watts να έχουμε τη μέγιστη ροή και ατμοποίηση περισσότερης ποσότητας ατμιστικού υγρού...
Η μεγάλη όμως ποσότητα βαμβακιού δεν ευνοεί τις λεπτομέρειες στη γεύση...
Δίνει όμως αρκετή γεύση στρογγυλεμένη και έντονη...
Χτύπημα...
Παίζουμε κυρίως με το ύψος της αντίστασης και την ποσότητα του αέρα...
Γεύση...
Οι μικρές ποσότητες βαμβακιού που θα τοποθετήσουμε μέσα στο coil, που θα ατμοποιήσουν με χαμηλά watts ώστε να μην έχουμε μεγάλες θερμοκρασίες στο ατμιστικό υγρό, με τη χρήση του ανάλογου σύρματος, θα οδηγήσουν σε εξαιρετική απόδοση
των λεπτομερειών των αρωμάτων που περιέχονται στο ατμιστικό μας υγρό... Αλλα, δεν θα έχουμε πω ντουμάνια...
Βέβαια θα πρέπει να έχουμε τηνεμεπιρία να παίξουμε με πολύ μικρές διαμέτρους, ψιλά σύρματα και πολύ μικρές, οριακές θα έλεγα ποσότητες απορροφήτικού υγρού...
Τέσπα... έχει πολύ θεωρία το πράγμα, και πολλά που δεν αναφέρω φυσικά σε αυτές τις λίγες γραμμές...