Δυστυχώς ή και ΕΥΤΥΧΩΣ Ribot, ο "άλλος" που βρίσκεται αλλού θα πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΕΙ και να ΜΑΘΕΙ... Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους ατμοποιητές...
ΚΑΙ αυτός είναι εξάλλου ο βασικός λόγος ύπαρξης τους Φόρουμ!!Δυστυχώς γιατί δεν θα έχει την αμεσότητα της επίλυσης του προβλήματος, ΑΛΛΑ ευτυχώς γιατί πίστεψέ με θα μάθει περισσότερα και καλύτερα ίσως πράγματα με την προσωπική του ενασχόληση...
Κάθισα και διάβασα και έχω ως τώρα ΠΑΡΑ πολλές μέρες που ασχολήθηκα στο φόρουμ... Όποιος θέλει ας δει τα στατιστικά μου...
Κι εγώ από Θράκη είμαι, όμως...
Διάβασα και ασχολήθηκα με
ΟΠΟΙΟΝ ατμοποιητή ήρθε στα χέρια μου...
ΙΑΤΤΥ, Bully Smoker A2-T, DID, Ithaka, RSST, Kayfun Lite, Kayfun 4 (Κλώνο), Tilemaho V2+, και κάποιους άλλους που για διάφορους λόγους τους απέρριψα από τις πρώτες 2-3 μέρες και ούτε έγραψα στα νήματά τους...
Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ακόμη στα χέρια μου και κάποιοι άλλοι όχι...
Αλλά από τη στιγμή που (ενώ ξέρω τα προβλήματά τους) τους έκανα στην άκρη δεν μπήκα ξανά στα νήματά τους...
Για ποιο λόγο άλλωστε!!
Για να χαλάσω τη χαρά αυτών που τους αρέσει αυτό που ατμίζουν? Για να δημιουργήσω προβλήματα? Για να ρίξω άλλο προϊόν και να ανεβάσω αυτό που μου αρέσει? Και ποιός είμαι εγώ για να υπονομεύσω την κάθε (ειδικά) ελληνική προσπάθεια κατασκευαστή!!!
Στην τελική ο φταίχτης για το ότι δεν μου "έκατσαν" αυτοί οι ατμοποιητές προφανώς είμαι εγώ...
Ή απλά δεν μου "έκατσαν" γιατί δεν ήταν για εμένα, λόγω διαφορετικών ατμιστικών συνηθειών, ή γιατί στην τελική κάποια μηχανικά τους χαρακτηριστικά δεν μου άρεσαν... Πήραν το δρόμο της πώλησης και "Άντε γεια"
Αυτό που δεν μου αρέσει πλέον στο φόρουμ είναι ότι αν καθίσεις και γράψεις κάτι για ένα ατμιστικό μηχάνημα που σου αρέσει τότε οι ταμπέλες πάνε και έρχονται...
Ομολογώ ότι με έχει κουράσει αυτό...Ο λόγος που βρίσκομαι στο φόρουμ και συνεχίζω, είναι γιατί προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω νεότερους στους επισκευάσιμους ώστε να ατμίσουν μια ώρα πιο γρήγορα πιο ποιοτικά, με το να τους λέω ουσιαστικά αυτά που αντιμετώπισα γιατί ακριβώς δεν είχα τον κατασκευαστή κοντά...
Αν ξέρω τη λύση τότε τη λέω, αν δεν ξέρω τη λύση τότε την βρίσκουμε μαζί...
Αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν
όλοι όσοι μιλήσαμε με ΠΜ για
ΠΟΛΛΟΥΣ ατμοποιητές...
Και λόγω του ότι οι μέρες μου στο φόρουμ είναι μετρημένες πλέον (έτσι όπως το βλέπω και μακάρι να αλλάξει αυτό) θα πω κάτι ακόμη...
Κάποιοι που βλέπουν ιδιοτέλεια σε μένα, ας μην κρίνουν από τη δική τους ιδιοτέλεια,
Ή από το γεγονός ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάποιος πράττει με ανιδιοτέλεια...
Φαίνεται απίστευτο, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που λειτουργούν με τη βασικές αρχές... Τη χαρά που σου δίνει ο ατμισμός, και το να βοηθάς όσους παραπάνω μπορείς ώστε η χαρά να γίνει μεγαλύτερη και μεγαλύτερη!!!
EDIT:
Βλέπω ότι πολλά γράφτηκαν όσο έγραφα!!!
Θα πω κι εγώ λοιπόν ότι είπε ο Knight77...
Θα είμαι εδώ και όποιος θέλει να μου στείλει ΠΜ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ας μην διστάσει...
Δεν άφησα ΟΥΤΕ ένα ΠΜ χωρίς απάντηση και ούτε θα αφήσω...
Μην ξεχνάτε αυτό που λέει ο παμπάλαιος Tsiv...
Η γνώση είναι δύναμη... Διαβάστε και μάθετε!!!