Καλημέρα και από εμένα!
Από τον Ιούλιο είμαι και εγώ κάτοχος τριών φαινόμενον. Δεν έγραψα τόσο καιρό γιατί πιστεύω ότι θα πρέπει να συμβιώσεις κάποιο καιρό με τον ατμοποιητή για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Όχι τόσο για τον αν είναι καλός αλλά για το κατά πόσο θα τα βρείς μαζί του.
Στην αρχή λοιπόν είχα τα θεματάκια μου ώς νέος στους επισκευάσιμους σχετικά με το στήσιμο και τις διαρροές από τις τρύπες αέρα. Το πρόβλημά μου ήταν κατά βάση με τις διαρροές όταν τον πλάγιαζα και όχι όταν ήταν σε όρθια θέση. Με μελέτη στο νήμα και αφού διάβασα όλες τις σελίδες και μελέτησα όλα τα στησίματα του demkoni (κάθε φορά που έρχεται ο φαινόμενος στα χέρια μου ατμίζω στο όνομά του) κατάφερα να βρώ τα λάθη μου, να τα διορθώσω και αυτή τη στιγμή να τον ατμίζω απροβλημάτιστα. Τον πετάω στο αυτοκίνητο, στο τσαντάκι μου και πλάγια και ανάποδα και διαρροή μηδέν. Για μένα που ήμουν αρχάριος στους επισκευάσιμους χρειάστηκαν 150-200 στησίματα για να τον μάθω. Τώρα για κάποιον πιο έμπειρο σαφώς μπορεί να τα καταφέρει και στα πρώτα 5-10.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν θα πρέπει να τα βάζεις με κανέναν ατμοποιητή αν δεν του δώσεις το χρόνο του. Ο ατμοποιητής δεν φταίει. Ο φαινόμενος θέλει αγάπη και συμβίωση αρκετό καιρό. Αν θα πρότεινα σε κάποιον νέο στους επισκευάσιμους να αγοράσει τον φαινόμενο; Ναι εννοείται ότι θα του πρότεινα για να παιδευτεί και να μάθει. Όταν μετά τον φαινόμενο έστεισα την Σοφία μου φάνηκε παιχνιδάκι.
Άλλο θέμα εκτός από τα δικά μου αρχικά λάθη στο στήσιμο δεν αντιμετώπισα εκτός από το στραβοβίδωμα της καμπάνας και στους 3. Κάνοντας τον σταυρό σου όμως και στάζοντας και κανένα αγίασμα κάθε φορά που την κουμπώνω όλα καλά. Και στην τελική δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να το αναλύσω και πολύ όταν παίρνω αυτή την απίστευτη γεύση και αυτόν τον βελούδινο ατμό. Έχω βρεί και τα υγρά που του πάνε κουστουμάκι και όλα καλά. Απλά τον απολαμβάνω.
Όσο για το ποιό στήσιμο είναι καλό και με τί σύρμα και με πόσα Ω και πόσα Watt γούστα είναι αυτά. Περί ορέξεως...
Όλα τα υπόλοιπα έχουν λεχθεί οπότε καλά ατμίσματα !!!
Προσκηνώ φανόμενο
Τέλος θέλω να συγχαρώ τον Μάριο και τον Κώστα και να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη τους!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
παιδια και εγω ψαχνω ανελλιπως drip tip για τον φαινο που παρολο την zest βαση και το drip tip που εχω
http://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=4_29&products_id=214)
παλι η τζουρα του ειναι αερατη...καμια προταση drip tip με μικρη εσωτερικη διαμετρο και να μην ειναι και σωληνας και κοβει απο εμφανιση στο φαινο βεββαια!!καμια προταση?
Τέο ήθελα και εγώ την τζούρα πιο σφυχτή και τελικά αυτό το drip tip μου έδωσε ένα κλίκ πιο σφυχτή. Δεν ξέρω αν το έχεις δεί.
Επίσης τώρα που μου ήρθε ένας παλιός ατμιστής μου είπε ότι αν θέλεις πιο σφυχτή τζούρα όπως κατεβάσεις το βαμβάκι στην βάση κάλυψε και ένα μέρος της τρύπας εισαγωγή αέρα με βαμβάκι και θα σφύξει. Δεν ξέρω αν ισχύει και πως μπορείς να το κάνεις. Δεν το έχω δοκιμάσει.