Βρήκες τον κατάλληλο!!
Είμαι σκράπας στο TC...
Βασικά έκανα δοκιμές, αλλά δεν μου άρεσε...
Και εξηγούμαι...
Μάλλον είναι πρόβλημα των συρμάτων μου...
Κάποια μυρωδιά μου βγάζουν...
Πιστεύω ότι σύντομα θα έχω καινούρια σύρματα και θα πάω και εκεί...
Σχετικά με το Κάνθαλ όμως έχω άποψη... Το 1,5 mm coil είναι πιο εύγευστο από το 2 mm... Το σετάπ που είναι σε γενική απόδοση το καλύτερο (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) είναι 4 σπείρες, 0,22 σύρμα... Βγάζει περίπου 1,2-1,3 Ω... Παίζεις χαμηλά σε watts (ΑΝ πρόκειται μόνο για FJ) 7,5-8,5 και σε μηχανικό δίνει ρέστα...
Το 0,22 μου τελείωσε, και ψάχνομαι για αγορά...
Για την ώρα παίζω με 0,2 κάνθαλ (αυτό που μου είχε έρθει με τον DID που είναι εξαιρετικής ποιότητας και πραγματικά άοσμο) σε 1,5 mm και 4 σπείρες... Βγάζει περίπου 1,5-1,6 Ω... Παίζει και σε μηχανικό αλλά πιο υποτονικά...
Πολύ καλό σετάπ επίσης είναι και το παρακάτω για γεύση, αλλά καταλαβαίνεις ότι θέλει εμπειρία...
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26102.msg882033.html#msg882033Επίσης σετάπ με ribbon!!! 0,3 Χ 0,1 ή 0,4 Χ 0,1
Έχουν πιο "τραγανή" γεύση...
ΑΛΛΑ... Αν πρόκειται για γεύση, τότε βάζω ή την ZEST 1.1 βάση, ή την Zest V1, με τη σφιχτή τζούρα...
Αν θα έπρεπε να αναλύσω γιατί τότε θα έπρεπε να γράψω σεντόνια, σχετικά με τη σχέση αέρα και γεύσης...
Όταν θα αποχτήσω τα Ni200 σύρματα θα γράψω συγκεντρωτικά κάποιο ποστ... Αν δεν βαριέστε να διαβάζετε!!!