Λοιπόν φίλοι μου, τον έστησα πρώτη φορά, στην εκδοχή με το μπελ γιατί έτσι δούλευα και τον καυφούν τελευταία για να κάνω σύγκριση ως προς το στήσιμο.
1 λεπτό με το τρίχρονο να πειράζει και να ρωτάει τί είναι αυτό μαμαααααα;Εγκεφαλικό εγώ,τα γνωστά
Σύρμα 28άρι, δυάρι τρυπανάκι, 8 σπείρες, 1.5 ωμ,spaced coil,kgd.Η αντίσταση ολίγον ψηλά.Στην αρχή έβαλα λίγο βαμβάκι στα λούκια αλλά κάτι δε μου πήγαινε. Μπαμ μπαμ ξεβίδωμα τη βάση, χωρίς αφαίρεση υγρού με βελόνες όπως θα έκανα αντίστοιχα στον καυφούν, κόψιμο το βαμβάκι άπλωμα αφράτο σε όλο το ντεκ, βίδωμα τη βάση.Η αλήθεια είναι ότι με παίδεψε λίγο μέχρι να πιάσει σωστά το σπείρωμα (ναι ναι το κολπάκι αριστερά πρώτα).10 βατ και ώ θεοί του Ολύμπου, ούτε διαρροές ούτε τίποτα!Είχα τρομάξει διαβάζοντας το νήμα αλλά τελικά όλα πήγαν άψογα με την πρώτη!Επιφυλάσσομαι για το τανκ με τα δαχτυλίδια γιατί το είδα κομμάτι σφιχτό.
Συνοψίζοντας, το διόρθωμα αντίστασης χωρίς να χρειάζεται αφαίρεση υγρού και η αναπλήρωση χωρίς κατσαβιδάκι, καθώς και η ρύθμιση του αέρα το ίδιο εύκολα, τουλάχιστον στο bell είναι μία τεράστια αναβάθμιση για μένα.Το ντουμάνι πυκνό και ωραίο όπως το περίμενα.Για τη γεύση δε ξέρω καθώς κάνω σκέτη βάση αυτή τη στιγμή