Προφανώς η βάση από κάτω ξεβιδώνει με κάποιο "ειδικό" εργαλείο " που θα μπαίνει στις δυο τρυπούλες από κάτω...
Φαντάζομαι οτι μέσα όμως τα μέταλλα είναι πρεσσαριστά...
Καλό είναι η βάση να μπαίνει ολόκληρη μέσα σε κάποια αλκοόλη μετά από αρκετή χρήση...
Να πω όμως τί σημβαίνει με τους δικούς μου ατμοποιητές... Δεν έχω κανένα ζήτημα από τη στιγμή που ήρθαν στο χέρι μου...
Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι κάποια υγρά που προκαλούν ζητήματα γενικά σε ατμοποιητές, μάλλον ευθύνονται γι αυτά που διαβάζω...

Επίσης...
Τις δυο φορές που είχα ζήτημα "νερουλού" ατμίσματος, όταν έκανα έλεγχο του σετάπ παρατήρησα ότι κάποια από τις δυο βίδες που βιδώνει το coil πήρε ακόμη 1/2 στροφής προς το σφίξιμο, οπότε και το θεώρησα όχι πρόβλημα του ατμοποιητή αλλά θέμα κακού σετάπ.
Άλλο...
Μετά από ξέπλυμα με νεράκι της βάσης, καλό είναι να τη φυσάμε καλά, ώστε να φύγει η υγρασία από μέσα, και να την αφήνουμε λίγη ώρα ώστε να εξατμιστούν ακόμη και οι υποψίες υγρασίας...
Όταν ξεπλένω τη βάση, βάζω τα χείλη μου εκεί που είναι οι τρεις τρυπούλες και φυσάω δυνατά αρκετές φορές... Το φύσιμα μπορεί να γίνει και ανάποδα, από την πλευρά που είναι οι βίδες...
Γενικά... Καλό φύσιγμα και στέγνωμα...