Μέρες τώρα κατοχής του Phenomenon Lite.
Έκανα αρκετά στησίματα,δοκίμασα αρκετά Υγρά (Five Pawn/LIQUA/WANTED/HALO/Yaeliq/DanLucas)
Έχω να πω πως ποτέ δεν με πρόδωσε,ότι και αν έκανα,επιλογή αντίστασης (μεταξύ 1,5Ω - 2,0Ω) και πάντα
μονή και όποια επιλογή υγρού να έκανα.
Η μόνη παρατήρηση μου είναι πως,ναι μεν είναι ένας ατμοποιητής που καλώς ή κακώς,δεν ταιριάζει η λειτουργία
και αποδοση του με αυτή του Kayfun Lite Plus,οπότε και έτσι θεωρώ πως ανάλογα το γούστο,μιας και ο κάθε
ένας αποδίδει διαφορετικά,ίσως κάποιο υγρό να κερδίζει στον Kayfun.Προς διευκρίνηση της παρατήρησης μου
η αποψη μου είναι πως υγρά "φτωχά" σε γευση/άρωμα ίσως να ενδεικνύονται καλύτερα στον kayfun,χωρίς αυτό
όμως να είναι αντιπροσωπευτικό στοιχείο για τον Kayfun.
Μερικά παραδείγματα:
Gambit / Yaeliq RY4 / DanLucas Spirits-HoneyBrew
KFL+ = Πολύ έντονα κάποια χαρακτηριστικά του αρώματος σε σημείο να σε μπουκώνει.
Phenomenon = Ισορροπία γεύσης,άνετο για ολοήμερο άτμισμα.
Wanted Desert Spirit / LIQUA Turkish Tobacco
KFL+ = Δυνατή γεύση,δεν κουράζει,άνετο ολοήμερο άτμισμα.
Phenomenon = Πιο στρογγυλεμένη γεύση,ίσως να γίνεται πιο υποτονική όμως,δεν χαλάει καθόλου και παραμένει ολοήμερο το άτμισμα
Υποκειμενική η άποψη μου,απλά συγκρίνοντας τον με έναν ατμοποιητή που άτμιζα εδώ και 8 μήνες περίπου.
Τελικό συμπέρασμα για μένα,μιας και σας το υποσχέθηκα ότι πρώτα θέλω να τον "λιώσω" πρώτα,είναι πως όποια και αν είναι
τα γούστα σας,ιδίως αν κοιτάτε για αγορά ενός δευτερου επισκευάσιμου,πρέπει σίγουρα να αποκτήσει μια θέση στην συλλογή σας.
Δεν θα υπερβάλω όσο και αν έχω εντυπωσιαστεί,πως θα πετάξω τον καυφουν μου στο συρτάρι,καθώς θέλω πάντα 2 ετοιμοπόλεμα
μοντ για άτμισμα με 2 διαφορετικές γεύσεις,σίγουρα όμως θεωρώ πως είναι ανώτερος χωρίς να παύει ξαναλέω να είναι υποκειμενική
η άποψη μου πάνω σε αυτό.
Απο την στιγμή που υπάρχουν τα "γούστα" τίποτα δεν είναι καλύτερο και τίποτα δεν είναι χειρότερο.
Μια βαθμολογία σε σχέση με τα δικά μου γούστα:
Phenomenon Lite: 9.2/10
Kayfun Lite Plus : 8.5/10
Υ.Γ. Ίσως αναθεωρήσω αν κάποια στιγμή δοκιμάσω και την κωνική καμπάνα.
Φιλικά και με αγάπη λόγω ημερών