Καλησπερα σε ολες και ολους και καλως σας βρηκα. Εδω και καμποσες μερες ανακαλυψα αυτην εδω τη γωνια στο διαδυκτιο που μου κρατησε συντροφια με αμειωτο το ενδιαφερον τα βραδια. Ιδιαιτερα αυτο εδω το νημα μιας και ειμαι καταχος του Kayfun Lite Plus (αυθεντικος) τον οποιο και λατρευω, και ημουν σε αναζητηση 2ου ατμοποιητη σε ρολο backup για τον KFL+. Η πρωτη μου σκεψη ηταν να παρω ενα 2ο KFL+ αλλα μετα σκεφτηκα πως ισως ηταν μια καλη ευκαιρια/δικαιολογια (στον εαυτο μου) να δοκιμασω και καποιον αλλο, ενδεχομενως τον KF v4. Ετσι μπηκα στο (ν)τριπακι και καποια στιγμη αναποφευκτα μετα απο πολλες διαδικτυακες αναζητησεις και διαδρομες εφτασα κι εδω σε αυτο το συγκεκριμενο φορουμ και νημα οπου και ... παρκαρα καθως φαινεται!
Ξεκινησα να διαβαζω λοιπον για τουτο το φαινομενο που γεννηθηκε στην Ελλαδα κι ενοιωθα σιγα σιγα να απομακρυνομαι απο ολους τους υπολοιπους "υποψηφιους". Τελικα καπου γυρω στη σελιδα 12 του νηματος δεν κρατηθηκα κι αποφασισα να παω μια βολτα απο τα παιδια στο εργαστηρι τους και να δω με τα ματια μου το φαινομενο απο κοντα. Φτανοντας εξω απο το μαγαζι λιγο ελειψε να φυγω απραγος νομιζοντας πως εχω κανει λαθος στη διευθυνση μιας και δεν ειδα καμια ταμπελα η επιγραφη σχετικη. Οπως λοιπον εστριψα το παπακι για να ξεκινησω τον πηγαιμο πισω στην Ιθακη, μεσα απο μια μισανοιχτη πορτα στη γωνια μου γιαλυσαν τα κομματια που εχουν τα παιδια πανω στον παγκο μπροστα στην εισοδο. Δεν ημουν και σιγουρος αλλα μιας και δεν ειχα τιποτα να χασω ειπα να μπω και να ρωτησω. Το πολυ πολυ να πω "Συγνωμη, λαθος" και να φυγω. Δε θα χαλαγε κι ο κοσμος.
Ε αυτο ηταν και το τελος της "ταλαιπωριας" που σηματοδοτησε και την αρχη της "περιπετειας". Την αρχη του πραγματικου "ταξιδιου" αν προτιματε. Ενα ταξιδι στις γευστικες απολαυσεις και στα απλανη βλεμματα, εκεινα που εχει κανεις οταν εχει χαθει στην απροσμενη απολαυση και ειδικα απο γευσεις που μεχρι τωρα νομιζε πως τις γνωριζε και πλεον τις ξαναγνωριζει απο την αρχη. Μια περιπετεια απο αυτες που κανεις δε σου υποσχεται και για την οποια λιγοι θα σε προειδοποιησουν. Μια εμπειρια που απο τη μια δειχνει να μην εχει τελος και ταβανι κι απ'την αλλη καθε στιγμη σε πιανει απροετοιμαστο κι ας ξερεις πλεον...
Αυτη ειναι μια ιστορια απο αυτες που οι γνωριζοντες δε θα στην πουν με λογια...ποτε, παρα μονο με ενα μηδιαμα, πιθανον χαμογελο κι ενα βλεμμα. Γιατι κι αυτοι καποτε σα κι εσενα δεν ηξεραν αλλα και τωρα που ξερουν, αυτο που εμαθαν στην πορεια ειναι πως τελικα δε ξερουν ουτε ποτε θα τελειωσει αυτη η περιπετεια, ουτε πως, αλλα ουτε και τι να περιμενουν στο επομενο αρωμα που θα δοκιμασουν. Ολα μια απιστευτα ηδονικη εκπληξη απο το πουθενα! Καθε φορα. Σταθερα! Αδυσωπητα! Αμείλικτα!
...Μπηκα λοιπον στο εργαστηρι και για να μη σας κουραζω περισσοτερο αντι να τον δω και να τον δοκιμασω, εκλεισα τα ματια, ξεπερασα το φοβο του αγνωστου και ... τζογαρισα! Τον αγορασα απευθειας με μονα εφοδια οτι ειχα διαβασει εδω, την εικονα που μου εδιναν τα παιδια εκει και το ενστικτο μου. Δε δεχτηκα ουτε να τον δοκιμασω πριν. Αν κανεις κατι λαθος, τοτε καντο λαθος σωστα μερι τελους και παρε την ευθυνη της επιλογης σου σκεφτηκα. Και τον αγορασα. Με ολες τις ενοχες, τυψεις, ανησυχιες και συναμα φοβο οντας και με τις τραπεζες πλεον ηδη κλειστες σκεφτομουν πως ισως αυτη να ηταν μια παρορμητικη αγορα που θα μετανοιωνα για πολυ καιρο. Αλλα πλεον δεν ειχα γυρισμο! Ειπαμε, κανεις τις επιλογες σου και αναλαμβανεις και την ευθυνη σου.
Με αυτα και μ'αυτα καποια στιγμη εφτασα σπιτι οπου και αρχισα τα σχετικα. Πλυσιμο στησιμο, KFL+ παρα ποδας και παμε. Ιδια ohm, στο ιδιο mod με ιδια ρυθμιση Watt φυσικα (επιτηδες δε βαζω αριθμους γιατι αλλου ειναι η ουσια) και ιδιο υγρο (Σε 30ml υγρου, 8ml nikotine, 2ml RΥ69, μια ιδεα/σταγονα μηλο, απλο σχετικα και κυριως το ιδιο που ειχα ηδη μεσα στον KFL+). Δε θα επεκταθω αναλυτικα αν και μου μπαινουν ιδεες αλλα θα σας το πω περιφραστικα μεσα απο μια προταση.
Στον KFL+ οντως καλη γευση (ισως και καλυτερη απο οτι μεχρι πριν -αλλα μαλλον ψυχολογικο ηταν αυτο μιας κι ενα κομματι μου τον λατρευει τον KFL+). Γευτηκα το μηλο οντως. Λεω μεσα μου αντε να δουμε τωρα τι καναμε και αρχιζω τα παφ πουφ με το PhenomenoN. Ε λοιπον ενω στον KFL+ γευτηκα το μηλο, στον Zest το ... εφαγα! Μονο ετσι μπορω να μεταφερω τη διαφορα που ενοιωσα στον ουρανισκο μου! Μονο που δεν αρχισα να μασαω κιολας, μη το καταπιω αμασητο! Εκει σταματαει και η συγκριση, γιατι απλα θεωρω πως αν συνεχιζα θα ηταν αδικο για τον πιστο μου KFL+.
"Παραπλευρες απωλειες": O σκυλος μου που ετυχε να παρευρισκεται στο μινι συγκριτικο με το που του φυσηξα λιγο ατμο απο τον Zest στη μουσουδα αντι να την κανει με ελαφρα οπως συνηθως, εμεινε ακινητος κι αρχισε να γλυφεται!!!!
Δευτερες σκεψεις
Το χτυπημα μεταξυ των δυο συγκρισιμο θα ελεγα σε πρωτη φαση. Το τραβηγμα εξισου αλλα ο Zest ρυθμιζεται πολυ πιο ευκολα σε αυτο το κομματι. Το γεμισμα απο πισω εξισου ευκολο αλλα ακομα ευκολοτερο απο πανω στον Zest.
Και κατι που δεν διαβασα στα σχολια μεχρι εδω αλλα εμενα μου εκανε εντυπωση. Ενω ο Zest ειναι κοντα μισο εκατοστο πιο κοντος σε συνολικο υψος χωρις το ντριπ τιπ απο τον KFL+, ζεσταινετα δυσκολοτερα απο τον KFL+. Για μενα που ειμαι πιο πολυ του δροσερου παρα του ζεστου αυτο ειναι ενα μπονους παραπανω.
Κλεινω παραφραζοντας το γνωστο ανεκδοτο
-Παρε Zest, θα με θυμηθεις!
-Νταξει
-Παρε Zest, θα με θυμηθεις!
-Νταξει μωρε
-Παρε Zest, θα με θυμηθεις σου λεω!
-Με επρηξες με αυτο τον Zest
-Βρε παρε Zest, θα με θυμηθεις!
...(παιρνει τον Zest ... επιτελους ... και ξαναβρισκονται στο δρομο)
-Παρε Zes...
-Γιαννη εσυ? !!!!!!
Αυτα τα λιγα λοιπον σα πρωτη επαφη τοσο με τον ατμοποιητη οσο και με το φορουμ και τις φιλες και τους φιλους εδω.
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια στη GUS κι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας, γιατι εξαιτιας σας τωρα πλεον κι εγω μπορω να ειμαι μερος της "περιπετειας" και να συνταξιδευω μαζι σας παρεα πρωτη θεση!
Με εκτιμηση,
Κωνσταντινος