Εγώ πάντως το πλάνο δεν το αλλάζω, απλά το συμπληρώνω:
Μια βάση zest τις επόμενες μέρες. Μετά τις γιορτές διαβάζω τις δικές σας κριτικές, ψήνομαι σαν το κάστανο μιας και λεφτά δεν θα υπάρχουν και εν τέλει κατά Φεβρουάριο - Μάρτιο μεριά βλέπουμε ποιον από τους δύο.
Αν είχα τις μετοχές που λες δεν θα είχε και νόημα. Θυμάμαι όταν ασχολιόμουν ενεργά με μουσική την χαρά του να βρίσκεις ένα καλό δίσκο και να τον ακούς ολημερίς. Όταν έγινε η επέλαση των Mp3 πλέον δεν προλάβαινες να ακούσεις τίποτα.
Γι' αυτό καλύτερα χωρίς πολλά πολλά. Νομίζω το πλάνο είναι καλό. Θα δείξει.
[justify]Πόσο δίκιο έχεις σε όσα λες, αγαπητέ Κώστα. Έτσι είναι, καλώς ή κακώς, άλλοι ρυθμίζουν τα “θέλω” μας εδώ και χρόνια, χωρίς αυτό βέβαια να δηλώνει ντε και καλά πως είμαστε άβουλα πλάσματα χωρίς ευθύνες. / Ίσως φανεί ξεκούδουνο αυτό που θα πω, όμως δεν μπορώ και να το ξεχάσω. Λοιπόν, πριν κάμποσους μήνες, σε κυριλέ ατμομάγαζο, είχα στρογυλλοκαθίσει μαζί με μια χούφτα ξερόλες (όλοι μας), κάπου εκεί μπαίνει ένα παλικαράκι 25, 26, και ζητάει διακριτικά ένα συγκεκριμένο υγρό αναπλήρωσης, το οποίο ήταν από τα “απλά”. Εκεί επάνω κάποιοι γύρισαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Αφού τον παρέπεμψε ο υπάλληλος σε άλλο κατάστημα, πριν φύγει δέχτηκε να δοκιμάσει κάποια γκουρμεδιάρικα. Δεν θα ξεχάσω πόσο ευγενικός και μετρημένος ατμιστής ήταν το παλικαράκι, απολάμβανε έναν απλό επισκευάσιμο επάνω σε ένα ταπεινό vtc, ήταν από τις στιγμές εκείνες όπου νιώθεις πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ς μπροστά σε τόσο γεμάτους ανθρώπους όπως το παλικάρι. Έφυγε όπως ήρθε, γεμάτος άνθρωπος, χωρίς δήθεν ή και μαγκιά κλανιά που είχαν οι υπόλοιποι. Τέλος πάντων, στα στμιστικά μας, είναι και μία κάποια διέξοδος, δεν χωράνε ενοχές. (και μόνο το άτμισμα δεν ευθύνεται), μεγάλοι άνθρωποι είμαστε που κουβαλάμε και τα ωφέλημα σφάλματά μας. / Αν σταθούμε στους επισκευάσιμους, σχεδόν όλοι οι Έλληνες κατασκευαστές είναι κορυφαίοι με τον τρόπο τους, διαφορετικοί αλλά και πάντα ενεργοί. Εδώ παίρνεις γεύση, κορυφαία γεύση.[/justify]