[justify][member=9983]Varaderum[/member], καλημέρα. Από εχθές που σε διάβασα ήθελα να πω κι εγώ κάτι ελάχιστο επάνω σε όσα λες. Ειλικρινά το πιστεύω, και χωρίς καμία πρόθεση ώστε να βλογάμε άνετοι τα γένια μας, πως η περίπτωση GUS δεν μοιάζει με καμία άλλη περίπτωση. Σε πάρα πολλά σχετικά νήματα θα πούμε πολλά και διάφορα, πολλά θα είναι ίσως και υπερεκτιμημένα, όμως εδώ είναι κάτι συγκεκριμένο (για μένα πάντα μιλάω ως χρήστης). Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον unfollow, κι αυτό γιατί οι εκπλήξεις και τα γευστικά χτυπήματα ήταν πάντα απανωτά. Ελάχιστο προσωπικό παράδειγμα, όταν είχα ανακαλύψει το Black Flag Risen (F.P.), όταν πολλοί είχαν ήδη κατεβάσει λίτρα, ε, μέσα σε Phenomenon έκλαψα. Βάζω Γάλλους στον momentus και πλάνταξα. Κάπου ενδιάμεσα ήρθαν παλαιότερα καθάρματα και μου γνώρισαν την Εστία, (και δεν το λέω τάχα για την ιδιαιτερότητα ή το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου επισκευάσιμου), ε, ολοκληρώθηκα ως άντρας..., και οι τύποι απλώς τόνιζαν “και τα καλύτερα δεν τα πρόλαβες...”, και δεν θα βγάλω άχνα για τις rda επιλογές που προσωπικά έχασα. [/justify]
[justify]Θέλω να πω δηλαδή πως για μένα ο άνθρωπος είναι κλασικό παράδειγμα ευφυίας. Εδώ επιλέγεις ένα και μόνο επιστόμιο από GUS και ανακαλύπτεις ξανά το άτμισμα, είναι τόσο καλοσχεδιασμένες οι επιλογές που έχουμε που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα από GUS. Γι’ αυτό εξάλλου και ποτέ δεν είχα άγχος με τις όποιες επιλογές. [/justify]