Θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο διαφορετική οπτική, αν και σε πολλά συμφωνούμε, όπως πχ το λεμε όχι στα βίντεο τιτανικός με μονόπλανα Αγγελόπουλου με τοπία στην ομίχλη και καθόλου μοντάζ
Σίγουρα ο καθένας ατμίζει διαφορετικά, αλλά μπορείς να προσδιορίσεις κάποια χαρακτηριστικά, ώστε να υπάρχει σύγκριση. Τσιγαρίσιες τζούρες όλοι λέμε στους νέους να μην κάνουν, διότι δημιουργούν θέμα σε οποιονδήποτε ατμοποιητή. Ούτε μαλαισιανές των 10'' ενδείκνυνται για παρουσίαση.
3''-5'' νομίζω ότι είναι ο μέσος όρος.
Το πώς ατμίζει το κλιαρομάιζερ σε διάφορες μπαταρίες και μπαταριοθήκες είναι παρουσίαση του κλιαρομάιζερ. Δηλαδή της συμπεριφοράς του σε κάθε τύπο ρεύματος. μια και αναφέρεις ότι από το κατάστημα σου έδωσαν απλές και πολυβολτικές μπαταρίες και σίγουρα έχεις εσύ μοντ, είναι ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια πράγματα, όπως:
Παίζει σε απλές μπαταρίες καλά ή υπολειτουργεί; (θα θυμάσαι πόσο χρήσιμη ήταν η συμβουλή για τον gemini mini: μην τον ατμίσετε ποτέ με απλές ego. Θέλει ψηλά ρεύματα. ή η αντίστοιχη για τον delta triple coil)
Αποδίδει σε μοντ καλύτερα από ότι σε μια πολυβολτική;
Σε πόσα βατ κρίνεις εσύ ότι ατμίζει καλύτερα;
Ενιωσες γεύση; (εδώ είναι αυτό που λέμε ότι ο χρήστης εργοστασιακών έχει καλύτερη άποψη διότι το συγκρίνει με παρόμοια προιόντα)
Ενιωσες χτύπημα; (μπορείς όμως εδώ να δώσεις μια εκτίμηση αν σε σχέση με τον επισκευάσιμο χρειάστηκε να ανεβάσεις νικοτίνη ή όχι)
Το ντουμάνι είθισται σε εργοστασιακό να το αξιολογούμε με νορμάλ βατ, αυτά δλδ που θα ατμίζαμε για να νιώσουμε φουλ γεύση. Από κει και πέρα, είναι αυτονόητο ότι σε απλή ego κανείς ατμοποιητής δεν έχει ντουμάνι τρελό.
(σαφέστατα και τα πάντα είναι προσωπικές εκτιμήσεις, αλλά σίγουρα βοηθάνε)