Γεια σας παιδιά. Πριν μια βδομάδα, αγοράσα μια iTwist Mega 1700Mah με έναν Aspire K1, γεύση Killer Strawberry από την After-8 και μια κεφαλή να υπάρχει (Aspire 1.8Ohm, σαν αυτή που είχε μέσα ο carto από μόνος του δηλαδή), σαν πρώτο βήμα ως ατμιστής. Ήμουν ικανοποιημένος αρκετά από γεύση και όλα στην αρχή, τώρα την τελευταία μέρα (παραπάνω, την τελευταία μέρα σε πιο έντονο βαθμό) ένιωθα την τζούρα πιο "πεσμένη", λιγότερη γεύση/καπνό, και άλλο "θόρυβο" από αυτόν που έκανε στην αρχή. Όντας απογοητευμένος, άλλαξα την κεφαλή και όλα έγιναν όπως την αρχή. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι:
Είναι λογικό να πέσει τόσο πολύ η απόδοση της κεφαλής μετά από τόσο άτμισμα (~16ml) ; Μήπως απλά ήταν η "πρώτη" κεφαλή και να περιμένω καλύτερα αποτελέσματα από την νέα (εννοώντας για περισσότερα ml καλή απόδοση) Μήπως υπάρχει κάποια εταιρία που να παρέχει καλύτερες κεφαλές από την Aspire (και φυσικά να κάνει στον Aspire K1) ; Υπάρχει ένας "κανόνας" που να λέει στα Χ ml αλλάζουμε αντίσταση (προσεγγιστικά πάντα) ;
Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι πολλές, αλλά σαν νέος ατμιστής και φοιτητής, με ενδιαφέρει να δω και το εβδομαδιαίο κόστος της όλης υπόθεσης!
Τον δουλεύω στα 4.0V, σπάνια κατεβάζω στα 3.8 άμα βλέπω ότι ζεσταίνεται (μόνο τώρα όταν είδα τη μείωση στην απόδοση ζεσταινόταν), στα 4.2 άμα "θέλω κάτι παραπάνω".
Ευχαριστώ.