vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #285 στις: Σεπ 15, 2015, 17:32 »
@akpe

Κάνεις τζούρες πατώντας το κουμπί πρώτα και μετά αρχίζεις να ρουφάς ή σχεδόν ταυτόχρονα?

Σχεδόν ταυτόχρονα

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
« Απάντηση #286 στις: Σεπ 16, 2015, 14:33 »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #287 στις: Σεπ 16, 2015, 14:46 »
Όχι ακριβώς, δεν έχω ορατές μπουρμπουλήθρες, απλά τις ακούω/αισθάνομαι στη τζούρα, σαν να'χει υπερτροφοδοσία η αντίσταση. Μόνο όταν η στάθμη πέσει λίγο πιο κάτω από τη μέση.

• **
  • 163
« Απάντηση #288 στις: Σεπ 16, 2015, 14:49 »
Α οκ, αυτό που κατάλαβα εξαρχής.. Δηλαδή τραβάς τζούρα και κάνει μπουρμπουλίθρες σαν καλαμάκι με τρύπα..

Αν ναι, τότε άκου τι κάνεις.

Βγάζεις drip tip και τινάζεις δυνατά (ανάποδα δηλαδή να είναι το mod και ο άτμοποιητής) 2-3 φορές (όπως κάνεις στο θερμόμετρο για να πέσει ο υδράργυρος). Μετά, τέλος οι μπουρμπουλίθρες.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #289 στις: Σεπ 16, 2015, 14:51 »
Βασικά από συνήθεια στον σάμπτανκ που καθάριζα το ντριπτιπ κάθε λίγο και λιγάκι, απλά στρίβω μια χαρτοπετσέτα, τη χώνω στην καμινάδα να μαζέψει το υγρό, και όλα κομπλέ  :thumpup:

• **
  • 163
« Απάντηση #290 στις: Σεπ 16, 2015, 14:54 »
Eίχα πάει σε ένα κατάστημα που έχει τους gs air για να δοκιμάζεις τα υγρά και ένας gs air έκανε αυτό και ο καταστηματάρχης μου είπε το ''κολπάκι''.

Ακόμα, μου είπε ότι το παθαίνει άμα πατάς το κουμπί πρώτα και ξεκινάς να τραβάς μετά από λίγο.

Στον δικό μου gs air έχει χρειαστεί να το κάνω μόλις 1-2 φορές, γιατί δεν μου συμβαίνει τόσο.

Όσον αφορά τώρα αυτό που λες για τον subtank κλπ, του gs air η ''καμινάδα'' είναι πολύ στενή και δεν γίνεται να μπει κάτι μέσα. Σε ego one πχ είναι τεράστια και βάζεις μέσα ότι θες..  ;D

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Α οκ, αυτό που κατάλαβα εξαρχής.. Δηλαδή τραβάς τζούρα και κάνει μπουρμπουλίθρες σαν καλαμάκι με τρύπα..

Αν ναι, τότε άκου τι κάνεις.

Βγάζεις drip tip και τινάζεις δυνατά (ανάποδα δηλαδή να είναι το mod και ο άτμοποιητής) 2-3 φορές (όπως κάνεις στο θερμόμετρο για να πέσει ο υδράργυρος). Μετά, τέλος οι μπουρμπουλίθρες.

Δεν τινάζεις δυνατά το drip tip (αν δεν το διατύπωσα σωστά, αλλά όλον τον άτμο με το mod το γυρνάς ανάποδα και τινάζεις..)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 16, 2015, 15:05 από stopapali »

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 195
« Απάντηση #291 στις: Σεπ 17, 2015, 17:47 »
Ο...καημενουλης ο GS Air δεν προλαβε να "αναπνευσει" που πηρα το iStick 30w και παραγκωνιστηκε απο τον κλωνο Russian μου.
Οι αερατες τζουρες και τα ντουμανια δεν εχουν να μου πουνε κατι και σε γευση δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα τους.
Παρολα αυτα τον εχω εκει παντα "οπλισμενο" και τραβαω κανα δυο-τρεις τζουρες τη μερα να μη χλαιει.
Η μαμα αντισταση ακομα καλα κραταει, δουλευοντας τον στα 4,2V εχω ατμισει πανω απο 30ml υγρο και δεν εχει μπουκωσει ακομα.

Αποσυνδεδεμένος mondomio

• *
  • 16
« Απάντηση #292 στις: Σεπ 18, 2015, 09:36 »
Καλημέρα στην παρέα.
Κατοχος του gs air δυο βδομάδες τωρα και αρκετα ικανοποιημένος.
Χθες τον ξεκούμπωσα απο το istick για να γεμισω υγρο, όπως κανω δυο φορες τη μερα, και δεν καταφερα να τον ξαναβιδώσω.Δεν φαίνεται να εχουν χαλάσει οι βολτες στη βάση, τι στο καλό έχει συμβει σε κανεναν σας αυτό;

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #293 στις: Σεπ 18, 2015, 09:50 »
Έχω ήδη χρησιμοποιήσει 2 gs air και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα ... μέχρι την τελευταία τους πνοή (μπουρμουλήθρες και διαρροή υγρού). Τρεις μήνες συνεχούς χρήσης ο καθένας. Τώρα αγόρασα τον gs air -m. Έχει εξαιρετική απόδοση, είναι αισθητικά κομψός με αρκετή χωρητικότητα (3 ml λέει, αλλά μου φαίνεται λιγότερο). Μόνο μειονέκτημα ότι δεν αποσπάται το επιστόμιο, που σημαίνει συχνό πλύσιμο όλου του ατμοποιητή. Η διάρκεια ζωής του, ... θα δείξει!  :)

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 154
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
« Απάντηση #294 στις: Σεπ 18, 2015, 11:44 »
Καλημέρα στην παρέα.
Κατοχος του gs air δυο βδομάδες τωρα και αρκετα ικανοποιημένος.
Χθες τον ξεκούμπωσα απο το istick για να γεμισω υγρο, όπως κανω δυο φορες τη μερα, και δεν καταφερα να τον ξαναβιδώσω.Δεν φαίνεται να εχουν χαλάσει οι βολτες στη βάση, τι στο καλό έχει συμβει σε κανεναν σας αυτό;

Και σε μένα δεν κουπώνει πλέον σε αρκετές μπαταρίες/συσκευές. Δεν κουμπώνει σε ενα istick, σε vamo, σε spinner. Ουσιαστικά μπαίνει κανονικά απλά δεν σταθεροποιείται, μόλις τον αφήσω από το χέρι πέφτει. Από την άλλη κάθεται μια χαρά σε istick με αντάπτορα. Κατά πάσα πιθανότητα φθάρθηκαν ή φαγώθηκαν λίγο οι βόλτες.

• 2200
« Απάντηση #295 στις: Σεπ 18, 2015, 12:13 »
Πρέπει να είναι λίγο ευαίστητα τα σπειρώματα, αλλά τα προβλήματα αρχίζουν μετά από αρκετή χρήση. Πρέπει να εξετάσεις και την περίπτωση να είναι φθαρμένες οι συσκευές που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα σε μια παλιά μου spinner δεν δούλεψε ποτέ , σε καινούργια δεν είχε πρόβλημα. Επίσης, το i stick το 20άρι έχει προβλήματα με τους πόλους του. Στο 30άρι όλα πάνε καλά.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #296 στις: Σεπ 18, 2015, 12:17 »
Έχω ήδη χρησιμοποιήσει 2 gs air και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα ... μέχρι την τελευταία τους πνοή (μπουρμουλήθρες και διαρροή υγρού). Τρεις μήνες συνεχούς χρήσης ο καθένας. Τώρα αγόρασα τον gs air -m. Έχει εξαιρετική απόδοση, είναι αισθητικά κομψός με αρκετή χωρητικότητα (3 ml λέει, αλλά μου φαίνεται λιγότερο). Μόνο μειονέκτημα ότι δεν αποσπάται το επιστόμιο, που σημαίνει συχνό πλύσιμο όλου του ατμοποιητή. Η διάρκεια ζωής του, ... θα δείξει!  :)

Βεβαίως και αποσπάται το επιστόμιο, τράβα το σιγά σιγά γυρνώντας το δεξιόστροφα. Είναι λίγο σφικτό αλλά βγαίνει και ξηλώνεται ολόκληρος.
Ο GS Air M έχει χωρητικότητα 4ml, μήπως πήρες τον Ms (http://www.eleafworld.com/gs-tank-atomizer/)?

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 154
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
« Απάντηση #297 στις: Σεπ 18, 2015, 12:20 »
Εικάζω οτι και σε μένα όπως και στον φίλο mondomio ο gs έχει το θέμα γιατι στις παραπάνω μπαταρίες που ανέφερα όλοι οι άλλοι, επισκευάσιμοι ή εργοστασιακοί, γνήσιοι ή κλώνοι, κάθονται μια χαρά.

• 2200
« Απάντηση #298 στις: Σεπ 18, 2015, 13:00 »
Βεβαίως και αποσπάται το επιστόμιο, τράβα το σιγά σιγά γυρνώντας το δεξιόστροφα. Είναι λίγο σφικτό αλλά βγαίνει και ξηλώνεται ολόκληρος.
Ο GS Air M έχει χωρητικότητα 4ml, μήπως πήρες τον Ms (http://www.eleafworld.com/gs-tank-atomizer/)?

Με τις πρώτες σου λέξεις χάρηκα ...αλλά μετά κατάλαβα ότι έχω πράγματι τον Ms  :-[

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 195
« Απάντηση #299 στις: Σεπ 18, 2015, 13:23 »
Έχω ήδη χρησιμοποιήσει 2 gs air και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα ... μέχρι την τελευταία τους πνοή (μπουρμουλήθρες και διαρροή υγρού). Τρεις μήνες συνεχούς χρήσης ο καθένας.

Τι παθαινει ο ατμοποπιητης μετα απο μερικους μηνες χρησης;
Μηπως μιλαμε για μια απλη αλλαγη o-rings?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 1 229 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:41
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 256907 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386805 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261762 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 676731 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2288 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885583 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476398 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985