vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 4 χρήστες
kmitkas, dvelev, vag21, Lazy Dog

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Φύλο: Άντρας
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #315 στις: Οκτ 14, 2015, 00:09 »

εχμμμ  αν καταλαβα καλα τον GS AIR τον θεωρεις καλυτερο απ τον ostria σε θεμα γευσης η το ειπες αναποδα?
Ο Ostria είναι ο καλύτερος!

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #316 στις: Οκτ 15, 2015, 17:23 »
Να ρωτήσω κάτι...

Έχω δύο gs air m κάτι λιγότερο από 3 μήνες (οι πρώτοι μου ατμοποιητές). Τώρα πλέον τους χρησιμοποιώ αραιά και που για υγρά που δεν κάνω καθημερινά.

Και οι δύο όμως την τελευταία εβδομάδα μου κάνουν διαρκώς υπερτροφοδοσία. Τι έχω αλλάξει υγρά (δοκιμάζω περισσότερο και λιγότερο παχύρευστα), τι τους έχω καθαρίσει καλά, τι τους έχω αλλάξει κεφαλές (πάνω από μία φορά)... τίποτα.

Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι πάπαλα οι ατμοποιητές;;;

Αποσυνδεδεμένος seilogeo

• *
  • 8
« Απάντηση #317 στις: Οκτ 15, 2015, 18:35 »
Πραγματικά δεν υπαρχει κατι που μπορει να χαλάσει εκτός απο την αντισταση ή αντε και καμια φλαντζα.
Καθάρισες το κεντρικο σωληνα με την μεθοδο του θερμόμετρου??

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 15, 2015, 23:04 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #318 στις: Οκτ 15, 2015, 23:45 »
Τη μέθοδο του θερμόμετρου;;; Δηλαδή;;;  :confused1: :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1642
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #319 στις: Οκτ 16, 2015, 00:53 »
Εννοεί (μάλλον) να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον τινάξεις 2-3 φορές όπως κάνεις σε ένα θερμόμετρο για να κατεβάσεις τη θερμοκρασία.
Συνήθως πιάνει το κόλπο για λίγο αλλά απ' ότι έχω καταλάβει ο άτμο αυτός είναι κυκλοθυμικός. Που και που μουλαρώνει και σου σπάει τα νεύρα.
Πάντως με τις κεφαλές των 1,2Ω δεν έχω καθόλου υπερτροφοδοσία. Με αυτές των 1,5Ω υπέφερα...

EDIT: Τώρα είδα ότι έχεις τους m. Εγώ έχω τον απλό. Για τον m δεν ξέρω τι παίζει...

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
« Απάντηση #320 στις: Οκτ 16, 2015, 08:20 »
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα πολύ συχνά με τον ms, ειδικά όταν πηγαίνω ταξίδι (και τον αποθηκεύω σε ειδικό τσαντάκι). Για να του περάσει θέλει καλό καθάρισμα, σε όλα του τα μέρη και κυρίως στο δαχτυλίδι που κλείνει η αντίσταση.  :hmmm: Θα δοκιμάσω και τη μέθοδο του θερμόμετρου, είναι πιο σίγουρη, δεδομένου ότι συνήθως μου πέφτουν κάτω και σπάνε  :-[

:))

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #321 στις: Οκτ 16, 2015, 09:18 »
Θα δοκιμάσω και το θερμόμετρο να... τους ρίξω την θερμοκρασία! Είχα δοκιμάσει και τις 1.2 αντιστάσεις στην αρχή, για κάποιο λόγο δεν μου είχαν κάτσει και πολύ καλά, να τις ξαναδοκιμάσω τώρα να δω μπας και ισιώσουν.

Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 173
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #322 στις: Οκτ 16, 2015, 09:48 »
Ειχα τεραστιο προβλημα με τους συγκεκριμενους τον Μ αλλιως Mas plus και λιγοτερο με τον ms αλλιως ostria .
Eιδικα τον πρωτο ηθελα να τον πεταξω στα σκουπιδια ...  μου χε σπασει τα νευρα , συνεχεια υπερτροφοδοσια , μπουρμπουλιθρες και εχανε υγρα .
Το προβλημα λυθηκε με επισκεψη σε ενα καταστημα , οπου ο υπευθηνος μου χτυπησε την βαση ( με εναν απλο ατμοποιητη το εκανε αυτος bdc epsilon ) και μου πε οτι καθε φορα που θα βαζω υγρο , αφου βιδωσω τον ατμο στην βαση του , θα το γυρναω αναποδα και θα το τιναζω αποτομα 3-4 φορες οπως κανει πχ με τα θερμομετρα .
Απο τοτε δεν ειχα ποτε θεμα με κανεναν απο τους δυο .
Τους πανε ομως απο οτι καταλαβα καλυτερα οι 1.2 αντιστασεις .

Χτες μου εγινε ξανα στον ms και ελεγα απλα οτι ενταξει ειναι ιδιοτροπος- δαιμονισμενος !!!  :))  αλλα .. μετα ειδα στο μοντακι οτι τα volt καταλαθος πατηθηκαν και κατεβηκαν στο 3.2 , με το που εβαλα 3.6 ( παιζω αναμεσα σε 3.6 με 3.9 μαξ παντα ) επιτοπου εφτιαξε ( αφου τον καθαρισα βεβαια με πετσετουλα .

Απο οσο εχω παντως δοκιμασει διαφορα υγρα ο M ( Mas plus ) για μενα ειναι καλυτερος για φρουτα .

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #323 στις: Οκτ 16, 2015, 10:27 »
Όντως, με τον ms που έχω δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

Κι εγώ έτοιμη να τους πετάξω ήμουν - πήρα και τον expromizer τελευταία και καλόμαθα. Αλλά τους θέλω και αυτούς για επιπλέον γεύσεις μια στις τόσες και κυρίως για όταν ταξιδεύω. Μου σπάσανε όμως τόσο τα νεύρα τις τελευταίες μέρες και χτες το βράδυ έτοιμη ήμουν να τους στείλω στα σκουπίδια και (ευτυχώς!) είπα να ρωτήσω πριν το κάνω.

Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση, πάω να τους πλύνω πάλι και ελπίζω να ισιώσουν με το κόλπο του θερμόμετρου!

• **
  • 173
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #324 στις: Οκτ 16, 2015, 10:35 »
Πιασε την βαση , χτυπησε την ελαφρα πανω σε τραπεζι κατι .. απο το κατω μερος , χρησιμοποιησε 1.2 αντισταση αφου θα εχεις βαλει απο 5 σταγονες στην καθε τρυπουλα . Γεμισε υγρο και κανε αυτο που σου ειπα με το τιναγμα . Αλλιως αν επιμενει πηγαινε σε ενα καταστημα και θα στο φτιαξουν , τα κανει αυτα οταν εχει μετακινηθει λιγο η βαση και οταν δεν εχεις στα σωστα volt που θελει . Σε καποιες περιπτωσεις επισης που εχει πολυ ζεστη μπορει να το παθει ( εκτος και αν το παρακανεις με βολτ - βατ , συνεχομενες και μεγαλες τζουρες και υπερθερμενετε  :)

Αποσυνδεδεμένος seilogeo

• *
  • 8
« Απάντηση #325 στις: Οκτ 16, 2015, 13:12 »
Επισης να προσθεσω για τα volt οτι παιξουν αρκετο ρόλο στην υπερτροφοδοσια δεν μπορεις να εισαι με 3.3 ή 3.4 και μην δεν εχεις υπερτροφοδοσια.
Οι 1.2 αντιστασεις θελουν 3.6+,  για να ειναι οκ.

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #326 στις: Οκτ 16, 2015, 13:19 »
Σωστό κι αυτό, συνήθως παίζω σε χαμηλά volt/watt. Στα υπόψη κι αυτό.

Πάντως ο πρώτος ατμοποιητής μόλις δοκιμάστηκε και φαίνεται να ίσιωσε. Θα κρατήσω και τα ψηλότερα volt για σιγουριά.

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • **
  • 372
« Απάντηση #327 στις: Οκτ 16, 2015, 13:44 »
Γεια σας και απο εμενα.
Ειμαι νεος ατμιστης (1 μηνος) και χρησιμοποιω τον GS AIR και τον GS AIR M.
σας ευχαριστω για τα πολυ χρησιμα που διαβασα εδω μεσα, γιατι και εγω αρκετες φορες εχω τα ιδια προβληματα.
μια χαζη ερωτηση θελω να κανω:
οταν λεμε "Πιασε την βαση , χτυπησε την ελαφρα πανω σε τραπεζι κατι .. απο το κατω μερος[/size] "

τι ακριβως ενοουμε?

• **
  • 173
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #328 στις: Οκτ 16, 2015, 13:55 »
Κανε ολα τα υπολοιπα και αν δεν ..........  τοτε υπαρχει ενδεχομενο να εχει θεμα η βαση του ατμοποιητη .
Τον ξεβιδωνεις σαν να θες να τον γεμισεις και δεν τον εχεις βιδωμενο στην μπαταρια . Σου μενει λοιπον το πυρεξ μερος με το ντριπακι και η βαση με την αντισταση πανω .
το μερος με την αντισταση λοιπον ( εκει που βιδωνει η αντισταση ) , το χτυπας λιγο ( ελαφρα ) 2-3 φορες , αυτο που θα ακουμπαει στο τραπεζι ειναι αυτο που ακουμπαει και καλα στην μπαταρια .
Και οχι κατω απο 3.6 βολτ ( εγω δεν το παω ουτε πανω απο 3.9 γιατι μου χαλαει τη γευση ) .

Στο μαγαζι μου το εκαναν αντιστροφα , το δευτερο μερος το γυρισαν αναποδα στο τραπεζι και χτυπουσαν τον ... πισινουλι του  :)) :)) με τον ατμοποιητη ως εξης . Βαλαν εκει στο πισω μερος του πανω τον αλλον ατμοποιητη και βαρεσαν με ενα σφυρακι 2-3 φορες .

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • **
  • 372
« Απάντηση #329 στις: Οκτ 16, 2015, 14:19 »
ευχαριστώ πολύ για τη κατατοπιστική απαντηση!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 667731 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 365393 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 330 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 482 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20926 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 880290 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 470201 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1919004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 526057 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1723 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 379191 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos