Άρα βγαίνει και σε 1.5 με βαμβάκι? Γιατί μου είχαν πει σε ένα κατάστημα ότι θα έρχονται πλέον μόνο οι 1.2 που είναι νέες, με βαμβάκι κλπ.
Πάντως να πω (τουλάχιστον για τη μια 1.2 που έχω δουλέψει) ότι είναι ναι μεν οκ από γεύση κλπ (χωρίς να βρίσκω διαφορά από τις κλασσικές 1.5) αλλά κάνει έτσι σαν πολλές σπίθες να σου έρχονται στη γλώσσα που και που όταν ρουφάς, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ με τις κλασσικές των 1.5
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Πήγα πριν φύγω για δουλεία να γεμίσω τον 2ο gs air μου με υγρό και όπως τον άνοιγα, ξεβύδωσε και το τζαμάκι και το πάνω ασημί μέρος του. Είδα σε προηγούμενο ποστ (που δεν βρίσκω τώρα) ότι έχει συμβεί και σε άλλον να βγει το τζαμάκι (και καλύτερα γιατί το καθαρίζεις πιο εύκολα) αλλά είχε βγει και το πάνω ασημί μέρος? Αυτό θα κουμπώνει πάλι?
Έτσι μου έχει γίνει όπως του παιδιού σε προηγούμενο ποστ (αλλά εμένα δεν έχει σπάσει το τζαμάκι):
Από ότι βλέπω τώρα που γύρισα, δεν μπαίνει, εκτός και αν έχετε κάποια ιδέα. Αλλιώς πάω για ένα τέτοιο:
http://www.dotshop.gr/pyrex-air-gs.html
Με τα πολλά τελικά, βίδωσε το τζαμάκι. Γίνεται δουλειά, δεν χάνει, δεν ξεβιδώνει εύκολα το τζάμι αλλά θέλει κάποιο ζόρι για να βγει. Οπότε με προσοχή και βλέπουμε για πόσο θα με βγάλει.