vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

298 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, manoslykos, vasim, I.P, Mulder, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Συνδεδεμένος Tem

• 9688
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #270 στις: Σεπ 03, 2015, 13:14 »
Θα μπορούσες ενδεχομένως να προτιμήσεις τις GS Air Pure Cotton Head που είναι νεότερες από τις κλασσικές κεφαλές.

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
« Απάντηση #271 στις: Σεπ 03, 2015, 17:52 »
Άρα βγαίνει και σε 1.5 με βαμβάκι? Γιατί μου είχαν πει σε ένα κατάστημα ότι θα έρχονται πλέον μόνο οι 1.2 που είναι νέες, με βαμβάκι κλπ.

Πάντως να πω (τουλάχιστον για τη μια 1.2 που έχω δουλέψει) ότι είναι ναι μεν οκ από γεύση κλπ (χωρίς να βρίσκω διαφορά από τις κλασσικές 1.5) αλλά κάνει έτσι σαν πολλές σπίθες να σου έρχονται στη γλώσσα που και που όταν ρουφάς, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ με τις κλασσικές των 1.5

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Πήγα πριν φύγω για δουλεία να γεμίσω τον 2ο gs air μου με υγρό και όπως τον άνοιγα, ξεβύδωσε και το τζαμάκι και το πάνω ασημί μέρος του. Είδα σε προηγούμενο ποστ (που δεν βρίσκω τώρα) ότι έχει συμβεί και σε άλλον να βγει το τζαμάκι (και καλύτερα γιατί το καθαρίζεις πιο εύκολα) αλλά είχε βγει και το πάνω ασημί μέρος? Αυτό θα κουμπώνει πάλι?

Έτσι μου έχει γίνει όπως του παιδιού σε προηγούμενο ποστ (αλλά εμένα δεν έχει σπάσει το τζαμάκι):

Από ότι βλέπω τώρα που γύρισα, δεν μπαίνει, εκτός και αν έχετε κάποια ιδέα. Αλλιώς πάω για ένα τέτοιο: http://www.dotshop.gr/pyrex-air-gs.html

Με τα πολλά τελικά, βίδωσε το τζαμάκι. Γίνεται δουλειά, δεν χάνει, δεν ξεβιδώνει εύκολα το τζάμι αλλά θέλει κάποιο ζόρι για να βγει. Οπότε με προσοχή και βλέπουμε για πόσο θα με βγάλει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 04, 2015, 15:01 από stopapali »

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Through the darkest night..cms the brightest light
« Απάντηση #272 στις: Σεπ 06, 2015, 13:59 »
Έχει υπολογίσει κάποιος το κόστος της επισκευής? Επίσης θα μπορούσαν να αναφερθούν τα υλικά που χρειάζονται?
Ευχαριστώ
Σου ετοιμάζω ένα βιντεάκι,θα κάνω EDIT να το δεις σε καμιά 10-15 λεπτά.

Λίγο καθυστέρησα αλλά δεν υπολόγισα την ποιότητα του βίντεο και με πήρε παραπάνω για να το ανεβάσω.
Έχε στο μυαλό σου ότι την συγκεκριμένη κεφαλή την έχω ανοίξει ήδη 1 φορά,οπότε και ανοίγει πιο εύκολα,
θα χρειαστείς πιθανόν και δευτερη πενσούλα για να την ανοίξεις την πρώτη φορά.

[youtube]nKAm3Dj2kVk[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 195
« Απάντηση #273 στις: Σεπ 07, 2015, 09:50 »
Ελαχιστοι ασχολουνται πλεον με την επισκευη εργοστασιακων αντιστασεων και αυτοι απο χομπι παρα για οικονομικο οφελος.
Υπαρχουν επισκευασιμοι ατμοποιητες που ειναι ακριβως γι'αυτη τη δουλεια.
Οι εργοστασιακοι δεν προοριζονται για επισκευη και δε προκειται να κανουν τη ζωη σου ευκολη.
Αν μπορεις να ανοιξεις και να επισκευασεις μια ανταλλακτικη αντισταση μπορεις μεσα σε 5 λεπτα το πολυ να σεταρεις εναν επισκευασιμο σε 5 λεπτα με κλειστα ματια με πολυ ανωτερη γευση.
Αν δεν εχεις ξαναστριψει αντισταση σε επισκευασιμο δε θα εμπλεκα με επισκευες, αποψη μου.
Αν καταφερνεις να βγαζεις περιπου 2 εβδομαδες με την εργοστασιακη αντισταση τοτε το κοστος τους ειναι πολυ χαμηλο σε ημερησια βαση.
Κατα την αποψη μου οι επισκευασιμοι δεν ειναι για μειωση κοστους αντιστασεων αλλα για καλυτερη αποδοση, κυριως σε γευση.
Μπορει το συρμα και το βαμβακι να φαινονται φτηνα αλλα μεχρι να βρεις τι σου κανει (silica, cotton, παχος συρματος κλπ) ως συνηθως θα εχεις δωσει ενα καλο ποσο.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
« Απάντηση #274 στις: Σεπ 11, 2015, 21:18 »
Χμμ έβαλα τη δεύτερη Ni200 που πήρα για τον GS Tank και ό,τι και να κάνω (μέχρι και... ψυγείο την άφησα για λίγο) το iStick 40W μου τη διαβάζει 0.16 αντί για 0.15. Το ίδιο και το SX Mini (0.164). Άρα φαντάζομαι η κεφαλή από μόνη της είναι τόσο, οπότε δεν υπάρχει θέμα να την κλειδώσω εκεί, σωστά;

• **
  • 163
« Απάντηση #275 στις: Σεπ 11, 2015, 23:09 »
Εγώ σήμερα πήρα μια αντίσταση 1.5. Δούλευε κανονικά. την έβλεπε 1.5 και 1.4. Κάποια φάση βγάζω τον gs air και βάζω πάνω έναν justfog που έχω. Κάνω κάνω και μετά από κάποια ώρα βάζω πάλι τον gs air. Την αντίσταση την έβλεπε 0.1, 0,3 κλπ και δεν έφτιαχνε με τίποτα. Και έβαλα μια άλλη και οκ.

Αποσυνδεδεμένος mpol

• **
  • 353
  • Μιχάλης
« Απάντηση #276 στις: Σεπ 11, 2015, 23:36 »
Βρε παιδιά , υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Και εξηγούμαι:
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν δύο ΟΛΟΙΔΙΟΙ ατμοποιητές (3ml).
Ο ένας  , της NOBACCO ο OSTRIA.
Ο άλλος , ο ELEAF GS AIR. Τιμή ίδια.
Με αντιστάσεις οργανικού βαμβακιού και οι δυο τους.
H ELEAF λέει ότι ο δικός της είναι από ατσάλι. Έτσι μου είπε χθες και η υπάλληλος του Alterego!!
Η NOBACCO λέει ότι ο δικός της δεν είναι από ατσάλι , ούτε όμως
και ο ELEAF , διότι-όπως μου είπε η υπάλληλος της Nobacco- κατασκευάζονται
στο ίδιο εργοστάσιο.

Ερώτημα: Είναι οι δύο αυτοί ατμοποιητές ΟΜΟΙΟΙ;;
Είναι κάποιος από τους δύο από ατσάλι;;
Έχουν τον ΙΔΙΟ κατασκευαστή και απλώς αλλάζει το όνομα;
Έχουν την ίδια γεύση-ποιότητα;
Όποιος φίλος μπορεί και ξέρει , ας μας δώσει μια απάντηση.
Ποιος λέει την αλήθεια;
Σας ευχαριστώ πολύ.
http://www.nobacco.gr/el/e-shop/accessories/atmopoiites-126/atmopoiites-ego-510-130/3158-01-01-1413-nobacco-ostria-glassomizer-detail#%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE

http://www.alterego.gr/e-shop/atomizers/airflow-clearomizers/eleaf-gs-air-2616/eleaf-gs-tank-glassomizer.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 12, 2015, 00:42 από mpol »

Συνδεδεμένος Tem

• 9688
« Απάντηση #277 στις: Σεπ 12, 2015, 03:59 »
Πρόκειται σαφώς για το ίδιο προϊόν με διαφορετική ονομασία.
Είναι δηλαδή ο GS-Tank Atomizer.
http://www.eleafworld.com/gs-tank-atomizer/
Λογικά δεν είναι stainless steel. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει τόσο από την περιγραφή του προϊόντος στο παραπάνω link όσο και από την ίδια τη συσκευασία της eleaf στην οποία δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4140
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #278 στις: Σεπ 12, 2015, 14:06 »
Νομίζω ότι είναι επινικελωμένος χαλκός το υλικό, σίγουρα πάντως πρόκειται για τον ίδιο ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος mpol

• **
  • 353
  • Μιχάλης
« Απάντηση #279 στις: Σεπ 12, 2015, 15:58 »
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Άρα η Nobacco λέει την αλήθεια.
Η Alter ego τον αναφέρει ως ατσάλινο(στα τεχνικά χαρακτηριστικά).
http://www.alterego.gr/e-shop/atomizers/airflow-clearomizers/eleaf-gs-air-2616/eleaf-gs-tank-glassomizer.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 12, 2015, 16:50 από mpol »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #280 στις: Σεπ 13, 2015, 23:37 »
Χμ στον GS Tank έχει προσέξει κανένας μικροδιαρροες που βγαίνουν σε μπουρμπουλήθρες (όχι όμως σε διαρροή από κάτω) όταν πέφτει η στάθμη του υγρού περίπου στο μισό;

Sent from my ViperOne powered HTC One M7

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #281 στις: Σεπ 13, 2015, 23:51 »
akpe όταν πέσει η στάθμη στο μισό τότε ακούς κάτι σαν μπουρμπουλήθρες αλλά όχι διαρροή.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #282 στις: Σεπ 13, 2015, 23:52 »
Ακριβώς αυτό, μου έκανε εντύπωση, μια δύο φορές ρούφηξα δυνατά και καθάρισε, μαζεύτηκε μεν λίγο υγρό κάτω από το drip tip αλλά ευτυχώς δε μου ήρθε στο στόμα :D

Sent from my ViperOne powered HTC One M7

• **
  • 163
« Απάντηση #283 στις: Σεπ 14, 2015, 01:10 »
@akpe

Κάνεις τζούρες πατώντας το κουμπί πρώτα και μετά αρχίζεις να ρουφάς ή σχεδόν ταυτόχρονα?

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #284 στις: Σεπ 15, 2015, 16:19 »
Πηγα σημερα και πηρα μια κεφαλη 1.2Ω και μπορω να πω οτι θελει 2-3W παραπανω για να αποδοσει τα ιδια με την 1.5Ω. Πιστευω ομως οτι η γευση ειναι μια σκαλα παραπανω. Ο ατμος τα ιδια. Και αυτο που μου κανει εντυπωση, δεν κανει σκασιματα η αντισταση. Στα 25W που την δοκιμασα, ο ατμος ειναι πολυ ζεστος.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 15, 2015, 16:41 από Shadowjump »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 731 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 257916 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715398 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372899 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387946 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678595 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 675 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1271 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22212 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2324 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886562 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.