Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

444 επισκέπτες, 5 χρήστες
Αποστολης, Tem, infierno, manoslykos, saltcity

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)  (Αναγνώστηκε 72382 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κατερίνη
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #225 στις: Ιουλ 31, 2015, 21:40 »
Καλησπέρα παιδιά. Νέος ατμιστής 10 περίπου ημερών. Έχω το απλό GS-air σε ένα iStick 50W και έχω τεράστιο πρόβλημα με gurgling. Ανεξαρτήτως Watt, αεράτης ή μη τζούρας κλπ απίστευτο gurgling. Άλλαξα και μια κεφαλή αλλά τίποτα, τα ίδια. Εν τω μεταξύ αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το βγάζω και το καθαρίζω τελείως, οι πρώτες 2 τζούρες είναι νορμαλ και λειτουργεί όπως πρέπει . Από κει και έπειτα αρχίζει το χάος. Είναι πρόβλημα κεφαλών; Στους άλλους ατμοποιητές που έχω δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Xαλάνδρι
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #226 στις: Αυγ 01, 2015, 12:33 »
Ξεβιδωσε το τανκ εχοντας αφησει τη βαση με την κεφαλή του ατμοποιητή πανω στο istick. Τίναξε το istick σα θερμομετρο 4-5 φορες και μετα πατα συνεχομενα για 5-6 δευτερόλεπτα το κουμπι ενώ θα φυσας την κεφαλη. Δοκιμασε το κ πες μας.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #227 στις: Αυγ 01, 2015, 12:54 »
Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Το έκανα αυτό που είπες. Τώρα ήταν σχετικά καλά για 4-5 τζούρες και στη συνέχεια επανήλθε το gurglin και ελαφρύ spitting.  Το δοκίμασα και στα 20W που είναι το εργοστασιακό όριο των κεφαλών με φουλ ανοιχτη την εισαγωγή αέρα αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης όταν το φυσάω από τo drip tip για να δω αν έχει πάρει υγρό μέσα στην καμπάνα ακούγεται πεντακάθαρο και δε βγάζει και τίποτα από τις τρύπες εισαγωγής αέρα.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #228 στις: Αυγ 01, 2015, 14:45 »
Μηπως εχει ξεβιδωθει το τζαμακι και παιρνει αερα κ στα κανει αυτα; Βγαλε το τανκ απ τη βαση του ατμοποιητη κ οπως το κρατας αναποδα, τσεκαρε εαν ειναι βιδωμενα σφιχτα μεταξυ τους τα δυο μεταλλικα τμηματα που συγκρατουν το τζαμι.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #229 στις: Αυγ 01, 2015, 17:29 »
Το έλυσα και το ξαναέστησα αλλά τα ίδια. Ίσως να έπεσα σε προβληματικές κεφαλές ή ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο κομμάτι και να χάνει από κάπου, τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #230 στις: Αυγ 02, 2015, 17:46 »
Μολις το επαθε και η γυναικα μου στο δικό της κ της το ελυσα κι εγω. Το πρόβλημα ηταν πως τα 3 κομματια απο τα οποια αποτελειται το τανκ, ειχαν χαλαρώσει μεταξυ τους. Η κολλα στο σπειρωμα του εσωτερικου σωληνα ειχε ξεραθει με αποτελεσμα να ξεβιδωθει λιγο. Το βιδωσα σφιχτα κ ολα οκ.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #231 στις: Αυγ 02, 2015, 17:52 »
Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι έκανες σε παρακαλώ; Μιλάε για τον απλό gsair με τη ρύθμιση εισαγωγής αέρα με τη βιδούλα σωστά; Το τανκ του λύνεται; Νόμιζα πως όχι. Ποιο ακριβώς σπείρωμα είχε πρόβλημα;

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #232 στις: Αυγ 02, 2015, 18:09 »
Κανονικα δε λυνεται. Κι αυτο γιατι έχει κόλλα που εμποδιζει να λυθει στα κομματια του. Απο το βιδωσε ξεβιδωσε για γεμισμα ομως, η κολλα αυτη φθειρεται κ τελικα χαλαρωνουν τα κομματια μεταξυ τους μερικες φορες. Δοκιμασε αν εινα καλα σφιγμενα. Δοκιμασε να το λυσεις τελειως.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #233 στις: Αυγ 02, 2015, 18:12 »
Εσύ το έχεις λύσει;Αν λυθεί μετά μήπως υπάρχει πρόβλημα στην επανασυναρμολόγηση;  O δικός μου είναι καινούριος κιόλας. Ούτε 5 γεμίσματα δεν έχουν γίνει. Και πρακτικά το παρουσίασε το πρόβλημα σχεδόν από την αρχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 02, 2015, 18:53 από tsabasid »

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #234 στις: Αυγ 02, 2015, 18:56 »
Μου λυθηκε τυχαια. Οχι κανενα προβλημα μετα το βιδωσα παλι κανονικα.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #235 στις: Αυγ 02, 2015, 19:01 »
Μάλιστα... Εγώ προσπάθησα και να το λύσω αλλά δεν τα κατάφερα. Αύριο πιστεύω να τον πάω στο κατάστημα από όπου τον πήρα γιατί έχει λιγότερο από 10 μέρες και να το δουν και αυτοί.

Αποσυνδεδεμένος alexvan

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #236 στις: Αυγ 07, 2015, 13:42 »
Να μεταφέρω την ενημέρωση από κατάστημα Nobacco απ'όπου προμηθεύτικα τον ενλόγω (MAS 20Wplus) ότι αλλάζει το τανκάκι, απλά δεν υπάρχει σε απόθεμα το ανταλλακτικό.

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΠΑΙΑΝΙΑ
« Απάντηση #237 στις: Αυγ 11, 2015, 19:41 »
Μολις παρελαβα το δικο μου.
Μιας και θα χρησιμοποιηθει σε μια απλη μπαταρια στα 3,7 Volt δε νομιζω να ειμαι σε θεση να πω πολλα για αυτον.
Αυτη τη στιγμη ατμιζω στο Genitank Mini αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τη διαρκεια ζωης των Kanger Dual Coils.
Εκανα στον GS Air ενα απλο πλυσιμο με νερακι και αφου στεγνωσε καλα του κοτσαρα μεσα Torque 56 της Halo στα 12mg και μετα απο ενα εικοσαλεπτο αραλικι να το ρουφηξει με την ησυχια του πηρα μερικες συντομες ρουφηξιες.
Εχω παθει ταρακουλο απο τα Kanger, τωρα πια ρουφαω μεχρι 5 δευτερα max και αφηνω και 1-2 λεπτα κενο αναμεσα στις ρουφηξιες.
Επισης κοιταω και πισω απο την πλατη μου καθε τρεις και λιγο και κουβαλαω και σκορδα.
Το airflow στη μαμα θεση μια χαρα ειναι, δε βλεπω να το πειραζω, η γευση μια χαρα επισης απο το πρωτο vape, η παραγωγη ατμου ηταν αρκετα καλη αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για το πιο καθαρο υγρο της Halo που δεν ειναι σκετη μεντα (πολυ υψηλο ποσοστο PG στο Torque 56) οποτε δε περιμενεις και ντουμανι.
Γενικως νιωθω πολυ...περιορισμενος αυτη τη στιγμη εχοντας επιβαλει στρατιωτικη πειθαρχεια στο πως ατμιζω, δε μπορει να ακουω για 2 και 3 εβδομαδες απο αλλους και'γω να βγαζω 2 μερες απο τα coils γ@#ώτ γ@#ώτ οποτε ψαχνομαι.
Καποια στιγμη το βραδυ θα τραβηξω ομως καμια γερη μακροσυρτη να δω τι ψαρια πιανει και τα ξαναλεμε.
Μου αρεσει αυτο που βλεπω, καινουριο atty ειναι, φυσικα και θα μου αρεσε ;)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #238 στις: Αυγ 11, 2015, 22:29 »
Φιλε μου εγω τις αλλαζα ανα 20 ml χωρις κανενα προβλημα,αντεχαν κι αλλο αλλα μπορει να εχανε σε γευση,για την υγεια μας καλο ειναι να μην τις παμε 40-50ml που παρολο που μου αντεχαν τοσο

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κηφισιά
« Απάντηση #239 στις: Αυγ 12, 2015, 00:14 »
Καλησπερα. Πηγα και πηρα ενα iStick 40 σημερα και ειπα να παρω και εναν ατμοποιητη eLeaf GS. Μαζι με αυτον πηρα και μια αντισταση Ni200, αυτη που δινει η eLeaf στο πακετακι Eleaf GS Tank Atomizer TC.

Ειναι η πρωτη μου επαφη με πειραγματα θερμοκρασιας και μπορω να πω πως μια ωρα τωρα, παιδευομαι να βρω την σωστη θερμοκρασια  :tongue_smilie:

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν βγαζει τοσο ντουμανι οσο βγαζει ο Epsilon S-BDC της Nobacco. Βεβαια εχει πολυ παραπανω γευση.

Κανα hint για την θερμοκρασια απο καποιον που το εχει δοκιμασει;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258919 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718180 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374085 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263131 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680596 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887777 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.