Μολις παρελαβα το δικο μου.
Μιας και θα χρησιμοποιηθει σε μια απλη μπαταρια στα 3,7 Volt δε νομιζω να ειμαι σε θεση να πω πολλα για αυτον.
Αυτη τη στιγμη ατμιζω στο Genitank Mini αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τη διαρκεια ζωης των Kanger Dual Coils.
Εκανα στον GS Air ενα απλο πλυσιμο με νερακι και αφου στεγνωσε καλα του κοτσαρα μεσα Torque 56 της Halo στα 12mg και μετα απο ενα εικοσαλεπτο αραλικι να το ρουφηξει με την ησυχια του πηρα μερικες συντομες ρουφηξιες.
Εχω παθει ταρακουλο απο τα Kanger, τωρα πια ρουφαω μεχρι 5 δευτερα max και αφηνω και 1-2 λεπτα κενο αναμεσα στις ρουφηξιες.
Επισης κοιταω και πισω απο την πλατη μου καθε τρεις και λιγο και κουβαλαω και σκορδα.
Το airflow στη μαμα θεση μια χαρα ειναι, δε βλεπω να το πειραζω, η γευση μια χαρα επισης απο το πρωτο vape, η παραγωγη ατμου ηταν αρκετα καλη αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για το πιο καθαρο υγρο της Halo που δεν ειναι σκετη μεντα (πολυ υψηλο ποσοστο PG στο Torque 56) οποτε δε περιμενεις και ντουμανι.
Γενικως νιωθω πολυ...περιορισμενος αυτη τη στιγμη εχοντας επιβαλει στρατιωτικη πειθαρχεια στο πως ατμιζω, δε μπορει να ακουω για 2 και 3 εβδομαδες απο αλλους και'γω να βγαζω 2 μερες απο τα coils γ@#ώτ γ@#ώτ οποτε ψαχνομαι.
Καποια στιγμη το βραδυ θα τραβηξω ομως καμια γερη μακροσυρτη να δω τι ψαρια πιανει και τα ξαναλεμε.
Μου αρεσει αυτο που βλεπω, καινουριο atty ειναι, φυσικα και θα μου αρεσε