vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

595 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #435 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 20:49 »
καλησπερα φιλε.
το ιδιο επαθα κ εγω με τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. πλεον ειμαι με τον TRON κ εχω βρει την ησυχια μου :thumpup:
το μονο που ειναι πολυ αερατος σε σχεση με τον gs...

εχω ενα μικρο θεματακι με το πολυ αερατος αλλα ελπιζω να το συνηθισω. το ηξερα αυτο αλλα οκ μια ενδιαφερουσα αλλαγη θαναι πιστευω

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #436 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 23:22 »
οι 1.2 ωμ δουλευουν ικανoποιηττικα για 2 γεμισματα στον gs tank και επειτα χαλαει η γευση τελειως και ειναι για πεταμα

Είναι γεγονός ότι δεν είναι και οι μακροβιότερες κεφαλές αλλά όχι και έτσι.
25-30 ml τα βγάζουν για πλάκα. Την τελευταία φορά που άλλαξα κεφαλή στον air ήταν στις 12/12 (δες post #402) κάνω ~1,5ml vamp vape κάθε μέρα και αντέχει ακόμη χαλαρά.
Στον δε tank είμαι ήδη στο 4ο γέμισμα και βέβαια γεύση αναλλοίωτη (αν και προτιμώ τον air για να πω την αλήθεια).

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
« Απάντηση #437 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 10:17 »
τι να πω φιλε μου δεν εχω εμπειρια απο τις 1.2 για να κανω συγκριση με παλιοτερα

ειχα παρει μια καποια στιγμη για δοκιμη αλλα η αποδοση για τα γουστα μου ηταν υποδεεστερη σε χτυπημα απο τις 1.5 και την εβγαλα νωρις χωρις να χρειαζεται αλλαγη. αυτη ηταν η μικρη εμπειρια μου με αυτες. αγορασα παλι τωρα επειδη ειχα θεμα με τις 1.5. η αληθεια ειναι οτι τις 3 απο τις 5 χρησιμοποιησα τις αλλες τις παρατησα τελειως αθικτες γιατι τσαντιστηκα...

παντως στις 1.5 αδιαμφισβητητα διοχετευτηκαν στην αγορα κατωτερης ποιοτητας αντιστασεις. εν τω μεταξυ πριν απο λιγο παρελαβα τον tron-t οποτε τον εβαλα στην ακρη τον eleaf παρολο που με την αντισταση απο egrip πηγαινε κανονι ως τωρα. μεσα στην απελπισια μου βιαστηκα να παραγγειλω... αν ειχα καθυστερησει μια μερα θα συνεχιζα με τον ιδιον και αντιστασεις e grip. το θεμα ομως ειναι και οτι μεσα σε δεκα μερες περιπου πληρωσα 3 πακετα marllboro,14 αντιστασεις και καινουριο ατμοποιητη χωρις να το ηθελα να το κανω δεν μου ελειπε κατι τοσους μηνες οσο ειχα σωστες αντιστασεις...

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #438 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 11:19 »
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Πήρα χθές 2 αντιστάσεις1.2ωμ αλλα δεν μου την βλέπει το μοντάκι istcik 40w 1.2 αλλα 1.27 και 1.30 και έχω μια γεύση σαν καμμένο.Με τις tc κανένα πρόβλημα και δυστυχώς ξέμεινα και αν παραγγείλω θα έρθουν από εβδομάδα και δεν θα μπορώ να ατμίσω.Εχω τον gs-tank

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
« Απάντηση #439 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 14:47 »
Δεν υπάρχει πρόβλημα.σε όλους έτσι τις διαβάζει απλώς πριν βάλεις το υγρό πρέπει να ρίξεις 10 σταγόνες στη μία τρύπα και 10 σταγόνες στην άλλη τρύπα μετά  θα είναι απίστευτη η γευση

Nai_Ego

« Απάντηση #440 στις: Ιανουαρίου 06, 2016, 17:35 »
Δεν βρήκα νήμα για τον GS Air Tank οπότε ρωτάω εδώ, συγγνώμη αν είμαι Off-topic: Εκτός από τις 1,2Ω δουλεύει και με τις 1.5Ω σε VV/VW?

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #441 στις: Ιανουαρίου 06, 2016, 17:48 »
ναι και φυσικα οπως και με της 1,2ω, απλα θέλει λιγοτερα βολτ/βαττ,
προς ενημερωση σου η 1,5ωμ εχει δυο αντιστασεις σταυρωτές ενω η 1,2ωμ εχει μια αντιστασει καθετη (εξου και αν την τσεκαρεις απο κοντα ειναι διαμπερες, επισεις υπαρχουν και η μπλε Ni200 που ομως ειναι για ελενχο θερμοκρασιας οποτε θελεις μοντακι που να το υποστηρίζει

Nai_Ego

« Απάντηση #442 στις: Ιανουαρίου 06, 2016, 17:51 »
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #443 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 20:44 »
Αγορασα για την συζυγο εναν GS Air 2 και εναν GS Tank (τις ιδιες αντιστασεις φορανε). Τους δοκιμασα πανω στο istick 40w, τον GS air τον δοκιμασα και πανω στο istick Basic.

Εντυπωσεις:

- GS Air 2 14mm (πανω σε istick 40w και σε istick Basic). Καλουστικος ατμοποιητης με μπολικο αερα (οχι για τρελες πνευμονικες ομως) και με καλη γευση. Οι αντιστασεις των 0,75Ω επαιζαν καλυτερα απο τις αντιστασεις 1,2Ω στο istick Basic. Του εβαλα και την νικελιου του gs tank και την επαιξε κανονικα στο istick 40w. Οι αντιστασεις νικελιου παιζουν ομως χειροτερα απο τις κανονικες, ιδιως πανω στο istick 40, καθε φορα που τις αφηνα στην ακρη για 10 λεπτα δεν επαιζαν αν δεν ξεκλειδωνα και ξανακλειδωνα την αντισταση. Τραγικες αντιστασεις ή τραγικο μοντακι σε ελεγχο θερμοκρασιας ή ακομα μπορει και τα δυο. Ο ατμοποιητης παντως ειναι πολυ ομορφος με καλη γευση ανω του μετριου, και ενω γνωριζω οτι ειναι χρωμιου μου δινει την εντυπωση πως ειναι ss.
Σιγουρα παιζει καλυτερα απο τα aerotank mini και χειροτερα απο τα aspire K1 βαση εμπειριας. 7/10

- GS TANK 22mm (πανω σε istick 40w). Για μετριες τζουρες ο ατμοποιητης ειναι αριστος, μπορει να καλυψει ενα φασμα ατμιστων απο απλες τζουρες μεχρι ελαφρως αερατες, σε αντιθεση με τον μικρο δεν ζεστενεται αμεσως και παιζει λιγο καλυτερα στον ελεγχο θερμοκρασιας. Ειναι πολυ ομορφος και μοιαζει αν και χρωμιου για ακριβος ατμοποιητης. Δουλευει απροβληματιστα με οποιαδηποτε αντισταση και δινει πολυ καλη γευση. Απλα, καθε φορα που τον γεμιζετε ή του αλλαζετε αντισταση χρειαζεται να τον αφηνετε ησυχο για κανενα 5λεπτο ωστε να μην σας κανει μπουρμπουληθρες. Κλασης ανωτερος απο Aerotank mega. 9/10

Αποσυνδεδεμένος satya

• *
  • 29
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "No mud, no Lotus"
« Απάντηση #444 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 12:53 »
Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Eίμαι noob και μετά από 30 σελίδες διάβασμα, ήθελα να σας ευχαριστήσω  :_love_heart:  για τις απαντήσεις που πήρα από το thread, γιατί ήμουν έτοιμη να τον πετάξω από τον 4ο τον δικό μου τον GS.

Έχω λοιπόν έναν MAS Mini και για τον πρώτο μου μήνα του είχα επάνω έναν απλό ατμοποιητή. Μετά έτσι για την αλητεία πριν καμια βδομάδα πήρα πάλι από Nobacco τον NOBACCO MAS 20W GLASSOMIZER.

Από την αρχή άρχισε σκασίματα, μπουρμπουλήθρες, απίστευτο υγρό στο ντριπτιπάκι και στο σωληνάκι που οδηγεί στο ντριπτιπ. Οκ, λέω κάτι κάνω λάθος. Μπορεί να μου ξέφυγε υγρό. Ανοίγω, καθαρίζω με χαρτοπετσέτες κτλ κτλ... Πάλι τα ίδια.... Αλλάζω αντίσταση μήηηηηηπως και κάτι φταίει από την μαμίσια που φορούσε....(3,6 είπαμε η κάθε μία ε? και είμαι και noob, συγχωρέστε με)

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! :wall:

Λέω οκ, δεν βίδωσα καλά την αντίσταση πέρασε υγρο.... Ξαναμανά κούνημα, στάξιμο, χαρτοπετσέτες φφφφφφ

πολύ κούραση ρε παιδιά!!! :hmmm:

Τον βάζω στην άκρη και ξαναρχίζω με τη σταθερή αξία, τον πρώτο μου ...

Σήμερα λοιπόν είπα ότι ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ Μανδάμ!!!
Δεν τον πλήρωσες 17 γιούρια για να χρησιμοποιείς μόνο το ντριπτιπ που είναι αλανιάρικο στον απλό πλην τίμιο ego!!!!

Τον ξανάνοιξα, καθάρισα πάλι σωληνάκια, έβαλα και χαρτάκι στην οπή της αντίστασης, βίδωσα τα πάντα και

ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΟΙ!!! Όλα βαίνουν καλώς!!!  ;D

Ατμίζω στα 4,2V, η αντίσταση είναι 1,5, έκλεισα τη μία οπή με χαρτοπετσέτα όπως πρότεινε ένας φίλος παραπάνω και προς το παρόν να τον φτύσω πατόκορφα ούτε σαλιαρίσματα μου κάνει, ούτε τίποτα!!!

Και μετά το μακροσκελές της εμπειρίας μου ήθελα να σας ρωτήσω το εξής απλό:
 http://www.dotshop.gr/category-1/bdc-gs-air/  <-ΑΥΤΗ η αντίσταση είναι οκ?

Παρεμπιπτόντως το μουζαχεντίν τύπου κατσαβιδάκι που παρέχεται στη συσκευασία ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ χώρεσε στην οπή για να επιλέξω τον αέρα μου. Χάλι!!! Με κοπιδάκι την έκανα τη δουλειά....

Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία και θα επανάλθω γιατί λόγω απειρίας μπορεί να έχω κάνει απανωτά λάθη στη χρήση. Πάντως θα ήθελα να είναι απλά τα πράματα. Αγοράζω προιόν, βάζω υγρό, ατμίζω.

Αυτά κι ευχαριστώ για την προσοχή σας και τις απαντήσεις σας  :)

Nai_Ego

« Απάντηση #445 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 14:00 »
Καλημέρα satya, ναι κάνει.

Κάτι άλλο: Αν έχεις το mini iStick που βλέπω, το 4,2V είναι εικονικό. Η συσκευή δουλεύει με όριο τα 10w οπότε με αντίσταση 1.5Ω παίζει maximum στα 3,9V.

Αποσυνδεδεμένος satya

• *
  • 29
  • "No mud, no Lotus"
« Απάντηση #446 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 14:08 »
Τέλεια, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Ναι το Mini είναι, οπότε Οκ και γι' αυτό που λες, δίκαιο θα έχεις  :D
Απλά έγραψα αυτό που διαβάζω στο στικάκι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταλαβαίνω ακόμα και πολύ καλά watt, volt, Ohms και λοιπά mantrams ......  :-[

Όποια συμβουλή, καλοδεχούμενη...

Nai_Ego

« Απάντηση #447 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 14:31 »
Έχω τα ίδια ως back-up αλλά με λογότυπο της ELeaf. Το γράφει τόσο στην σελίδα τους http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/3108-01-01-1376-nobacco-mas-mini-fouksia-detail όσο και στο manual. 

Αποσυνδεδεμένος satya

• *
  • 29
  • "No mud, no Lotus"
« Απάντηση #448 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 14:45 »
Εννοούσα για το "εικονικό 4,2V"  :)

Nai_Ego

« Απάντηση #449 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 15:32 »
Μπορείς εύκολα να το υπολογίζεις εδώ: http://www.ohmslawcalculator.com/ohms-law-calculator

Συμπληρώνεις 2 (απ' τις 4) τιμές και σου δείχνει τις υπόλοιπες. Αν βάλεις τα Ω της αντίστασης (πάντα τα ξέρεις) και είτε τα watt ή τα volt σου υπολογίζει τα υπόλοιπα. Έχοντας λοιπόν 1.5Ω αντίσταση και ως όριο τα 10 watt, βλέπεις ότι το mini δουλεύει μέχρι τα 3.9V. Αυτό σαν εργαλείο βολεύει αν αλλάξεις αντίσταση (εγώ προτιμώ τις 1.5Ω) ή αλλάξεις εξοπλισμό. Επίσης, σου δείχνει ότι δεν πρέπει να δουλεύεις τον ατμοποιητή σου κάτω απ' τα τα 3.5V (έχοντας 1.5Ω αντίσταση και ατμοποιητή που λειτουργεί από 8w και πάνω).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450269 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374921 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F