vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

590 επισκέπτες, 1 χρήστης
bloodlessz

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #420 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 18:13 »
Στους 3 μήνες που τον έχω δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Αλλάζω κεφαλές κάθε 10 μέρες και όλες μου βγήκαν καλές εκτός μιας 1,5Ω που ήταν αρκετά γκρινιάρα στην αρχή αλλά την πάλεψα & έστρωσε στην πορεία.
Τα Ω δεν φταίνε, μάλλον είναι ελαττωματική η κεφαλή ή δεν έκατσε καλά στη βάση.

Μήπως πήρε το μάτι σου τις κεφαλές 0,75Ω???
Περιμένω να τις στοκάρει για να κάνω παραγγελία μαζί με το istick basic και δεν τις βλέπω πουθενά.

Οχι, εψαξα λιγο αλλα δεν βρικα κατι. Ενδιαφερουσες φαινονται παντως και θα ηθελα και εγω να τις δοκιμασω.

Αποσυνδεδεμένος dalai

• *
  • 49
« Απάντηση #421 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 21:27 »
Ειχα ξαναγραψει σε ενα νημα για τις κεφαλες του  GS Air και τις πολλαπλες προσπαθειες για επισκευη . Το νημα ειναι awg30  αλλα το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο . Οτι  και να εκανα το αποτελεσμα ηταν ενα: το φυτιλι μυριζε  βαμβακιλα...  Και δοκιμασα πολλα .Αλλαγη στα βαμβακια, αλλαγη στις αντιστασεις ,κρατημα της ιδιας αντιστασης, πλυσιμο κλπ κλπ.Απο τη μανια μου να καταλαβω τι κανω λαθος χαλουσα καινουργιες κεφαλες μονο και μονο για να αλλαξω το φυτιλι και να αποκλεισω αλλους παραγοντες.Δεν ηταν θεμα κοστους.Ηταν θεμα να το "αποκωδικοποιησω".
Τελικα στο μονο που ειδα πραγματικα να επανερχεται η αντισταση σχεδον στην εργοστασιακη της κατασταση ειναι το dry burning με μερικο λυσιμο. Δηλαδη ανοιξα το καπακι και εβγαλα το κιλινδρικο βαμβακι.  Επειτα χωρις να πειραξω τα νηματα  απο τη βαση  τα βιδωσα στο μοδακι  και φισοντας συνεχεια  προς τις αντιστασεις αρχισα να τις καιω μεχρι που πηρε φωτια η μακα και καθαρισε .Το μυστικο ειναι οτι τα νηματα που εχουν μεσα οι αντιστασεις ΔΕΝ ειναι απο βαμβακι και δεν καιγονται αλλα επανερχονται στην αρχικη τους κατασταση.Μαλλον προκειτε περι υαλονηματων. Εκει ερμηνευω και την αποτυχια μου στο να επαναφερω την αντισταση οταν αλλαζα τις αντιστασεις και εβαζα φυσικο βαμβακι. Οι κεφαλες εχουν τοσο μικρο χωρο καυσης που ειναι αδυνατον μια τοσο μικρη ποσοτητα απο φυσικο βαμβακι να αντεξει 10-15 watt . Απο την αλλη αν προσπαθησετε να βγαλετε το υαλονημα απο την αντισταση πριν το dry burning θα διαπιστωσετε οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το ξαναεγκαταστησετε μεσα στην αντισταση ,γιατι πραγματικα ειναι μια σταλια.
Για την ωρα λοιπον απλως αφαιρω το μεγαλο βαμβακι και καιω την φυτιλο αντισταση ολη μαζι.Μετα ενα απλο μπανακι να φυγει η σκονη και το ξανακλεινω.
Αν ποτε μαθωω τι υλικο εχει η φυτιλο αντισταση και μπορεσω να το προμηθευτω τοτε θα κανω πληρη αντικατασταση.
Θα παρω και μια 100% cotton  που διαφημιζουν να δω τι διαφορες εχει...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 20, 2015, 16:07 από dalai »

Αποσυνδεδεμένος kermitlabros

• **
  • 158
« Απάντηση #422 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 21:33 »
Απλά, αλλάζεις, περνεις ένα ναυτιλο και ησυχαζεις.... Εγώ που τον ναυτιλο τον έχω πάνω από 2  χρόνια, είπα να δοκιμάσω τον gs tank.. Καμιά σχέση με ναυτιλο... Μπορμπουληθρες και αράχνες γλυκιά μου, ζεστός ατμος, χειρότερη γεύση από τις 1.8 του ναυτιλου.. το μετάνιωσα που τον πήρα

Sent from G2 via Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ambient

• **
  • 417
  • Δημήτρης
« Απάντηση #423 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 00:24 »
Στους 3 μήνες που τον έχω δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Αλλάζω κεφαλές κάθε 10 μέρες και όλες μου βγήκαν καλές εκτός μιας 1,5Ω που ήταν αρκετά γκρινιάρα στην αρχή αλλά την πάλεψα & έστρωσε στην πορεία.
Τα Ω δεν φταίνε, μάλλον είναι ελαττωματική η κεφαλή ή δεν έκατσε καλά στη βάση.

Μήπως πήρε το μάτι σου τις κεφαλές 0,75Ω???
Περιμένω να τις στοκάρει για να κάνω παραγγελία μαζί με το istick basic και δεν τις βλέπω πουθενά.
Προφανώς αυτές εννοείς.
http://www.cvapor.com/5pcs-eleaf-gs-air-pure-cotton-coil-head-with-kanthal-wire.html
Με τη χρήση του κουπονιού "CHRISTMAS15OFF" η τιμή πηγαίνει στα 7,82$.

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #424 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 14:45 »
Καλημερα κατοπιν συμβουλης ,πηρα σαν δωρο τον gs αλλα με αντιστασεις του e-grip joytech,δεν χανεται τιποτε να δοκιμασετε.

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
« Απάντηση #425 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 16:02 »
ειδες διαφορα σε σχεση με την 1.2 γιατι μου το εχουν προτεινει και σε μενα.καλυτερη γευση?

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #426 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 13:39 »
ειναι για δωρο,το οποιο λογω μεσης[ειμαι ξαπλα]δεν το εχω δωσει ακομα

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #427 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 20:53 »
Έφυγε παραγγελία στην Κίνα και για τα 3 είδη (0,75Ω, 1,2Ω & e-grip).
Του Αγίου Βαλεντίνου που θαρθούν θα τους κάνω συγκριτικό τεστ σε GS Air & GS Tank...

Αποσυνδεδεμένος SpyrosG

• **
  • 400
« Απάντηση #428 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 00:48 »
Κάνουν οι ανταλλακτικες του e-grip στον gs-tank??

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #429 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 10:12 »
To επάνω λαστιχάκι της κεφαλής του egrip, είναι πιο χοντρο από αυτο της κεφαλής του gs air. Θα δουλέψει μεν, δε θα βιδώνει μέχρι τέρμα το τανκ στη βάση δε.
Μπορείτε μέ ένα κοπίδι να λεπτύνετε το λαστιχάκι της κεφαλής egrip. Έχει ένα "σκαλάκι" στην κορυφή του που μπορείτε να το "φάτε" με το κοπίδι χωρίς να το βγάλετε από την κεφαλή.
 Έτσι θα κάνει μια χαρά και θα βιδώνει και τέρμα το τανκ.

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #430 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 11:56 »
Απλά, αλλάζεις, περνεις ένα ναυτιλο και ησυχαζεις.... Εγώ που τον ναυτιλο τον έχω πάνω από 2  χρόνια, είπα να δοκιμάσω τον gs tank.. Καμιά σχέση με ναυτιλο... Μπορμπουληθρες και αράχνες γλυκιά μου, ζεστός ατμος, χειρότερη γεύση από τις 1.8 του ναυτιλου.. το μετάνιωσα που τον πήρα

Sent from G2 via Tapatalk

Διαφωνώ..
ο gs tank (22mm) δεν εχει μπουρμπουλήθρες, παρα μονο οταν παλαίωση η αντίσταση, ο gs air m και gs air ms σε συνδιασμο με την 1,2ωμ λογου του οτι δεν ειναι τυφλος ο πολος τους στη βασει Ναι εχει μπουρμπουληθρες... για αραχνες δεν ξερω, νυχτερηδες ισως...  ::) 

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #431 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 22:11 »
Έχω τον GS Tank εδώ και 2 μέρες με τις κεφαλές 1,2Ω.
Μπουρμπουλήθρες και λοιπά εννοείται ότι δεν παίζουν.
Παραγωγή ατμού μικρότερη από τον GS Air με τέρμα ανοικτό τον αέρα στα ίδια Watts!!!
Ερώτηση: Είναι δυνατόν με την ίδια κεφαλή στον tank να έχω πολύ εντονότερη γεύση απ' ότι στον air???
Η γεύση του έτοιμου smoke-x μου φαίνεται εντονότατη στον tank. Βέβαια έχω και 2 βδομάδες να το ατμίσω αφού έχω κολλήσει με το supreme αλλά δεν θυμάμαι ποτέ τη γεύση του smoke-x τόσο έντονη.
Πάντως πάνω στο istick 40W είναι χάρμα ειδέσθαι...

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
« Απάντηση #432 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 07:33 »

εχω παρει  τις τελευταιες 10 μερες απο 4 διαφορετικα καταστηματα 1 στην αθηνα και τρια που εχουμε εδω στο αγρινιο  9 αντιστασεις 1.5 ωμ και 5 1.2 ωμ και ολες προβλημα με αποτελεσμα χτες παραγγειλα τον ttron της  joytech γιατι δεν παει αλλο και περιμενω αυριο να παραλαβω.

οι 1.2 ωμ δουλευουν ικανoποιηττικα για 2 γεμισματα στον gs tank και επειτα χαλαει η γευση τελειως και ειναι για πεταμα. οι 1.5ωμ ενω εχουν φουλ χτυπημα και ντουμανι βγαζουν μια αλλοιωμενη γευση τελειως στο υγρο που οσο την δουλευεις χειροτερευει και επισης θολωνουν το υγρο πολυ... και οταν λεω πολυ.. πολυ και οχι αυτο που ξερουμε το μαυρισμα απο τη μακα της αντιστασης καμια σχεση... θολωμα.. απλο θολωμα σαν κατι να βγαζει το υλικο τους ... χωρια που προκαλει αισθημα ναυτιας... χτες το πρωι για να καταφερω να ατμισω ωσπου να ερθει ο tron εβαλα αντισταση απο e-grip που μεχρι τωρα δουλευει ικανοποιητικα..

τι να πω ειδικα οι 1.5 ωμ κατα τη γνωμη μου ειναι και επικυνδινες ισως με αυτο το θολωμα στο υγρο και την αλοιωμενη γευση η οποια προκαλει ναυτια...

edit: ξεχασα να ανφερω οτι αυτος ο ατμοποιητης ηταν ο βασικος μου απο τον ιουνιο... ημουνα πολυ ευχαριστημενος με τις αντιστασεις 1.5 ωμ,  εχω κανει απειρα ml και ξερω πολυ καλα την αποδοση τους οταν ειναι οπως πρεπει
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2015, 09:13 από ΑΕΤΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος mprizas

• 4
  • ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
« Απάντηση #433 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 15:10 »
καλησπερα φιλε.
το ιδιο επαθα κ εγω με τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. πλεον ειμαι με τον TRON κ εχω βρει την ησυχια μου :thumpup:
το μονο που ειναι πολυ αερατος σε σχεση με τον gs...

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• **
  • 372
« Απάντηση #434 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:59 »
ασχετο μιας και εχω περασει στους επισκευασιμους, αλλα δεν ξεχνω τη σειρα GS με την οποια ξεκινησα και με την οποια εκοψα το τσιγαρο.
καθε τοσο ανασυρω καποιον και ατμιζω για να θυμαμαι τα παλια.... (πια παλια δηλαδη, πρν 2 μηνες χαχα)

πηρα και ενα καινουργιο GS air που ηταν ο πρωτος μου, ετσι για να τον εχω ενθυμιο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328274 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F