Σήμερα μεγάλη δοκιμή.
Έφτιαξα με 0.20 ni200 δύο Microcoil στον Apollo από 12 σπυρες σε 2.5χιλ τριπανακι και βγήκε 0.17ωμ.
Έβαλα προστασία στα 420, 450 και 500 που δεν έφτασε ποτέ.
Η εμπειρία δεν ήταν το αναμενόμενο δεν ξέρω γιατί ήταν λίγο καλύτερα από μόνη αντίσταση αλλά με την μπαταρία να έχει εξάντληση και τα 15,20 και 30 βατ να βαρανε... Χωρίς ουσία. Από τις δοκιμές και τις τζουρες είμαι μαστουρα δεν θέλω να ατμισω άλλο και άφησα για να δοκιμάσω αύριο το πρωί με τον καφέ μου να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.
Έχω την εντύπωση πως αν το σύρμα ήταν ποιο χοντρό να ήταν καλύτερα δεν ξέρω.... Αλλά δεν μπορώ να βρω...
Σαν την ατμιστικη απόλαυση των δύο αντιστάσεως με κανθαν δεν είναι για κανένα λόγο.
Έφτιαξα και μια αντίσταση με Nichrom σύρμα διάβαζε την θερμοκρασία αλλά δεν δούλευε έφτανε στην ρύθμιση θερμοκρασία που είχα βάλει αλλά πυρωνε κανονικά, λογικό αφού στην ουσία μπερδευοταν και έβγαζε ένδειξη για χωρίς αντίσταση αλλά αυτό είχε αντίσταση.
Αν και αύριο δεν μείνω ευχαριστημένος θα το γυρίσω στις παλιές καλές διπλές κανθαν στον ντριπερ και μια ni200 στον expromizer για χώρους που δεν βολεύει το να σταζω όλη την ώρα.
Galaxy Note 3