vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

170 επισκέπτες, 8 χρήστες
I.P, Milarepa, billythekid, thanos1071, sv8swi, mankar72, Giorgos F, haris231

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Φύλο: Άντρας
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #210 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 23:08 »
Σήμερα πέτυχα αυτά http://www.fasttech.com/products/1/10011538/1999401-rectangle-silica-wick-for-rda-rta-rba-rebuildable
Πρέπει να είναι το υλικό που χρησιμοποιείται ως wick στην Atlantis.

Κάποιος απο τους κατόχους Ατλαντίδας μπορεί να μας πει πώς αποδίδει αυτό το υλικό για τροφοδοσία?
Αν είναι καλό να το χρησιμοποιήσουμε και στους επισκευάσιμους?

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #211 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 19:58 »
Συγνωμη που βγαινω offtopic απλα επειδη δεν βρισκω κατι θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο νημα που να αναφερεται στα : aspire subω battery και aspire subω mod και το πως δουλευει με την ατλαντιδα... Σορρυ και παλι για το offtopic ...

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #212 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 20:56 »
Φίλε terymix δεν υπάρχει τέτοιο νήμα για το sub ohm μοντάκι της Aspire, και το βλέπω δύσκολο και να υπάρξει, μια και το συγκεκριμένο μοντ δεν φαίνεται να "σκοτώνει" σε συνεργασία με την Ατλαντίδα, δες και το αντίστοιχο review του PBusardo. Δίνει 25 βάτ με τα χίλια ζόρια, και μόνο όσο είναι φουλ φορτισμένο, μετά όσο αδειάζει η μπαταρία του πέφτει και πολύ χαμηλότερα, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν αρκεί για να εκμεταλλευτεί την Ατλαντίδα 100%, ειδικά στις δύο μεγαλύτερες τρύπες του αέρα.

Και από δική μου εμπειρία πολύ φρέσκια, σημερινή, για το πόσο κρίσιμη είναι η απόδοση των μπαταριών σε ατμοποιητές όπως η Ατλαντίδα ή ο επερχόμενος Subtank. Πάω και αγοράζω ένα ζευγάρι Sony VTC5, τις φέρνω στο σπίτι, βάζω τη μία στο E-Holly και ήταν πολύ χαμηλά στη φόρτισή της, μόλις στο 30%. Τη βάζω για φόρτιση και βάζω την Ατλαντίδα στο E-Holly με την κόκκινη AW 18650 των 2000mAh. Ξεκίνησα να ατμίζω στα 20W στη δεύτερη μεγαλύτερη τρύπα του αέρα (δηλαδή τη δεύτερη πιο μικρή), δηλαδή την ίδια που βάζω και στο Seven-22 στα 22W.

Όπως έχω ήδη πει, το άτμισμα της Ατλαντίδας στα 20W στο E-Holly και με την μωβ Efest 18350 αλλά και με την κόκκινη AW 18650 είναι αρκετά πιο υποτονικό από ότι στο Seven-22 στα 22W τόσο με την MNKE όσο και με την MXJO, και οι δύο στα 3.500mAh. Και η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα από τη διαφορά των 2W μόλις.

Αλλά αυτό που έγινε σήμερα, ειλικρινά δεν το περίμενα. Μόλις τελείωσε η φόρτιση της Sony VTC5, απευθείας την βάζω στο E-Holly και πάλι φυσικά στα 20W. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η κόκκινη AW που είχα στο E-Holly είχε πέσει από το 100% μόλις στο 79%. Τραβάω τη πρώτη τζούρα με τη Sony και παθαίνω πλάκα, η διαφορά είναι εμφανής, όχι μεν τεράστια αλλά πολύ εύκολα αντιληπτή, περισσότερο ντουμάνι, καλύτερη γεύση, καλύτερο χτύπημα. Και πάλι βέβαια, ούτε η Sony VTC5 φτάνει το άτμισμα της Ατλαντίδας στο Seven-22 στα 22W, αλλά πλησίασε αρκετά κοντά.

Άρα λοιπόν, φαίνεται ότι τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια. Θεωρητικά, θα έπρεπε τα 10Α που μπορεί να δώσει η κόκκινη AW να υπερεπαρκούν, και να δίνει το ίδιο ακριβώς άτμισμα με την Sony VTC5 στα 20W με την Ατλαντίδα. Έλα ντε όμως που δεν φαίνεται να ισχύει αυτό στη πράξη.  ;D

Τώρα βέβαια, η δική μου κόκκινη AW είναι εφτά μηνών και έχει κάνει περίπου 50-60 φορτίσεις. Αν αυτό αρκεί για να δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά από την ολόφρεσκια VTC5, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:02 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #213 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:00 »
τις ΣΟΝΥ απο που τηε πηρες συναδελφε
πλησιαζει και μενα η Ατλαντιδα μου και θα χρειαστω κανα2

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #214 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:06 »
Από το Saveshop στη Νέα Σμύρνη, Αρτάκης 97. Από τα ελάχιστα μαγαζιά που έχει διαθέσιμες αυτή τη στιγμή τις γνήσιες VTC5, έχει και τις «μαϊμού»!  :))

Το μαγαζί το έχει ένας ευγενέστατος αλλοδαπός, με σκλάβωσε κυριολεκτικά με τη συμπεριφορά του. Αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμα 22 κομμάτια, που εξαντλούνται όμως πολύ γρήγορα, όσοι προλάβετε...  ;)

Αποσυνδεδεμένος rott1914

• **
  • 146
« Απάντηση #215 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:10 »
εμενα η efest μωβ 35Α μου φανηκε καλυτερη . λες να μου δωσαν μαιμου sony?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #216 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:18 »
Από το Saveshop στη Νέα Σμύρνη, Αρτάκης 97. Από τα ελάχιστα μαγαζιά που έχει διαθέσιμες αυτή τη στιγμή τις γνήσιες VTC5, έχει και τις «μαϊμού»!  :))

Το μαγαζί το έχει ένας ευγενέστατος αλλοδαπός, με σκλάβωσε κυριολεκτικά με τη συμπεριφορά του. Αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμα 22 κομμάτια, που εξαντλούνται όμως πολύ γρήγορα, όσοι προλάβετε...  ;)

Zarko αυτες λες οτι ειναι οι γνησιες VTC5 που εχει το Saveshop??Στην πανω φωτο???

Εγω πηρα 4 VTC5 που δεν εχουν τις μαυρες πληροφοριες που εχουν πανω αυτες του Saveshop..Στην κατω φωτο ειναι οι δικες μου :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #217 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 21:19 »
Χαχαχά, λες;!  :))

Δεν έχω ιδέα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τις μωβ 18650 Efest, οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως οι "μαϊμού" Sony VTC5 που είχε στο συγκεκριμένο μαγαζί, τους είχε βάλει πάνω ένα αυτοκόλλητο 10Α, ότι δηλαδή μέχρι εκεί μπορούν να δώσουν. Δεν προσπαθούσε δηλαδή να ξεγελάσει κανέναν. Η διαφορά που εντόπισα με τη μία με το μάτι, ήταν ότι οι "μαϊμού" είχαν διαφορετική τοποθέτηση του αυτοκόλλητου στο κάτω μέρος τους...

Zarko αυτες λες οτι ειναι οι γνησιες VTC5 που εχει το Saveshop??

Εγω πηρα 4 VTC5 που δεν εχουν τις μαυρες πληροφοριες που εχουν πανω αυτες του Saveshop..Εμενα ειναι ετσι

Αυτά είναι έξτρα αυτοκολλητάκια που τα βάζει ο ίδιος, δεν υπάρχει δηλαδή διαφορά...

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #218 στις: Δεκεμβρίου 10, 2014, 00:29 »
Συγνωμη που βγαινω offtopic απλα επειδη δεν βρισκω κατι θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο νημα που να αναφερεται στα : aspire subω battery και aspire subω mod και το πως δουλευει με την ατλαντιδα... Σορρυ και παλι για το offtopic ...

Υπαρχει ενα θεμα εδω που εγινε μια μικρη συζητηση.
Σου παραθετω το video manual της εταιρειας καθως και 3 βιντεο review που παρουσιαζουν (παραλληλα με τον atlantis) τα mods που ενδιαφερεσαι.

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #219 στις: Δεκεμβρίου 10, 2014, 00:31 »
Nemesis να σαι καλα θα το κοιταξω

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #220 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 15:42 »
Σημερα ειχα την τυχη να δοκιμασω την ατλαντιδα σε Hana mod DNA30..Την δοκιμασα λοιπον αρχιζοντας απο τα 20 φτανοντας τα 30 watt...Η ατλαντιδα ειχε μεσα σκετη βαση Media της Umami 0 νικοτινη...Λοιπον ενα εχω να πω..Εμεινα αναυδος....Ο λογος?Με μηδενικη νικοτινη ενιωσα χτυπημα αντιστοιχο που μου δινει ο ναυτιλος με 12αρι+ :sign_trelaaa: Εως τωρα νομιζα η μαλλον ειχα δεδομενο οτι θα επεφτα σε νικοτινη λογω της ατλαντιδας..Υπολογιζα ομως καπου στα 9 η και 6 ακομα απο τα 18αρια που κανω τωρα....Και φυσικα με οσα ειχα διαβασει κατι τετοιο περιμενα..Οποτε οσοι κανουν 18αρια η 16αρια υγρα οπως εμενα και νομιζουν οτι με την ατλαντιδα θα ειναι καλα με 12αρια η και 9αρια,ειναι πολυ γελασμενοι...Ακομα και με 6αρια θα βαραει αλυπητα η ατλαντιδα..Τωρα σε νιωθω Zarko για οσα ελεγες οσον αφορα το χτυπημα με τα 9αρακια Peach και Melontic..Το ανωτερο σε νικοτινη που θα προτεινα σε καποιον να ατμιζει χρησιμοποιωντας την ατλαντιδα,ειναι ενα 3αρακι υγρο..ΟΧΙ παραπανω..Αυτα τα ολιγα...Θα ηθελα να ευχαριστησω επισης τον Θοδωρη η αλλιως Theo91 που με δικια του παροτρυνση επισκεφτηκα το καταστημα Notos Vape που εκει δοκιμασα την ατλαντιδα και με εξυπηρετησε ο ευγενεστατος Γιαννης ο οποιος δεν περιμενα να με γνωρισει καθως πηγαινα παλαιοτερα απο το καταστημα το συγκεκριμενο για αγορες...Ευχαριστω Θοδωρη και Γιαννη :bye:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #221 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 18:30 »
Η Ατλαντίδα χτυπάει αλύπητα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Όμως, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι θέμα καθαρά του εκάστοτε υγρού. Τώρα πια που πέρασα την περίοδο προσαρμογής μαζί της,  :)) μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι κυριολεκτικά απολαμβάνω το χτύπημά της με το Frosty Peach στα 9mg νικοτίνη.  :)

Με το Frosty Melontic πάλι, δεν αντέχεται το χτύπημά της στα 9mg, όχι τουλάχιστον από τον δικό μου λαιμό, άντεξα 6-8ml με το ζόρι και άλλαξα ξανά σε Frosty Peach. Και πάλι όμως είμαι σίγουρος ότι άλλοι ατμιστές θα την απολαμβάνουν ακόμα και με το Frosty Melontic και ίσως με ακόμη ισχυρότερα υγρά, ειδικά μόλις περράσει το πρώτο διάστημα και την συνηθίσουν. Γι' αυτό έγραψα στο άλλο θέμα ότι είμαι φοβερά περίεργος να την δοκιμάσει κάποιος με καπνικά υγρά που θεωρούνται πανίσχυρα, όπως είναι ο Μινώταυρος και να μας πει τις εντυπώσεις του.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #222 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 19:21 »
Συνεχιζεις με 9αρι Frosty Peach???Εισαι σοβαρος??? :laugh_cantstop: :laugh_cantstop: :laugh_cantstop: :laugh_cantstop: :laugh_cantstop: :laugh_cantstop:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #223 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 19:41 »
Ναι, σου λέω. Όταν θα διαλέξεις τελικά και πάρεις το μοντάκι σου, θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Στο πρώτο διάστημα η Ατλαντίδα θα "εκτελέσει" απλά τον λαιμό σου.  :))

Όταν περάσει όμως το πρώτο διάστημα, θα δεις τα πράγματα αρκετά διαφορετικά. Το θέμα με την Ατλαντίδα είναι ότι είναι πολύ "εξαρτησιογόνα", και εύκολα έχει την τάση κάποιος να την κάνει "πιπίλα", φτάνοντας σε τρελά νούμερα κατανάλωσης υγρού.

Έχεις να δεις πολλά ακόμα από την Ατλαντίδα, που ούτε καν φαντάζεσαι.  :)) Π.χ., να νομίζεις ότι όλα είναι "εντάξει" με τον λαιμό σου, αλλά όταν πας να ξαπλώσεις το βράδυ, να τον νιώθεις εντελώς τσαρούχι από το χτύπημά της..  ;)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #224 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 19:53 »
Το να μπορεις να απολαυσεις ατμισμα χωρις καθολου νικοτινη,δεν μπορουσα να το φανταστω ποτε ειλικρινα στο λεω..Και μονο γιαυτο το λογο θα πρεπει ΟΛΟΙ εστω 1 φορα να δοκιμασουν την ατλαντιδα :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351501 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104416 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321616 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602402 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11652 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3138 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162074 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4414 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17781 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias