vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

133 επισκέπτες, 5 χρήστες
bloodlessz, Tem, guss, thanos1071, captain

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:43 »
REVIEW OF THE ASPIRE ATLANTIS SUB OHM TANK + CF S…:

Sent from my phone......lol

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 02:26 »
Zarko27 αν και δεν εχω δει τι εχει πει ο Todd,το λογικο ειναι βλεποντας διαφορα βιντεο και φωτο,οταν ειναι βιδωμενη η κεφαλη στην καμπανα και οχι στην βαση,θα γεμισουμε εως το σημειο που ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα ποδαρακια της καμπανας και μετα βιδωνουμε και την βαση..Ετσι θα εχει μεινει και αερας μεσα στο τανκ και θα εχουμε βαλει λιγο παραπανω υγρο απο το συνηθισμενο..

Κάπως έτσι το φαντάζομαι κι εγώ. Αλλά δεν με απασχολεί προς το παρόν και πολύ, γιατί: α. Πολύ σύντομα με βλέπω να έχω δύο Ατλαντίδες, μια και το μόνο που μου χρειάζεται τώρα είναι η κάτω βάση σαν ανταλλακτικό. β. Κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι πού, ότι στην Aspireusa θεωρούν δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα βγει 26650 έκδοση της Ατλαντίδας, με λυμένο οριστικά το πρόβλημα της πολύ μικρής χωρητικότητας του tank.  ;)

Και στο review ο τύπος αναφέρει σαν το μεγαλύτερο μείον της Ατλαντίδας τη πολύ μικρή χωρητικότητα. Κακά τα ψέμματα παιδιά, μπορεί σε όλους τους οπαδούς των drippers να τους φαίνεται μια χαρά η Ατλαντίδα και το να γεμίζουν υγρό κάθε μία ώρα, αλλά σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, η κατάσταση μοιάζει κάπως προβληματική. Ειλικρινά δεν μπορώ προς το παρόν να με φανταστώ σε νυχτερινή πολύωρη έξοδο με την Ατλαντίδα. Δηλαδή θα κουβαλάω μαζί μου το μπουκαλάκι με υγρό, τις μπατονέτες κτλ., και κάθε μία, μίαμιση ώρα θα λύνω την Ατλαντίδα, θα γεμίζω με υγρό, και θα καθαρίζω με μπατονέτα την καμινάδα; Και όλα αυτά στη μπάρα ενός μπαρ ή σε ένα μικρό τραπεζάκι;! Με συγχωρείτε, αλλά εγώ δεν τα κάνω αυτά ούτε για αστείο...  :))

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 11:25 »
Καλημερα παιδια...Τελικα με τις κεφαλες τι γινεται αντεχουν τα ζορια? :tongue_smilie: Επισης καθε ποση ωρα γεμιζετε το τανκ?Zarko 27 τελικα το εκανες το πειραμα?Εβαλες παραπανω υγρο με τον τροπο του Todd?

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 12:01 »
Παιδιά απο την εμπειρία σας απο Aspire προιόντα απο ποιό μαγαζί στην Ελλάδα να το περιμένουμε? (για το original απο τη μαμά εταιρία αν είναι εύκολο).

Μετά απο χρόνια είναι ο πρώτος εργοστασιακός που θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή, φαίνεται οτι τα παιδιά που ξεκινούν τώρα είναι πολύ τυχερά...

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 12:13 »
δηλωση από e cig.gr

πολύ καλημέρα σας!
Σήμερα θα παραλάβουμε κεφαλές για το eGrip και γενικά για όλα τα μοντέλα της Joyetech.
Επίσης σύντομα θα παραλάβουμε Atlantis atomizers και coil heads (όλα Αυθεντικά...)

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 12:49 »
Να ρωτήξω κάτι;

Όσοι τον πάρετε, θα τον πάρετε για κύριο ατμοποιητή σας;

Σκέφτομαι αν έχει πραγματικά νόημα που μπορεί να βγάλει τόσο ατμό...

Αν εξαιρέσουμε τους χομπίστες που κυνηγάνε τα σύννεφα, αν εξαιρεσουμε τα περί ασφάλειας και βραχυκυκλώματος, και πάλι, δεν βλέπω τον λόγο να τον έχει κάποιος για κύριο ατμοποιητή του. Επίσης δεν βλέπω τον λόγο που είναι τυχεροί αυτοί που ξεκινάνε τώρα το άτμισμα, επειδή βγαίνει ο Atlantis.

Εντάξει, το να τον πάρουμε ως παιχνιδάκι για να γελάμε με την παρεά με το πόσο υπερβολικά πολύ ατμό βγάζει, το καταλαβαίνω. Ίσως το κάνω κι εγώ. Αλλά για καθημερινή χρήση, το μεγάλο του πλεονέκτημα καταντά μειονέκτημα νομίζω. Εγώ που ατμίζω, θα με πείραζε αν ο διπλανός μου με καραντουμάνιαζε συνεχώς με ένα τέτοιο εργαλείο...

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 12:51 »
Καλημερα παιδια...Τελικα με τις κεφαλες τι γινεται αντεχουν τα ζορια? :tongue_smilie: Επισης καθε ποση ωρα γεμιζετε το τανκ?Zarko 27 τελικα το εκανες το πειραμα?Εβαλες παραπανω υγρο με τον τροπο του Todd?

Η πρώτη κεφαλή με την οποία μου ήρθε η Ατλαντίδα, έφτασε χαλαρά τα 20ml κατανάλωση σε Frosty Peach χωρίς να φτάσει καν στα όριά της, με μόλις μια ελαφριά πτώση και υποβάθμιση (όχι αλλοίωση) στη γεύση του υγρού, όταν π.χ., το γιαπωνέζικο βαμβάκι στα στησίματά μου στον Καϊφούν στα 10-12ml κατανάλωση Frosty Peach έχει παραδώσει εντελώς πλέον το πνεύμα, με φανερή αλλοίωση στη γεύση του υγρού και αίσθηση καμμένου σε αρκετές τζούρες.

Το πιο γρήγορο άδειασμα του τανκ της Ατλαντίδας, το έκανα στο παρθενικό της γέμισμα, που την έκανα πιπίλα κυριολεκτικά!  :)) Σε μιάμιση ώρα την είχα στεγνώσει σχεδόν εντελώς. Αυτό με το Frosty Peach, που έχει πιο "γλυκό" χτύπημα. Με το Frosty Melontic που έχει πιο "άγριο" χτύπημα, πιστεύω ότι ακόμα και σε νυχτερινή έξοδο μάλλον θα μου βγάλει ένα δίωρο ένα προσεκτικό "ξέχειλο" γέμισμα του τανκ, ακριβώς στα 2ml δηλαδή. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν "ντριπεράδες" που θα αδειάζουν την Ατλαντίδα ακόμα και σε λιγότερο από μία ώρα!  ;D

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το κόλπο του Todd...

Παιδιά απο την εμπειρία σας απο Aspire προιόντα απο ποιό μαγαζί στην Ελλάδα να το περιμένουμε? (για το original απο τη μαμά εταιρία αν είναι εύκολο).

Και το Fabvape και το Atmistique θα έχουν ετοιμοπαράδοτες Ατλαντίδες τις επόμενες μέρες, είμαι απολύτως σίγουρος γι' αυτό...  :)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:01 »
Δηλαδη με γεμισμα 2 ml και σε στυλ πιπιλα σου κρατησε περιπου 1.5 ωρα... Αν υποθεσουμε με φυσιολογο ατμισμα και οχι πιπιλα,οτι μπορει να κρατησει 3ωρες και παραπανω μεχρι να χρειαστει ξανα γεμισμα,τοτε δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα...

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:49 »
Να ρωτήξω κάτι;

Όσοι τον πάρετε, θα τον πάρετε για κύριο ατμοποιητή σας;

Σκέφτομαι αν έχει πραγματικά νόημα που μπορεί να βγάλει τόσο ατμό...

Αν εξαιρέσουμε τους χομπίστες που κυνηγάνε τα σύννεφα, αν εξαιρεσουμε τα περί ασφάλειας και βραχυκυκλώματος, και πάλι, δεν βλέπω τον λόγο να τον έχει κάποιος για κύριο ατμοποιητή του. Επίσης δεν βλέπω τον λόγο που είναι τυχεροί αυτοί που ξεκινάνε τώρα το άτμισμα, επειδή βγαίνει ο Atlantis.

Εντάξει, το να τον πάρουμε ως παιχνιδάκι για να γελάμε με την παρεά με το πόσο υπερβολικά πολύ ατμό βγάζει, το καταλαβαίνω. Ίσως το κάνω κι εγώ. Αλλά για καθημερινή χρήση, το μεγάλο του πλεονέκτημα καταντά μειονέκτημα νομίζω. Εγώ που ατμίζω, θα με πείραζε αν ο διπλανός μου με καραντουμάνιαζε συνεχώς με ένα τέτοιο εργαλείο...

To οτι οι νέοι ατμιστές είναι πολύ τυχεροί προυποθέτει και τα ανάλογα καταστήματα που τους προμηθεύουν να τους δώσουν τις ανάλογες μπαταρίες και να τους ενημερώσουν για τα θέματα ασφαλείας. Αλλά όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε γιατί στο Αμέρικα πλέον οι νέοι ατμιστές αγοράζουν κουτάκια των 80 και 120 watts και ψάχνουν τρόπο να βρουν και ανάλογο ατμοποιητή. Αρα πιστεύω οτι τουλάχιστον σε εκείνη την πλευρά του Ατλαντικού θα κάνει πάταγο.

Απο εκεί και πέρα σαν νέοι ατμιστές και εμείς πριν 3 χρόνια το μόνο που παίρναμε απο τους εργοστασιακούς ήταν φυτιλίλα, πλαστικίλα απο τη χάλια ποιότητα κατασκευής, καψούλι και ένα σωρό άλλα ωραία πραγματάκια.

Ο Aspire Atlantis απο  ότι δείχνουν τα reviews αλλά και τα παιδιά που τον έχουν δεν έχει κανένα θέμα με υπερ-υπο-τροφοδοσία, κανένα θέμα με αλλοίωση γεύσης λόγω ποιότητα κατασκευής και κανένα θέμα με το να χρειάζεσαι 24άρα νικοτίνη για να ξεκινήσεις το άτμισμα.

Για πάμε να τα δούμε και αναλυτικά γιατί εννοώ τυχερό τον νέο ατμιστή

• Δεν έχει καψούλι
  • Δεν γίνεσαι λούτσα με την υπερτροφοδοσία
  • Δεν υπάρχει αλλοίωση γεύσης λόγω κατασκευής
  • Δεν χρειάζεσαι τρελές ποσότητες νικοτίνης σαν αυτές που βάζαμε στους ego
  • Αν δε θέλεις σύννεφα και ατμίζεις στα χαμηλά watt δεν έχει πρόβλημα με μπουρμπουλίθρες ο ατμοποιητής
  • Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μεστή, γεμάτη τζούρα με άφθονο ντουμάνι που βοηθάει απίστευτα έναν νέο να μείνει μακριά απο το τσιγαρο
  • Εχει χτύπημα (βοηθάει απίστευτα να μείνεις μακριά απο το τσιγάρο)
  • Είναι προσιτός οικονομικά
  • Δεν χρειάζεται να πάρεις μεγεθυντικό φακό, 40 κατσαβίδια, ψαλίδια, βαμβάκια, σύρματα, 45 διαφορετικές διατομές για να ατμίσεις σωστά
  • Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με βραχυκυκλώματα, κομμένα σύρματα και φτου και απο την αρχή

Ποιά είναι τα αρνητικά?
  • Το πολύ ντουμάνι, ε και? Σε ποιον δεν αρέσει? Εξω δηλαδή που βρωμάνε τα μαλλιά μας, τα ρούχα μας, καίγονται τα ρουθούνια μας απο την τσιγαρίλα κλπ κλπ αυτό δεν μας ενοχλεί και ενοχλεί ο ατμός???
  • Η ασφάλεια. Εδώ είναι ένα θέμα, πρέπει να υπάρχει σωστή ενημέρωση με σωστά υλικά στην Ελλάδα της αρπαχτής.

Στο Αμέρικα που τους πασάρουν όλους ένα DNA 40 με αντιστάσεις Νικελίου στα 0.15 έως 0.2 αντίσταση και τους λένε ατμίστε είναι καλύτερα τα πράγματα?

Και ΝΑΙ θεωρώ τυχερό έναν νέο ατμιστή, και στην τελική αν σε ενοχλεί τόσο το έξω πάρε έναν mini Ναυτίλο με μια ego.

Οσο για εμάς με τους επισκευάσιμους όταν έχεις δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Atlantis μόνο για ένα drip tip ή ένα έξτρα pyrex δεν νομίζω να φαίνεται υπερβολικό το ποσό που ζητάει.
Και ναι μπορεί η κεφαλή αυτή (αν είναι αυθεντική και δουλεύει σωστά) να ξεπερνάει και σε ασφάλεια αλλά και σε δεξιοτεχνία τα στησίματα πολλών ατμιστών εδώ μέσα που χρησιμοποιούν επισκευάσιμους.

Ολα αυτά στη θεωρία για έναν ατμοποιητή που κάνει όσα υπόσχεται ο Atlantis. Στην πράξη μπορεί να τον δοκιμάσω και να πω είναι για πέταμα, ούτε τη γεύση του RSM Rocket μου δίνει ούτε το ντουμάνι του BF-99 ή ενός μαλαισιανού dripper...
Μια δοκιμή όμως θα την κάνω 100%, να δούμε σε τί επίπεδο έχουν φτάσει οι εργοστασιακοί, τη φασαρία και το σφύριγμά τους την προσπερνάω προς το παρόν γιατί είμαι καλοπροαίρετος...

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 14:04 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 20:10 »
Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, το λάθος που κάνει το συγκεκριμένο review όπως και αρκετά του εξωτερικού είναι το εξής: η Ατλαντίδα μπορεί να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σαν χαμαιλέοντας, και δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους κυνηγούς συννέφων ατμού ή cloud chasers. Και εξηγούμαι.

1. Μπορεί κάποιος να την ατμίζει εντελώς χαλαρά στα 20W με τη μικρότερη τρύπα αέρα, και να απολαμβάνει εξαιρετική γεύση και φοβερό χτύπημα, με ντουμάνι λίγο περισσότερο από αυτό του Ναυτίλου στη μεγαλύτερη τρύπα αέρα.

2. Μπορεί να την ατμίζει στα 25W στη δεύτερη μεγαλύτερη τρύπα αέρα, με εξίσου φοβερή γεύση και χτύπημα και με ντουμάνι αρκετά περισσότερο από αυτό του Ναυτίλου.

3. Μπορεί να την ατμίζει στα 30-35W στη τρίτη μεγαλύτερη τρύπα αέρα, όπου και αρχίζει να κυνηγά πλέον τα σοβαρά σε μέγεθος ντουμάνια, να πλησιάζει δηλαδή προς τους drippers.

4. Μπορεί να την ατμίζει στα 40+W στη τέταρτη και πιο μεγάλη τρύπα αέρα, και να μετατρέψει την Ατλαντίδα σε ατμομηχανή.

Με λίγα λόγια, η Ατλαντίδα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται από σεμνή χαμηλοβλεπούσα σύζυγο έως και σε πρωτοκλασάτη πορνοστάρ!  :))

Και αυτή την ικανότητα δεν την έχει κανένας άλλος εργοστασιακός ατμοποιητής, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε τουλάχιστον...  :)

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 21:32 »
Μολις πριν λιγο ειδα ενα review απο το ares mares. Παιδες... Την ερωτευτικα την ατιμη... Και σκοπευα να παρω Kayfun... Τριχες...  :p

Στάλθηκε απο το Lg D320N

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 23:00 »
Καλό είναι άλλα πάρε Kayfun αν δεν έχεις  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:16 »
Παντως με το χτυπημα που εχει.......εγω δεν την παλευω !!

Δυο τζουρες τρακα εκανα και τα ειδα ολα !!

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:18 »
Χαχαχαχά, εμένα θα μου πεις φίλε vougiouklakis, με κλεισμένο λαιμό και βραχνιασμένη φωνή είμαι 3-4 μέρες τώρα...  :))

Και την ατμίζω χαλαρά στο Seven-22 στα 22 βατάκια...  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351931 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104850 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96613 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321879 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602584 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11829 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3241 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610153 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155208 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162276 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4543 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17956 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias