To istick 30W έχει δικιά του μπαταρία μέσα (ενσωματωμένη).
Άλλα box mods έχουν αποσπώμενη μπαταρία που την φορτίζεις είτε μέσα στο μοντ με USB φορτιστή (όπως τα κινητά) είτε σε εξωτερικό φορτιστή.
Η ποιότητα των ρευμάτων που δίνουν δεν έχει να κάνει με το αν έχει ένα μοντα αποσπώμενη ή ενσωματωμένη μπαταρία, αλλά με την μάρκα και τις δυνατότητές του.
Οι διαφορές τώρα παρατηρούνται σε θέματα αυτονομίας και δυνατότητες αλλαγής μπαταριών που σε μοντάκια με ενσωματωμένη μπαταρία αφού "γεράσει" όπως π.χ. το istick 30W την κάνει κάποιος ειδικός, ενώ στα άλλα με αποσπώμενη μπαταρία την κάνεις μόνος σου και έχεις την δυνατότητα να έχεις μαζί σου σε μία πλαστική θηκούλα και μία δεύτερη για να μην ξεμένεις ποτέ.
Τώρα ανάλογα με το πόσα μιλιαμπερώρια μπαταρία φοράνε έχουν και την ανάλογη αυτονομία.
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο μοντ με αποσπώμενη μπαταρία όπως το VTC mini που ομολογουμένως είναι απ' τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει σε αυτή την τιμή, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από απόψεως αυτονομίας αφού μπορείς να αλλάζεις την μπαταρία όταν μείνεις με μία δεύτερη φορτισμένη άμεσα.
Προσωπικά έχω δύο VTC mini και τα φορτίζω με τον φορτιστή του κινητού μου.
Επίσης είναι πολύ αξιόπιστο.
Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα.